Maxim Vitorgan a spus ce spun femeile

Premiera noului film „Cvartetul“ a reunit într-una dintre principalele teatre de la Moscova mulți spectatori, inclusiv stelare. Dar ei au fost în nici o grabă de a comunica cu mass-media - toate nu a vrut să vorbească și să învețe, în cele din urmă, „ce altceva fac oameni.“Actrita Katya Volkova, cunoscut la noi pe seria "Voronin", cu Vitorganom Jr., în general, sunt de acord. „Suntem aici cu prietenii ei crezut că ar trebui să eliminați versiunea alternativă - un tablou intitulat“ Ce femei, „- a împărtășit gândurile sale.

„N-am nici o idee despre ceea ce spun, de obicei, femeile - au confirmat Vitorgan Jr. -. Cred că m-am gândit ei nu știu nimic E ca și cum cere-mi ce spun ei extratereștri.“. Și aceasta în ciuda faptului că actorul a fost căsătorit. „Instituția căsătoriei mi-a învățat nimic, nu am terminat, am fost dat afară din primul an.“ - a glumit.

Apropo, raționamentul bărbați în film, uneori, încă se înlocuiesc palavre feciorelnică - în acele momente când soția pe ecran Leschi și Camille vorbi „despre ea, despre femei.“ De fapt, ei vorbesc despre același lucru, ca și bărbații - despre relații, despre infidelitatea - ei au doar o privire la ea.

În general, filmul sa dovedit foarte similar cu primul - aceiași oameni, aceleași conversații, la doar doi ani mai târziu. Cu toate acestea, în conformitate cu Leonid Baratz, care a jucat rolul, și producător și scenarist, și chiar a jucat un rol major, aceasta este o imagine complet diferită. „De la primul film din stânga numai titluri“ - a glumit.„Cum ar merge atât de aici?“ - Am spus la momentul respectiv soția și part-time fostul său coleg de clasa Baratz Anna Kasatkina, încercând să se strecoare prin mulțime la soțul ei invitați. Cu toate acestea, ei nu au plătit nici o atenție la ea, în ciuda faptului că actrița a jucat, de asemenea, în rolul de film - deși un mic, dar expresiv - și într-adevăr a lucrat în aproape toate filmele și performanțele „Cvartetul“. Curios, în același timp, pe ecran, acesta nu a fost niciodată soția soțului ei.

Apropo, eu sunt familiarizat cu banca institutului Baratz, nu numai cu soția lui - toți cei patru membri ai „Cvartetul“ împreună studiat în GITIS și cu actorul Rostislavom Haitom, în general, împreună cu prima clasă. „Dar trebuie să ne unii pe alții nu au deranjat - comun cu corespondent al“ Utro „Alex, cum este numit prieteni Leonid -. In timpul filmarilor, asta e plictisitor a fost doar în după-amiaza, între ele.“ Sunt de acord cu el și Camille Larin: „Aceasta este tot pentru că mai avem încă unul pe altul râde.“

Dar dacă acestea vor fi în măsură să amuze publicul, actorii nu știu. „Prima revizuire a filmului, care a apărut după spectacol de știri de pe Internet - este foarte întunecat și greu, imposibil sa ma uit Nu merge spune că la el, dacă vrei să te distrezi, pentru a sărbători Anul Nou.“ - a declarat Rostislav Hait, dar gura suna mai ironic decât înfricoșătoare.

Un alt producător al filmului „Ce bărbați încă vorbesc despre“ - Aleksandr Tsekalo - prezentarea filmului, a subliniat în special contribuția Aleksandra Demidova. Conform legendei, Sasha cântăreț pur și simplu nu a apărut pe o platformă în prima zi de filmare (care, trebuie să spun, au existat doar 45). Apoi, colegii indignați au venit la casa lui și a constatat că este ceva notat ieri. „De ce strigi la mine - actor cu probleme -. Va multumesc pentru trai!“ În picioare pe scena, Demidov a ascultat această poveste cu un jenat, fie, sau nedumerit zâmbet. „Deci, acum ar fi inițial numit“ Vă mulțumesc pentru a trai „iar Sasha a jucat pe toate celălalt actor bine-cunoscut,“ - el a replicat Baratz, care a provocat râsete bucurie și aplauze din partea publicului.