mazăre verde în cutii de conserve acasă și murate, fără sterilizare - atât de prescripție

mazăre verde în cutii de conserve acasă și murate, fără sterilizare - atât de prescripție

Pentru a face în mazăre de iarnă conserve nu este atât de dificil, și să gust acest produs, în mod unic la domiciliu, chiar decât cele mai scumpe magazine omologii. granule fine absorb toate nuanțele și perfect marinate menținut sezonul rece în pivniță, subsol sau dulap. În cazul în care timp pentru a pregăti păstrarea de acasă nu este, puteți utiliza prepararea cea mai simplă rețetă și congela mazăre verde proaspătă într-un congelator obișnuit. În timpul iernii, aceste rezerve vor permite familia și prietenii să se complacă supe de legume aromate, salate și alte feluri de mâncare preferate și plăcute.ingredientele necesare pentru conservarea mazăre verde la domiciliu

 • păstăi de mazăre - 1,5 kg
 • apă - 2L
 • G - 3 linguri
 • zahar - 3 linguri
 • Acid citric - 6 g

Instrucțiuni pas cu pas cu privire la modul de a păstra pentru mazăre de iarnă

 1. Mazăre din păstăile de presă, cu atenție și du-te prin și șterge toate boabele stricate, deteriorate. Întreg și îngrijite bine spălate în apă rece și se usuca.
  mazăre verde în cutii de conserve acasă și murate, fără sterilizare - atât de prescripție
 2. Apa a fost turnat în tigaie de dimensiuni și se fierbe adecvat la foc mediu. Când lichidul fierbe, se adaugă mazărea și se fierbe timp de 3 minute. Apoi îndepărtați cu o lingura cu fante.
  mazăre verde în cutii de conserve acasă și murate, fără sterilizare - atât de prescripție
 3. În tigaie se toarnă 2 litri de apă și se aduce la fierbere. Când lichidul începe să fiarbă, se adaugă sare, zahăr, acid citric și se amestecă bine. Gatiti până până când cristalele se dizolvă complet.
  mazăre verde în cutii de conserve acasă și murate, fără sterilizare - atât de prescripție
 4. Mazăre Hot extins în borcane curate sterilizate, se umple cu soluție de fierbere și acoperit cu un capac. Cantitatea de timp necesară pentru sterilizarea (pentru containere pollitrovyh - aproximativ o jumătate de oră litru - cel puțin 40-45 de minute), ermetic strânge capace, flip de fund în sus pătură folie și se lasă timp de câteva zile, se răcește la conservare. Apoi, curat într-o pivniță rece sau subsol pentru depozitare de iarnă.

Cum de a face mazăre verde conserve cu condimente - rețete acasă

Pentru mazăre verde, conserve pentru iarnă acasă, am avut un gust mai pronunțat și o aromă bogată, este necesar de a găti cu condimente. Oțet marinata, fierte cu piper negru si cuisoare muguri, îmbogăți culori luminoase și produse da claritate cu bob picantă.

mazăre verde în cutii de conserve acasă și murate, fără sterilizare - atât de prescripție

ingredientele necesare pentru conservarea casei mazăre verde picante

 • Mazăre în pod - 2 kg
 • ienibahar - 6 bucati
 • Carnation - 6 muguri
 • Apa - 1,5 L
 • Zahăr - 50 g
 • sare - 50 g
 • oțet - 50 ml
 • acid citric - 1 linguriță

Instrucțiuni pas cu pas cu privire la modul de a găti acasă mazăre verde cu condimente

 1. Mazăre de păstăi curate și macerat timp de 3-4 ore în apă rece. Apoi aruncați într-o strecurătoare și se usucă.
 2. Potul apa fierbe pentru a se dizolva în aceasta și acidul citric boabe de mazăre problanshirovat timp de 2 minute. După aceea, la pachet imediat sterilizat de bănci uscate.
 3. litri marinată jumătate de apă adusă la fierbere, se adaugă zahăr, sare, mazăre piper, muguri de cuisoare si se fierbe timp de 20 minute.
 4. La final se toarnă oțet și se încălzească timp de 2-3 minute.
 5. Se toarnă fierberea cutii marinata mazăre, sterilizați timpul necesar (în funcție de volumul ambalajului), sigilate cu capace de metal, întoarce cu susul în jos, înfășurat într-un prosop și lăsat să se răcească. Pentru depozitarea pentru ao transporta într-un loc răcoros la îndemâna lumina directă a soarelui.

Fasole verde la domiciliu - reteta cu fotografii în suc de roșii

mazăre verde în cutii de conserve acasă și murate, fără sterilizare - atât de prescripție


Reteta originala cu fotografie oferă conservate acasă mazăre verde nu sunt în acid acetic sau o sare de umplere, și în suc de roșii naturale. Semințele înmuiate lichid de tomate gros, obținut în particular suculent și dobândi un gust deosebit si aroma. Cel mai bine este de a folosi suc proaspete de casă, de pre-marinat cu sare, zahăr și condimente. Dar dacă acest lucru nu este posibil și la îndemână, există numai produse de magazin, cantitatea de condimente care urmează să fie ajustate în funcție de nivelurile de intensitate și de salinitate.

Ingrediente necesare pentru mazăre de casă făcute pentru iarnă cu suc de roșii

 • mazăre - 2,5 kg
 • Sucul de tomate este proaspăt presat - 2 litri
 • Sare - 2 lingurite
 • zahăr - 1 linguriță
 • piper negru măcinat - ½ linguriță
 • frunze de dafin - 2 buc

Instrucțiuni pas cu pas pentru mazăre gătite în casă în revărsarea de suc de roșii

 1. Mazăre de păstăi îndepărtate, cu atenție și sortare, se spală în apă și locul care rulează pe o pânză curată, atât de bine obsoh.
 2. In tigaie pentru a fierbe apa, o sare de puțin pliate în ea boabelor de mazăre și se fierbe la foc moderat timp de 3 până la 4 minute. După aceea, o dată muiată în apă cu gheață, ușor uscat și umplut în borcane curate, sterilizate.
 3. Sucul de tomate stors dintr-o tomate coapte proaspete, aduce la foc mediu până la fierbere, se adaugă zahăr, sare, piper măcinat, și se fierbe timp de 15 minute. La sfârșit, se adaugă dafin, se fierbe timp de 2-3 minute, se scoate frunzele, și se toarnă sucul de la băncile de sticle și mazăre.
 4. Se acoperă și se sterilizează o rola de rapid ora, flip, se acoperă cu o cârpă groasă, și, ca atare concediu pentru câteva zile. Când conservarea rece, atribuită cămara pentru iarnă.

Cum se închide pentru mazăre de iarnă murate la domiciliu

mazăre verde în cutii de conserve acasă și murate, fără sterilizare - atât de prescripție
mazăre murate preparate pentru iarnă la domiciliu, are un gust foarte delicat și aromă fină, delicată. Lumina picanterie recoltare dă oțet, o parte a vasului. El pătrunde rapid tineri mazăre suculent, și le insuflă culori suplimentare luminoase.

ingredientele necesare pentru pregătirile pentru casa de iarnă marinat mazăre verde

 • mazăre într-un pod - 1,5 kg
 • sare de mare - 15 g
 • zahăr - 15 g
 • oțet 9% - 50 ml
 • apă - 1 litru

Instrucțiuni pas cu pas cu privire la modul de a închide casa pentru mazăre de iarnă murat

 1. Scoateți semințele din păstăi de mazăre și se lasă numai fructele coapte în totalitate de o culoare uniformă, cu nici un indiciu de viciate. Se spală bine cu apă rece și se toarnă în prosop, astfel încât sa uscat.
 2. În tigaie să toarne apă, a pus pe placă și se aduce la fierbere. Când lichidul zaburlit activ, reduce nivelul de încălzire și se toarnă mazăre. Se fierbe timp de un sfert de oră, fără agitare, și evitarea fierbe puternic. Numai cu o astfel de realizare, semințele păstreze în formă și să nu clocotească mizerie.
 3. mazăre fierte într-o strecurătoare și se aruncă rapid pus în apă foarte rece. Dacă omite acest pas de granule în timpul sterilizării și depozitării prelungite vor fi alocate amidon și marinată banca turbiditate.
 4. Sosul litru de apă la fiert, se adaugă sare și zahăr, se fierbe până la dizolvarea completă a acestora, după ce se toarnă oțet și se fierbe timp de încă 3 minute.
 5. Mazăre răcite ambalate într-un uscat borcane sterilizate, se toarnă sosul de fierbere, se sterilizează cel puțin 40 de minute, și rola rece sigilate într-o formă inversată, Wrapping cu grijă pătură densă. Pentru stocare pentru a ascunde în cămară sau în orice alt loc nu este fierbinte, întuneric.

Rolls murat mazăre la domiciliu, fără sterilizare

mazăre verde în cutii de conserve acasă și murate, fără sterilizare - atât de prescripție
mazăre murate se pot pregăti pentru iarnă, chiar și fără sterilizare. Că produsul nu este umflat, dar intact așteptat pentru sezonul rece, trebuie să fiarbă mai întâi mazăre de cereale în apă, și numai după această procedură se toarnă sosul și rola. Ca un conservant natural în această rețetă joacă oțet, dar se adaugă la fiecare borcan imediat înainte de răsucire sigilate sub acoperire și nu în procesul de prelucrare a boabelor.

Ingrediente necesare pentru închiderea iarna fără sterilizarea mazăre verde murate

Instrucțiuni pas cu pas cu privire la modul în care, nu de sterilizare, rola pentru mazăre de iarnă murat

 1. Mazăre din păstăile curate, sorteze, foarte bine spălate în mai multe ape și uscat, întins pe un prosop de bucătărie.
 2. Apoi, granulele uscate îndoite într-o tigaie și se adaugă apă, astfel încât să acopere complet stratul de mazăre. Puneți recipientul pe aragaz la foc mediu se aduce la fierbere, apoi se reduce la un nivel minim de încălzire și se fierbe 40-50 de minute, astfel încât apa vaporizat aproape complet. Asigurați-vă că masa nu este ars, ci să intervină doar în cazuri extreme și foarte ușor, având grijă să nu deteriora fructele.
 3. mazăre Hot Skimmer ambalate în borcane sterilizate.
 4. Paralel să se pregătească de umplere. În acest scop, într-un litru de apă pentru a dizolva zahărul și sarea, se fierbe timp de 10 minute într-un strat fluidizat se toarnă în borcane cu mazăre. Top fiecare adauga 1 lingura otet, șurub capace metalice, flip ascunde covor sau o pătură și se lasă să se răcească. Înainte de iarna pentru a păstra în pivniță sau în camera de depozitare la rece.

Cum să înghețe rapid și ușor mazăre iarna - un pas cu pas reteta fotografii

mazăre verde în cutii de conserve acasă și murate, fără sterilizare - atât de prescripție
Dacă nu doriți să deranjez cu mult timp de conservare, se pregătească marinate și borcane sterilizate lung, puteți îngheța pur și simplu mazăre în cantitatea necesară, iar în timpul iernii doar scoate din congelator, dezghețate și utilizate la discreția lor. Cum se face rapid, descrie în detaliu pas cu pas reteta cu fotografii.

Ingrediente necesare pentru mazăre verde congelate pentru iarna

 • mazăre - 1 kg
 • apă - 1 litru
 • Sare - 1 linguriță
 • acid citric - ½ linguriță

Instrucțiuni pas cu pas despre cum să înghețe acasă pentru iarnă mazăre verde proaspătă

 1. Mazăre de păstăi eliminate, bust, îndepărtarea fructelor stricate, se spală bine în apă curgătoare și se aruncă într-o strecurătoare, sticlă excesul de umiditate.
 2. Intr-un vas se fierbe apa emailat, se toarnă într-o sare, acid citric și se fierbe până la dizolvarea completă a cristalelor.
 3. În fierberea mazăre problanshirovat apă sărată timp de 2-3 minute, și apoi imediat se răcește în apă cu gheață.
 4. Pune fasole în sita de bucătărie și se lasă să se scurgă. Apoi se toarnă pe material pentru a îndepărta picăturile reziduale absorbite rapid în ea.
 5. Complet uscat fructe de pădure pus pe o placă plană într-un singur strat pe partea de sus infasurate folie și pus în congelator pentru o suprafață absolut netedă. Când congela cereale, puteți face un fel de mâncare pe fiecare parte, sau se toarnă o parte din mazăre în pungi de plastic și a pus în congelator ca cel mai convenabil.

A se vedea, de asemenea:

div> .uk-panel „>„date-uk-grid-marja>

Partajați-le cu prietenii tăi