Mi-e frică de ce timpul trece foarte repede

În scrisoarea sa, vă întreb, ce a cauzat starea dumneavoastră și dacă puteți scăpa de ea. Să încercăm să înțelegem.

Pe baza a ceea ce ați scris în scrisoarea, presupun că starea dumneavoastră este într-adevăr din cauza recentei ruptura a primei relație. În plus, cred că sunt prin natura lor foarte sensibil si receptiv, si din aceasta cauza, experiențele au fost atât de mult timp și grele.Toți oamenii care vin din relații eșuate în moduri diferite, cu diferite bagaje. Cineva trage concluzii din ceea ce sa întâmplat în viitor, încercând să acționeze în conformitate cu ceea ce cunoștințele dobândite în relațiile din trecut, și cineva ca tine începe să caute motive pentru eșecul în sine, ceea ce duce la scăderea stimei de sine și depresie. Ceea ce, în viitor, ar putea duce la o creștere a nivelului general de anxietate, ca urmare a ceea ce poate provoca temeri ca a ta. Așa funcționează mintea noastră.

Prin urmare, este necesar să se lucreze la un început nu să se ocupe de aceste temeri, precum și pentru a studia problemele care au condus la această stare. Aceasta este, de lucru privind îmbunătățirea respectului de sine, a învăța să iubească și să accepte tine și viața ta. Și apoi, găsind pacea interioară va duce la armonizarea totală a tuturor sferelor vieții psihologice interioare, inclusiv anxietatea și să se teamă să dispară.

Pentru început, încercați să înțeleagă ce calitățile pe care nu mai sunt o iubire după ruperea cu un prieten? Pur și simplu pune, pentru că te critica? Asta nu-i place? Ia o foaie de hârtie și scrie toate calitatea cel preferat.
Și apoi ... atunci trebuie să învețe să-l iubesc pe toti. Pentru a iubi necondiționat, indiferent de ce. La urma urmei, aceste calități se manifestă în anumite situații, cu o anumită persoană, și apoi nu ai putea fi orice alta în această situație.


Da, nu este ușor să accepte calitățile care par negativ, dar este necesar, pentru că numai tu ești amanta destinului tău, trăiești cu tine însuți, așa că viața ta este în mâinile tale.

Viola, în cazul în care este greu să facă față pe cont propriu, am recomandăm să rândul său, la un psiholog care lucrează cu probleme de anxietate. Pentru că singur nu este întotdeauna ușor de înțeles tot ce se întâmplă în viața mea. Puteți să-mi sau un alt psiholog de contact de pe acest site și petrece câteva sesiuni pe Skype. Puteți căuta un psiholog în orașul tău pentru un full-time consultări.

Și de a face un alt exercițiu. Ia o foaie de hârtie și scrie ceva pentru tine de a se bucura. Tale calități bune. Nu mai puțin de 10. Cel mai bun de 15-20. Atunci când este dificil de a re-citit această piesă. Aceste calități - sprijin este pe cale de a găsi armonie cu ea însăși!

Tetenova psiholog Julia G.

Nu am avut nici lacrimi, și totul este bine, dar sentimentul este același picioare acoperă cu încredere ochii lui timp de 2 minute, care sunt percepute ca 2 minute, se uită la ceas, a luat toate de 20 de minute în creierul nostru (la figurat).
Problema timpului este mult mai globală și nu este legată de psihologia și Astrofizică, și ca și cum nu am participa la un sentiment de teamă, din cauza faptului ca timpul zboara, nu mai participă la teama că nu putem face nimic cu ea.
Există 2 tipuri de timp. Aceste efecte externe (externe) și timpul de Interne (în interior). Externalitatile timp este atras și este reprezentativ pentru locația universului, galaxii si sisteme solare. time internalitatii - acest lucru este ceva pe care trăiesc unități biologice inteligente populează planeta. Mai mult decât atât, vectorii de 2 tipuri de noi timp direcții opuse. Universul în sine este un organism viu, ambele pot extinde și a contractului, aceste procese sunt de natură ciclică, conceptul de timp, de asemenea, o proprietate de accelerare și decelerare. În timp ce în timp interalnom, nu vom observa schimbări majore (ceasuri și cronometre va măsura cu precizie și numărul de ore în ziua va fi întotdeauna egal cu 24 de ore). În același timp, fiind în Externalitatea timpului și anume în afara sistemului solar (vizionarea din lateral) vor fi observate în creșterea sau scăderea acesteia. Sub rezerva până în prezent și, într-adevăr multe observat accelerarea timpului în ultimul deceniu. Există, de asemenea, un timp uman intern, iar apoi va depinde tot de atitudinea lui.