Mi-e rușine, dar vreau să am milă

Anunțul (Nu știu de ce ai nevoie de ea, dar nu doresc să încalce regulile site-ului): povestea mea mucos despre prietenie și dragoste pe Internet. Chiar sună patetic. Cu toate acestea, sunt atât de prost că ei cred în ceea ce fac, totul va fi diferit.
Internet. E amuzant cât de mult a ajuns să însemne pentru mine cu apariția calculatorului meu. Deci, o mulțime de oameni, evenimente, comunicare. Primii oameni care mi-a înțeles ca mine, ma întâlnit pe Internet. Primele prieteni? Nu. Primii prieteni care mi-era teamă de a pierde? Da. Cum o nebunie să cred că acești oameni sunt aproape de tine, atunci când ai doar o pereche de interese comune, și le puteți discuta întotdeauna, datorită puterea magică a internetului.

Nu vreau să descriu totul în detaliu, tot ceea ce a primit în Internet devine o parte din ea. În timp ce aceste persoane și nu stau pe aceste forumuri, eu nu vreau ca ei să ghicească despre ce cred eu. Sau vreau, dar face sa arate ca si cum am avut nimic de-a face cu.

Am vorbit o companie mare, un total de 20 de persoane, este treptat, vin și pleacă. Diferite orașe și țări, de vârstă și de vocație diferite, nu există nici o diferență atunci când există ceva în comun. Când se poate în fiecare noapte după muncă / studiu / școală să vină și la doar chat cu oameni interesanți. În viața reală mult mai dificilă. Cineva caz, nu există nici un timp sau dorință, sau poate pur si simplu nu este o scuză normală doar pentru a apela sau a veni să viziteze. Conform rețelei pe care o vorbești atunci când doriți să cu cei care trage, de asemenea, să comunice. Iluzia că voi, care este în căutarea de a întâlni pe cineva sunt prețioase. minciuna mea preferată.

Și apoi. Campania a început să se dezintegreze. Tot mai mulți oameni au afacerile lor (sau însoțitori) interesant. „Șase dintre nebuni au fost pe lună, șase lunaticii aruncat în somn.“ Când am aflat că clasa noastră adună pentru o excursie de grup în oraș în care trăiesc la fel de mult ca trei dintre lunatici mele. Luna de studiu atent pentru a dovedi că sunt fiica perfectă și merită această călătorie. O altă lună de așteptare, iar aici am pas pe străzile din asfalt prețuite altor oameni. La reuniune a venit doar unul dintre cele trei. Și apoi. Nu știu dacă am într-adevăr a căzut în dragoste, și am vrut doar să păstreze Bose însuși cel puțin pe cineva, dar am început să ne întâlnim. Uneori, am fost fericit, uneori regretat că m-am născut o ființă umană femeie. Sa dovedit că doi dintre băieții mi-a plăcut. Pot să spun în apărarea mea că am în viața mea nu este atât de urât, dar spre deosebire de colegii sub mâner cu băieții nu etalat, și de a face cu ei aproape nici un contact. I și obiectul iubirii cuiva? Scuză-mă, nu suntem în carte.Acum un an a trecut. Al doilea om, a găsit, de asemenea, o dragoste, e tot acolo. Noi uneori chiar comunica. Și a mea. cel despre care am crezut că l-am iubit. Nu știu. E ca o boală. Mă simt rău fără el, și el știe și se bucură. „Sau cred, sau nu mă mai suna.“ Astăzi se certau din nou. Și poate că aceasta este prima dată când am fost obișnuit să introspecție, nu am putut înțelege ce eu sunt de vină. Rezultatul? „Nu vreau să spun -. Nu este nevoie să“ tub abandonat. Cortina. Frumusetea Internetului este faptul că nimeni nu va ține.

Și aici, sunt din nou singur. Nu știu cum se va termina. M-am săturat să cedeze. Dar, dacă insista pe mijloacele tale să fie singur, este în valoare de ea? Am nevoie de ajutor, dar nu este o persoană aproape de mine. Mamă? Nu este cazul, am avut prea diferit. El spune: „Este mai bine să găsească, las-o baltă.“ Alți prieteni de pe internet? În al doilea rând, în afară de mine, fata, vstrepyvaetsya cu cel mai bun prieten. Cât timp va fi secretul meu? Despre pentru a discuta acest lucru cu prietenii de sex masculin poate fi vorba. Acest lucru rămâne disbosom în cazul în care nimeni nu te cunoaște, dar cu un mic probabil va dori să ajute. Sau pur și simplu „asculta“ fluxul de delir disperat.

Legate de intrări:

Orașul planificat la petrecerea de anime, o voce cosplay acolo și tot ce. Și nu am de gând să merg xs. Contingentă nu sunt foarte conștiente, o chuvikhi gânduri de citire directe și se întreba dacă restricția privind acolo.