meșteșugurile naturale cu mâinile lor cele mai populare ideile foto și - cursuri de master pentru tine

meșteșugurile naturale cu mâinile lor cele mai populare ideile foto și - cursuri de master pentru tine

Este surprinzător faptul că elementele cele mai neobișnuite pot fi făcute din astfel de lucruri simple! Este necesar doar să acorde o atenție la cât de mult în jurul valorii de frumusete: culori luminoase, frunze de diferite forme, urechi. Ei se vor transforma în adevărate capodopere prin conectarea mâini dibace și imaginația.meșteșugurile naturale cu mâinile lor cele mai populare ideile foto și - cursuri de master pentru tine

Capul de adulți și meserii naturale pentru copii cu aplicațiile lor mâini de artă. Această activitate relevă capacitatea de a vedea un mod neobișnuit printre grămezi de frunze, afișează lumea interioară a artistului. Colecta materiale pentru aplicații tot timpul anului; pentru că fiecare sezon are propriile sale caracteristici speciale. Dar materialul cel mai abundent este prezentă în toamnă. Și nu pierdeți momentul în care frunzele să ia o culoare deosebit de frumoasă și vopsea. Și amintiți-vă, cu atât mai variat material, aplicațiile mai creative provin din aceste materiale.

meșteșugurile naturale cu mâinile lor cele mai populare ideile foto și - cursuri de master pentru tine

Cum să se pregătească materialul de aplicare? Bogăția naturală colectate ar trebui să fie să se usuce:

- frunzele sunt puse în reviste vechi, precum și necesitatea de fier un fier de călcat fierbinte;

- semințele atent spălate, sortate după cutia de carton si uscate (frasin și paltin, gropi de fructe, floarea-soarelui etc..);

- scoicile și pietrele sunt de asemenea stocate în cutie, și opțional acoperite cu vopsea sau lac;

- uscate coji de ouă așezate pe hârtie;

- lână pieptănată plop de gunoi și praf.

comori preparate stocate pe specii și soiuri, în containere „respirație“: pungi de hartie, cutii din lemn și cutii de carton.

Printre aplicațiile principale este de a oferi astfel: factura (nu tăiate, iar imaginea este creat în detaliu suprapunere pe unul de altul), conturul (partea excedentară a frunzei este tăiat, lăsând doar ceea ce este necesar pentru artist), mozaic (lot lipit de frunze și alte elemente ale egale formă și mărime), simetrică (simetrice structura creează o imagine - o libelulă, fluture, etc.). Prin aplicarea frunze și flori sunt adăugate argila pentru a procesa diferite plastic și piese din lemn (nasturi, margele, strasuri.).

meșteșugurile naturale cu mâinile lor cele mai populare ideile foto și - cursuri de master pentru tine

De exemplu, crearea de aplicații tematice „Duck“ pentru copii. Pentru a începe cu bază selectat pe care este creat opera. Acest lucru poate fi o bucată de carton sau o hârtie de catifea groasă colorată. Mai departe, în foaia este trasă sau bătătură încercuită șabloane prezentat stuf. Pe schița de adeziv este aplicat, iar pe partea de sus este umplut cu un grișul strat subțire (reziduurile sunt agitate).

În același mod și alimentat la un lac, stuf și iarbă. Cand grisul este complet uscat în sus, rață este colorat prin aplicarea vopselei direct pe stratul de măcinare cu o perie moale. In timp ce se usuca vopsea, ramuri recoltate, și să le taie cu formă ovală și rotunde secțiuni transversale ale piesei de prelucrat. sectiuni din lemn lipite la cerere.

Acestea sunt decorate cu stuf, iarbă, flori diferite, dar puteți rață în sine pe o cale, care prezintă corpul și aripile. Feutre carioca trase detalii care lipsesc: cioc, pene pentru a crea un efect de sunet surround. Cererea finit este plasat în caseta ca o „meserii naturale cu mâinile lor. Foto. "

meșteșugurile naturale cu mâinile lor cele mai populare ideile foto și - cursuri de master pentru tine

Și ce va avea nevoie pentru a recrea picturile din materiale naturale? Ce elemente sunt luate pentru această creativitate? În principiu, este posibil să se facă o listă mică de lucruri care vor fi utile în procesul de:

1. Foaia de placaj sau carton pentru baza tăiat pentru cadrul selectat sau o valoare arbitrară. La baza este îmbinată prin fixare; și este de dorit să facă acest lucru înainte de începerea lucrărilor pe produs.

2. element pentru lucrările viitoare de artă vor fi parte din flora:

- ramuri și rădăcini (pictură cu ei în mod eficient arate remarcabil completează compoziția);

- mici laba conifere (creează vizibilitate „îngheț“ înainte de utilizare muiată în soluție de sare pentru a preveni uzura și conservare mai bună);

- paie (tulpini de cereale înainte de folosire se taie pe lungime, uscate și tulpini netede);

- nuci și conuri (atașate la volumul de imagine, în special în cazul în care acestea acoperă o mare lac);

- pietre cu pietriș și mare (fit original în compoziție);

- cereale și semințe (dimensiunea lor mici, vă permite să se stabilească în modelul sau de proiectare a imaginii reproduse cât mai exact posibil), precum și fasole, cafea, mazăre.

Și chiar uscare de mere și pere, se taie în felii subțiri pot fi folosite pentru a crea o viață încă de fructe.

meșteșugurile naturale cu mâinile lor cele mai populare ideile foto și - cursuri de master pentru tine

Completați imaginea cu margele, paiete, nasturi, insecte sintetice mici. Și pentru a atașa aceste detalii în imaginile pe care le poate lua adeziv marca „Master“, „Super“ sau „PVA“.

Imaginea este creată prin următoarele etape:

1 - recoltat carton sau bază placaj, și un capsator montat pe cadru;

2 - schița modelului viitor se aplică pe substrat în creion;

3 - este situat pe bucla de ghidare și lipite material natural;

4 - include suplimentar decor elemente;

5 - completează imaginea, acoperite cu un lac special (în acest caz, va dura mult mai mult și să păstreze culorile naturale și lacuri consolida detalii mici si da-le să nu cad).

Produse de arta Ready - artizanat din materiale naturale - pot alege doar un loc adecvat, care va lua în casă, și puteți obține satisfacție estetică din admirarea interior.

meșteșugurile naturale cu mâinile lor cele mai populare ideile foto și - cursuri de master pentru tine

Alegerea care portretiza o imagine care poveste de a alege, nu uitați că inspirația pentru natura capodopera in sine se va efectua. Privind în jur, sunteți sigur de a găsi un mod decent de a emula materiale naturale. Cum, de exemplu, în panoul „În clipa în vara.“ Pentru astfel de meserii din materiale naturale trebuie să ia cereale, seminte (dovleac, pepene verde, porumb, ardei, pepeni, dovlecei, nalbă și altele.), Si lipici placaj.

Se taie panourile de culoare placaj pe baza de vopsea de culoare închisă (pe un fundal întunecat obiecte de lumină va arata mai profitabile), iar colțurile sunt buchețelele mici. Culorile de petalele vor juca rolul de semințe de dovleac, și la mijloc, - semințele de curmale sau de fasole boabe. Ca urmare a cercului format de micii muguri de flori de semințe de porumb.

Ei au nevoie să se conecteze cu fiecare alte ornamente de ace de pin, nuiele mici sau lame de iarbă. În centrul produsului atrage un cerc, iar contururile sale rasfata coronita de flori, din aceeași sămânță sau orice alte elemente de formă și de umbra de culoare preferate. Pentru primele culori pe panourile sunt stabilite pe petalele exterioare prevăzute cerc adeziv, și numai după mijloc, făcut.Florile sunt realizate într-un cerc, dar fiecare dintre ele se face în mod diferit, schimbând sămânța și o combinație a acestora. Rezultatul este destul de frumos coroană de flori, care se va finaliza fluture, „așezat“ în mijloc. Ea, de asemenea, se face dintr-o varietate de semințe; Circuit preliminar de insecte pot fi aplicate la furnir avans.

meșteșugurile naturale cu mâinile lor cele mai populare ideile foto și - cursuri de master pentru tine

Pentru propria fotografie pentru proiectarea fotografiilor preferate sau broderie va fi un plus bun floral cadru cu mâinile. Face posibilă din aceste materiale: carton, hârtie colorată, frunze uscate și flori, fructe uscate. Deci, din foarfece de carton tăiat cadru dorit dimensiuni, și lipite de hârtie colorată; sau iarbă uscată.

Pentru elemente de decor pentru a alege cea mai potrivită combinație de fructe uscate, fructe si frunze. Ar fi frumos dacă nu erau prea mari. Elementele selectate sunt dispuse pe cadru, ghidat de propriile lor opinii artistice pe meserii, și este lipit de ea. Pe verso este lipită o foaie de hârtie, formând un buzunar în care fotografia sau o imagine.

meșteșugurile naturale cu mâinile lor cele mai populare ideile foto și - cursuri de master pentru tine

Sau, să zicem, boabe de cafea - mare parfumate meserii materiale naturale cu mâinile lor. Dintre ei au primit, de asemenea, obiectul exclusiv al admirației universale, original, decorarea camerei. Pentru decorarea cafea boabe cadru taie peste o fotografie de 2-3 cm pe fiecare parte. A făcut două semifabricate similare de baze de carton.

Fotografia este centrată pe una dintre piesele, și este înconjurat de o „fereastră“ contur tăiat prin realizarea unei adâncituri pe marginea circuitului schițată cu 0,5 cm. Granule de cafea în plus, această bază este lipit folosind pistolul de lipici prin aranjarea lor cât mai aproape posibil unul de altul. O parte a boabelor poate fi vopsit.

În a doua parte a bazei este suportul încleiat sau o filă (în funcție de faptul dacă hack sta pe o masă sau atârnă pe perete). Și, în sfârșit, imaginea este pus între elementele de bază ale cadrului pregătit și acestea sunt lipite împreună. Apropo, boabe de cafea pentru decor poate fi înlocuită cu orez, mazăre, fasole, margele, nisip, pietriș, etc.

meșteșugurile naturale cu mâinile lor cele mai populare ideile foto și - cursuri de master pentru tine

lucruri destul de interesant de făcut și din cauza acestui material nedorite, cum ar fi frunzele de porumb. Ei deschide un câmp larg de activitate pentru artiști inventive. Artizanat din Talash - asa este, de asemenea, numit frunze de porumb - originalul din cauza structurii sale cu dungi naturale ondulat.

Prețul de cost al materialului este aproape de zero, păstrat perfect, așa că Talash în sezonul vă puteți pregăti pentru viitor și utilizarea în fabricarea diferitelor tipuri de produse. Ce face din Talash? De multe ori se completează compoziția de toamnă decora pachete cadou și coșuri. De flori proaspete sau uscate Talash ori, care, în frumusețea ei pot concura uneori cu acestea.

meșteșugurile naturale cu mâinile lor cele mai populare ideile foto și - cursuri de master pentru tine

meșteșugurile naturale cu mâinile lor cele mai populare ideile foto și - cursuri de master pentru tine

Din frunze de porumb obținute în 5 minute simpatic-pupă în miniatură, folosind scobitori schelet și umplere - tampoane de bumbac. Dar, atunci când este vorba de Talash trebuie să fie considerată caracteristică a acestui material. Recoltat pentru țesut, și torsiune aplicei frunze uscate destul de repede, și, astfel, își pierd deformarea flexibilă a proprietății prin achiziționarea unui formular neatractiv. Înainte de operație Talash de dorit să se fierbe, apoi se usucă în mod natural. Previne frunzele fragile de stropire.

meșteșugurile naturale cu mâinile lor cele mai populare ideile foto și - cursuri de master pentru tine

Sasha, de asemenea, pot fi atribuite meserii din materiale naturale. Aceste pungi mici umplute cu ierburi, dau casei o atmosferă specială și confort. Sasha se poate face în câțiva pași simpli. Fabric tăiat dreptunghi de aproximativ 12 * 30 cm sau alte dimensiuni. Pânză de pliat în jumătate pe dos, iar părțile laterale ale pungii viitoare cusute cu o mașină de cusut sau de mână. Produsul se întoarse pe dos și a scos de-a lungul marginii superioare a firului, formând franjuri. Sac umplut cu plante aromatice, astfel încât a devenit destul de strâns. La fabricarea articolelor din materiale naturale sunt uleiuri esentiale folosite, care se prelinge pe așchiile de lemn, bune care dețin un ulei de parfum și ierburi. Pliculețe legat sfoară sau panglică.

meșteșugurile naturale cu mâinile lor cele mai populare ideile foto și - cursuri de master pentru tine

Următoarele idei pe meserii naturale cu mâinile lor pentru copii se oferă să facă un ierbar. Și a lăsat un ierbar armonios și frumos, trebuie să știi cum să o facă în mod corect.

Următoarele principii de bază ale elaborării herbarul va ajuta la locul de muncă?

1. Frunzele și florile pentru a colecta semifabricatului mai bine pe vreme uscata, deoarece umed la uscat mult mai greu.

2. eșantionate în mod excepțional curat și întreg materialul. De obicei, pentru un ierbar este nevoie de 15 frunze din copaci diferite, sau același număr de boboci de flori.

3. Selectați „detaliile“ sunt uscate sub presiune: plasate între paginile cărților sau de carte plasate sub gramada.

Ei bine, atunci ierbar poate fi reprezentat într-o cutie sau într-o carte. În prima metodă materialele naturale uscate sunt plasate într-o cutie mică adâncime, frumos concepute și atașat la acesta cu adeziv, fir sau bandă. În interiorul pune o foaie care descrie tipul de instalație. Pentru exemplare de ierbar colectate în carte sunt lipite într-un album semnat și sunt acoperite cu hârtie absorbantă.

meșteșugurile naturale cu mâinile lor cele mai populare ideile foto și - cursuri de master pentru tine

meserii naturale frumoase, cu mâinile lor pot continua buchet de flori uscate, copac fistic, figurine din scoarță de mesteacăn și alte castan face diverse animale mici, ghindă. - bărbați nostim de paie coșuri țese, pălării. În cursul poate merge totul: iarba, papură, pene, mușchi, scoici, fructe de padure Rowan si măceș, urechi de porumb, rădăcini și ramuri. Toate acestea oferă spațiu de imaginație și creativitate câmp fără margini pentru.

Uita-te pentru noile meserii cu mâinile lor meserii naturale cu mâinile lor

 • meșteșugurile naturale cu mâinile lor cele mai populare ideile foto și - cursuri de master pentru tine
  Artizanat pentru școală
 • meșteșugurile naturale cu mâinile lor cele mai populare ideile foto și - cursuri de master pentru tine
  Artizanat pentru copii din materiale naturale, cu propriile lor mâini
 • meșteșugurile naturale cu mâinile lor cele mai populare ideile foto și - cursuri de master pentru tine
  Artizanat din material rezidual
 • meșteșugurile naturale cu mâinile lor cele mai populare ideile foto și - cursuri de master pentru tine
  Aplicații de frunze
 • meșteșugurile naturale cu mâinile lor cele mai populare ideile foto și - cursuri de master pentru tine
  Artizanat din materiale naturale. Cununa - Hazel. master-class
 • meșteșugurile naturale cu mâinile lor cele mai populare ideile foto și - cursuri de master pentru tine
  meșteșugurile de primăvară din frunze
 • meșteșugurile naturale cu mâinile lor cele mai populare ideile foto și - cursuri de master pentru tine
  Artizanat din materiale naturale. Leul și pește
 • meșteșugurile naturale cu mâinile lor cele mai populare ideile foto și - cursuri de master pentru tine
  Cununa realizate din materiale naturale. motive de toamnă. Master class cu pas cu pas fotografii
 • meșteșugurile naturale cu mâinile lor cele mai populare ideile foto și - cursuri de master pentru tine
  meșteșugurile naturale pentru copii. Aplice „copac“, a boabelor. Master class cu pas cu pas fotografii
 • meșteșugurile naturale cu mâinile lor cele mai populare ideile foto și - cursuri de master pentru tine
  Fall artizanat din materiale naturale pentru expoziții în școli și grădinițe

vă Creative succes!

Crafts cu propriile lor mâini este o experiență interesantă și incitantă, care vă va învăța o imaginație bună, și vă ajuta să câștige respectul oamenilor din jurul tău. Vom învăța să vezi frumusețea în toate lucrurile acestei lumi, cu noi vei învăța cum să facă minuni!