Mersul pe fese beneficiile pentru femei comentarii, sănătatea femeilor

Mersul pe fese pentru a pierde in greutate. Detaliu dintr-o fotografie.

Mersul pe fese - una dintre cele mai populare exerciții pentru a pierde în greutate și de a scăpa de celulita. Doamnelor de toate vârstele, discutând-o în mai multe forumuri, sunt de acord ca aceasta tehnica functioneaza perfect.Și îmbunătățirile observate nu sunt limitate la o scădere a dimensiunii și se potrivesc de „al cincilea punct“. Mersul pe preotul are un impact pozitiv asupra sanatatii organelor pelvine. Și va fi de acord, este mult mai important schimbări vizuale!

Peste 40 de ani, este utilizat pentru acest exercițiu:

 • pentru prevenirea bolilor de rect,
 • dureri în spate inferior,
 • la eliminarea edem,
 • atunci când se ocupă cu constipație,
 • enurezis,
 • hemoroizi,
 • prostatita.

Un exercițiu similar pentru fese în casă poate fi administrat sub formă de componente de exerciții de dimineață, sau dacă nu faci exerciții, în special pentru a efectua pentru eliminarea problemelor de sănătate specifice.

Mersul util pe fese?

face în mod regulat, veți vedea următoarele îmbunătățiri:

 • În legătură cu stimularea intestinului, va crește imunitatea, pentru a îmbunătăți digestia și ca o consecință - pielea, parul si unghiile va arata foarte bine.
 • Exercitarea conduce la muschi normale ale spatelui inferior. Vei uita totul despre acest fenomen ca sciatică.
 • îmbunătățește semnificativ circulația sângelui în organele pelvine. Acest lucru înseamnă că oamenii vor simți potența crescută și o femeie - un efect benefic asupra funcției de reproducere.
 • De asemenea, eliberarea completă de dureri în timpul ciclului menstrual poate fi atins.
 • Și, desigur, exercițiu va face fundul elastic, elimină urau „urechi Popinot“ și să elimine „coaja de portocala“.

Mersul pe fese beneficiile pentru femei comentarii, sănătatea femeilor

 • În plus, stomacul va fi plat, iar zona coapselor - strânse. Cât mai aproape posibil acest efect se poate face acest exercitiu pentru coapse si fese în agentul de ponderare. Acestea sunt vândute în orice magazin de articole sportive.

Contraindicații

În mersul pe jos pe fese au contraindicații.

Nu se recomandă să se angajeze în:

 • în primele trei luni de sarcină;
 • în timpul exacerbării hemoroizi;
 • în timpul dureri severe de spate.

Alte contraindicații pentru o astfel de taxă nu a fost observat.

efectuarea de exerciții

Înainte de a efectua acest exercițiu trebuie să se pregătească.

 • Gym mat. Acesta poate fi înlocuit cu un alt covor care există la domiciliu, lucrul cel mai important - „mers pe jos“, că nu aluneca pe podea în timpul Dacă găsiți așa ceva acasă nu este posibil - poti face exercitiul chiar la Palacio sau, de obicei, un covor mare.
 • Veți avea nevoie, de asemenea, colanti sau pantaloni scurți care nu fac acest lucru deosebit de rău să strice. În ceea ce privește rezultatele așteptate trebuie să persevereze și să se ocupe în fiecare zi, timp de câteva săptămâni, este probabil ca forma dvs. atletic poate purta foarte repede de la frecarea cu saltea.
 • Spread un mat. Stai pe ea.
 • Îndreaptă spate și să păstreze poziția dumneavoastră pe tot parcursul exercițiului.
 • Picioare trage înainte. Puteți îndoi ușor genunchii. Pentru a spori efectul - pentru a ridica podea.

Mersul pe fese beneficiile pentru femei comentarii, sănătatea femeilor

 • Poziția mâinilor: fie ele sunt situate pe părțile laterale ale corpului și îndoite din coate - astfel încât să puteți ajuta-te de mers pe jos, sau au pus capul ei - va fi mai dificil, dar exercițiul va fi mai eficiente, sau puteți lua o povară pentru ei - astfel încât eficiența va crește de mai multe ori.
 • Prin adoptarea poziția inițială, ridicați una dintre fese și să ia primul „pas“ înainte.
 • Apoi, trebuie să facă același lucru, dar celălalt fesa - obține a doua etapă.
 • În mod similar, a mers până la capătul rogojina.
 • În același mod, dar numai mișcările din spate, du-te înapoi la marginea covorului, din care ați pornit mișcarea.
 • La început - ceas implementarea tehnologiei și directețe atunci - accelerată.

sfaturi utile

Câteva sfaturi pentru a vă ajuta să obțină rezultate cât mai repede posibil.

 • Nu căuta să facă prea mult mai „pași“. pași mici și rapide vor fi mult mai eficiente.
 • Nu face mișcări bruște - pentru a efectua exerciții fără probleme, senzație de modul în care fiecare mușchi. Aveți grijă astfel încât sarcina principală cade pe mușchii fesieri.
 • Te poti ajuta un pic, în cazul în care mișcarea se va roti în direcția părții superioare a corpului. Dar nu uitați că postura trebuie să fie drepte.

Mersul pe fese vă va aduce rezultatul dorit numai în cazul în care performanțele regulate. Și, desigur, că este limitat doar la acest exercițiu, nu ar trebui să fie - acest lucru, cel puțin, plictisitor. Acasă fitness pot fi diluate, de exemplu, mergând pe un aerobic pas. Deci, în numele frumuseții, vă rugăm să aveți răbdare și de mers pe jos spre frumusețea și sănătatea.

Cum să meargă pe fese?Totusi cred cu drag, deși fese ferme și încordate Dzhennifer Lopes este o victorie a rădăcinilor sale din America Latină și darul generos al naturii? Nu contează cât de adevărat! De fapt, acesta este în întregime meritul de formare și de muncă grea lungă de stelele de deasupra lui și corpul său. Și pentru că aveți, de asemenea, șansa de a deveni un fericit proprietar de o gura-adăpare forme cu punerea în aplicare sistematică a exercițiilor specifice. De exemplu, mersul pe jos pe fese.

Care sunt beneficiile de mers pe jos pe fese?

Este interesant faptul că o astfel de formare nu este o invenție nouă-fangled de consultanți de fitness moderne, menite să întărească mușchii fesieri și eliminarea așa-numita „coaja de portocala“ de pe papa. Acest lucru este destul de adânc înrădăcinată practica de a lupta cu hemoroizi, prolaps rectal, dureri lombare, constipație cronică, adenom, umflarea picioarelor și enurezis în cadrul programului de fizica medicala, dezvoltat în '70 ai secolului trecut (primul care a propus și fundamenta necesitatea de mers pe jos pe fese, a fost un om de știință sovietic, MD Ivan Pavlovich Neumyvakin).

Faptul că zona pelviană - aceasta este una dintre cele mai importante și, în același timp, cele mai vulnerabile părți ale corpului nostru, unde se concentrează cea mai mare parte a organelor vitale și a sistemelor responsabile pentru buna funcționare a întregului organism uman. În primul rând, vorbim despre tractul intestinal, care este responsabil nu numai pentru digestie și purificarea ulterioară a corpului, dar, de asemenea, pentru formarea unui sistem imunitar puternic, asigura coagularea normală a sângelui și excreția substanțelor toxice din ea.

În consecință, reducerea continuă lonno-sacral si fesieri mușchilor, precum și mici mușchii planșeului pelvin pentru a încuraja activitatea timpurie a corpului menționat și asigură implicarea deplină a resurselor sale în procesul (și la fel se referă la femei și sănătatea bărbaților). De aceea, proctologie, medicii din întreaga lume cer în unanimitate, toată lumea pentru a sprijini acest grup de muschi tonifiati și de a efectua in mod regulat exercitii fizice adecvate, cel mai simplu și mai eficient între ele, de fapt, considerat a fi mersul pe jos pe fese (acest lucru este valabil mai ales într-o epocă a stilului de viață sedentar).

Cum să meargă pe fese?

De fapt, performanța instruirii menționate mai sus rezultă deja din numele său foarte. Și anume, trebuie să stai doar pe podea (de preferință, în același timp, utilizați o saltea specială sală de sport sau covor obișnuit, cu un pui de somn scurt, astfel încât să nu pentru a prinde o răceală, „femela“ parte), îndreptați membrele inferioare și trecerea de la un picior la greutatea la alte pași mici pentru a muta partea din spate și înapoi (de altfel, în viitor, va fi posibil să varieze etapele de încărcare la partea). Aceasta este, în primul rând, fără a îndoi genunchiul, împinge fesa dreaptă, cu toate piciorul drept înainte și apoi face tot același lucru pentru perechea din stânga.

Aproximativ vorbind, aici, în acest exercițiu și se termină noastre. Cu toate acestea, pentru a obține rezultatele dorite, este important să se respecte toate aspectele tehnice ale punerii în aplicare a distanței pe fese:

 • urmăriți cu atenție pentru a se asigura că unghiul dintre trunchi și picioare a fost exact 90 de grade (pentru acest scop, în timpul „mers pe jos“, țineți spatele drept, nu aplecarea și monitorizarea postura în mod constant). Apropo, dacă vă menține această poziție până greu, atunci înainte de formare, se recomandă, în plus față de a face câteva exerciții de bază de întindere (de exemplu, se înclină și plamini înainte);
 • În nici un caz nu se ajuta cu mâinile - întregul punct al acestei formări constă în faptul că întreaga povară cade direct pe fese. Prin urmare, pentru a menține echilibrul permis să facă ăsteia cu brațele îndoite de la coate. Precum și o mișcare lină extinde carcasa într-unul sau celălalt zeu evitând în același timp zdruncinături bruște;
 • împingând piciorul înainte, încercați să nu-l transporta pe podea, și tot timpul ține de greutate și în poziție verticală;
 • pentru a preveni posibila formarea de vezicule și callouses pe piele pentru a efectua acest exercițiu pantaloni netede. O imediat după închiderea sa lubrifia în mod corespunzător uleiul de măsline zona fese sau migdal;
 • pentru început este suficient pentru a face 2-3 seturi de 10-15 repetari în toate direcțiile, crește treptat activitatea fizică pentru a 7-8- seturi de 35-40 repetari.

În ciuda faptului că am mers pe fese aproape nici contraindicații, cu toate acestea, nu este recomandat în timpul primului trimestru de sarcină, în timpul menstruației, precum și în caz de disconfort și durere la nivelul abdomenului inferior si partea inferioara a spatelui (a nu se confunda cu caracteristica dureri musculare, la sfârșitul exercițiului).

Poate că, la început de mers pe jos pe fese vă va oferi un timp de greu. Cu toate acestea, nu disperați! Un pic de răbdare - și ai nevoie de tot rândul său, afară.

Plimbare cu barca pe papa

Plimbare cu barca pe papă sau feselor exercitarea -ekzoticheskoe -Zabavno pentru picioare frumoase.

1. Mersul pe fese.

 • Ne asezam pe podea
 • Picioare trage în fața dumneavoastră, puteți ușor îndoit și pus pe tocuri
 • Ridicăm jumătatea dreaptă a feselor și trageți-o înainte, în măsura în care este posibil să prezinte avansat pas
 • Lifturi jumătatea din stânga și trageți înainte. Am pus pe dreapta. Ia-o a doua etapă
 • Bucla prin fese rapid și merge mai departe (de mers pe fese)
 • Prin aceeași metodă pas înapoi,
 • Mers pe jos la fel de mult ca au puterea și răbdarea, și acasă râzând. Copiii se distrează și să se alăture în activitatea de distracție sa transformat cursa pe punctul de a cincea :)

Beneficiile de a merge la papa

Ceea ce face ca mersul pe jos pe fese?

 • Un fel de masaj.
 • Acesta imbunatateste circulatia sangelui in pelvis.
 • Acest exercițiu -sa picioare mai subtiri.
 • Scăderi în valoare de zona de pantaloni pe solduri.
 • Exercitarea pentru celulita.
 • mușchii de lucru ale coapselor, feselor si chiar presa.
 • Mersul pe fese și este util pentru bărbați.
 • distracție exercițiu.

A doua zi, mersul pe fese va provoca unele dureri, este normal ca după un masaj greu, totul doare. Nu te opri în câteva zile va trece durerea, și cu ea suma de pantaloni scădere. Se măsoară circumferința picioarelor, banda de măsurare, pentru a viziona procesul de pierdere în greutate.

2. Rolls

3. Foot Up

Aș dori să lase o recenzie despre mersul pe fese. În plus față de ceea ce este scris mai sus. Am vrut să adăugați. Lucru este. Acest exercițiu este aproape singura modalitate eficientă de a antrenament și potderzhivaniya myzhts ligamentelor normale a coloanei vertebrale și sacrală. În viața de zi cu zi, acest lucru a coloanei vertebrale este, practic, mobil sau amplitudinea mișcării este foarte mică, și foarte adesea cu vârsta în unitățile interarticular în vârstă și musculare eșuează. Și, uneori, există o contopire a segmentului spinal. Așa este și cu exerciții fizice regulate oferă cea mai bună performanță a sarcinii pe sacrum. Care promoveaza alimentarea cu sange normala. nutriție a componentelor cartilajului articulațiilor. distanța normală între vertebre. vertebrele sacrale mobilitate. Ceea ce elimină fenomenul de lumbago. radiculite de diferite etiologii. restricții de mobilitate la vârstnici. Observate îmbunătățire chiar și în oameni nu pot să facă uz de la nivelul membrelor inferioare.

Mersul pe fese beneficiile pentru bărbați. În tratamentul prostatita, un prescris set de exerciții. Asa ca am mers pe fese în această listă. Tu sunt bine explicate dând circulație papei, este îmbunătățirea circulației sângelui la nivelul pelvisului și elimină stagnare. Asta e tot secretul. Deci, țăranii este de asemenea util pentru a merge la al cincilea punct. Medicii recomanda impotriva prostatei si potenta.
Reader.

Pentru cei care solicita o reexaminare. Într-adevăr mare ajutor pentru a pierde în greutate și de a reduce volumele. Nu numai preoții să lucreze activ obliques. Știu, pentru că mă simt ca doare atunci acesti muschi. Ei intareste muschii stomacului face dryabnut și de stomac la curbare. Și cel mai important talie războaie de țesut, mai ales în cazul în care nu este mult înotau grăsime și a lăsat contururile sale. Aici du-te la fese este timpul pentru fese si coapse si talie, abdomen în sine. Ea este în mod constant face. Deja specială în acest exercițiu, nu numai de mers pe jos, dar, de asemenea, dans.

Și cât de mult timp ar trebui să fie făcut (de câte ori pe zi, câte ore?)
Și cât de mult ai nevoie de săptămâni sau luni să apară un rezultat bun?