Modele și perdele de cusut cu mâinile pentru bucătărie și living

Modele și perdele de cusut cu mâinile pentru bucătărie și living
Unul dintre cele mai importante elemente din interior sunt orbi. O selecție largă de toate tipurile de țesături, accesorii și perdele de design vă permite să transforme o cameră și să-l mai confortabil și mobilate individual. Pentru a afla cum să coase perdele cu mâinile, trebuie să aveți o mașină de cusut și dorință. Când creați un frumos decoratiuni tesatura pentru a decora ferestrele, avem nevoie nu numai teoria, dar practica de a face perdele.De cusut și de model perdele de tul cu mâinile lor

Modele și perdele de cusut cu mâinile pentru bucătărie și living
Cea mai simplă opțiune pentru cei care doresc prima dată pentru a face față acestei sarcini este coaserea perdele de tul sau organza. Ei vor fi capabili de a decora orice fereastră ca o bucătărie și living. În magazinele pentru meserii puteți cumpăra tot felul de accesorii si accesorii pentru perdele, fereastra care va da frumusețe și demnitate. La etapa inițială cusäturii de perdele trebuie să ia măsurătorile de deschiderea ferestrei, pentru a determina mărimea blind-urilor. Pentru a face acest lucru, trebuie să închideți mai întâi cornișă deasupra ferestrei. Apoi se măsoară distanța de la ea la podea. Este necesar să se ia în considerare modul în care secțiunea de perdele vor fi procesate. Există mai multe opțiuni:

 • margine Hem. În consecință, în acest caz, atunci când tăierea cortina, este necesar să se mărească lungimea tivului.
 • La utilizarea conductelor. Acesta trebuie să fie pre-cumpărate de la magazin.
 • Rolul cusătură în două direcții. Se poate face cu ajutorul overlock.

Dacă utilizați metoda tivul marginile sau utilizarea conductelor, trebuie mai întâi să antrenat manual și apoi apăsați-le în afară. Apoi, el va fi mai buna si frumoasa. La tăierea lungimea de perdele, trebuie, de asemenea, să luați în considerare în partea de sus și la baza produsului. Lățimea perdelei va depinde de lungimea streșini înmulțită cu ansamblul de coeficienți. De exemplu, dacă lungimea streașină de 2 metri, la nivelul 2, lățimea țesăturii trebuie să fie egală cu patru metri. Pentru mai multe perdele de asamblare uniformă, bandă perdea necesară. În acest caz, ar trebui să fie extinsă și transparentă. Prin achiziționarea într-un magazin, trebuie să ia în considerare lățimea benzii. perdele de tăiere este cea mai importantă etapă. din moment ce greșeli vor fi corectate aproape imposibil.

Perdele pentru bucatarie

Novice femei ac cu privire la cusut perdele, este mai bine să înceapă cu fereastra bucătăriei. Aici este necesar să se ia în considerare spațiile interioare. Este necesar să echilibru perfect de perdele nu numai în stil, dar, de asemenea, în culori. Cu selectarea adecvată a stilului de perdele, puteți ajusta spațiul vizual al camerei.

Alegerea materialului

Modele și perdele de cusut cu mâinile pentru bucătărie și living
Primul lucru pentru a decide cu privire la materialul. Totul va depinde de mărimea spațiilor și a ferestrelor, precum și de forma și amplasarea acestuia. Cu utilizarea corectă a materialelor textile, fereastra va deveni aproape elementul principal al interiorului. În cazul în care o dimensiune mare de bucătărie, cel mai bine este de a alege un catifea, bumbac, matase, tafta si poplin. La aceeași cameră mică materiale naturale adecvate. Pentru pereți de lumină - tesatura de bumbac în culori strălucitoare. Mobilier din lemn accentua perfect tul convențional. Și în cazul în care bucătăria este făcută în stilul de hi-tech, aceasta va fi de lână irezistibil jaluzele romane. Puteți ridica o combinație excelentă de țesături. de exemplu, organza sau tafta cu dantela cu tul.

La alegerea materialului necesar să se ia în considerare factori cum ar fi spălarea frecventă. Un model și culoare trebuie să fie rezistente la decolorare. În ceea ce privește alegerea culorii, va trebui să ia în considerare: se va ascunde o cameră întunecată și luminoasă, dimpotrivă, pentru a da volum. În cazul în interior este proiectat în culori pastelate, ar fi relevant pentru o cifră mare - în acest caz, fereastra arata ca o pată de culoare, care oferă o bucătărie dinamică. Un modele de mici ajută un cadru romantic. Am tras concluzia că materialul pentru perdele fereastra de bucătărie ar trebui să fie practic,, îngrijire reduse de întreținere durabile și combinate cu stilul ales.alegerea stilului

Există diferite stiluri de design de bucătărie:

 • Hi-Tech - este stilul rece. Ea nu oferă nici o bibelouri. De multe ori, în schimb preferă perdele jaluzele. Coase perdele pentru bucătărie în acest stil foarte usor. Pânza ar trebui să fie simplu și ușor, fără volane, pliuri și arcuri. Culoare rece: negru, alb, gri sau albastru. Acesta poate fi combinat cu nuante metalice, cum ar fi din oțel, argint și aur. Considerat ca fiind cea mai bună alegere sau jaluzele romane.
 • Stilul japonez - este simplitatea, naturalețea și liniștită. Pentru cusut perdele potrivi cu orice material textil - tesatura vascoza simplu sau ultra-moderne: din bambus sau paie. Le puteți combina în diferite moduri - la loc într-un alternat sau două tablouri atârnă pe părțile laterale ale ferestrei, sau chiar să facă o anumită linie de pas.
 • Când stil oriental domnește confort și măsurate. El are linii rotunjite, moliciune și de lux. Acest stil este un material adecvat: matase, organza, catifea și moar cu un model complex. Perdele în stil oriental potrivite pentru o bucătărie mare. Este de dorit ca faldurile moi care curg a atins podeaua. Este necesar să se experimenteze cu diferite clipuri, confiscate sau lambrequins.
 • Țară - un stil rustic simplitate, distracție și unele amuzante. Perdele în acest stil aspect elegant. Există elemente adecvate de gherghef - aplicații, volanele, volane, arcuri și ghirlande. Materiale adecvate in, bumbac, satin și arcuri. Figura ar trebui să fie luminos - poate fi un fluture, unele plante sau flori, mazăre, cușcă.

Clasic țară - două tablouri, care este jartiere luminos blocat și pelmet. De asemenea, perdelele pot coase doar o pelmet. El va sublinia originalitatea și simplitatea interiorului. Draperiile pot fi făcute în formă de bucătărie șorț. Acestea vor crea o stare de spirit vesel și lipsită de griji. Pentru a căuta spațiu armonios, trebuie fețe de masă, șervețele și prosoape trage în același stil. Anterioare perdele de cusut pentru bucătărie, scoateți dimensiunea.

Pentru a măsura lățimea lungimea dorită a cornișei este înmulțită cu doi, iar dacă perdelele sunt grele, apoi - trei. Pentru a evita denaturarea, calibrarea lungimea de perdele se face cel mai bine în trei locuri. În acest caz, nu uitați să adăugați cote la cusături. Apoi, din lungimile obținute luat de la podea până la sfârșitul perdele. Dacă jaluzele cusute, apoi măsurat lungimea și lățimea ferestrei, împreună cu cadre. Pentru tesatura pelmet se calculează separat va dura metri aproximativ un an și jumătate.

Model pentru perdele de cusut cu mâinile

Swags cusut propriile mâini

Modele și perdele de cusut cu mâinile pentru bucătărie și living
Un punct de atracție suplimentar pentru perdele de cusut sunt Lambrichene. Acestea pot fi, de asemenea, prezentate ca un element separat de decor. Există mai multe varietăți de lambrechinelor:

 • Acesta poate fi simplu, realizat din tesatura tăiate și asamblate într-un ansamblu de panglică. Marginile pot fi drepte sau ondulat.
 • Lambrichene moi sunt realizate din lumină, care curge țesături. Acestea sunt decorate cu diverse panglici și arcuri.
 • Pentru swags hard, o bază suplimentară de plastic sau de design panglică nețesut. Partea de jos pot fi lăsate decora direct sau mai mult Fringe.
 • Lambrichene combinate sunt obținute cu o combinație de diferite specii.
 • Lambrichene Curly sunt considerate cele mai dificile. Acestea sunt realizate dintr-un material special cu modelul vrac sau dintr-o formă distinctă de găuri.

pelmet model

Alegerea materialului necesar și modelul specific în funcție de ce fel de formă este produsul. Tesatura trebuie să fie moale și ușor de a crea falduri care curge.

 • Lățime pentru o singură secțiune lambrechinelor ar trebui să fie egală cu lungimea cornișă.
 • La fabricarea Lambrichene având două secțiuni, în acest caz, al doilea trebuie să se suprapună primul treia.
 • Și în cazul în care produsul este fabricat din trei secțiuni, lungimea cornișă ar trebui să fie împărțit la șapte și se înmulțește cu trei. Rândul său, rezultă dimensiunea fiecărei secțiuni.

La fabricarea de model este cel mai bun de a utiliza o foaie mare de hârtie atașat la perete liber.

 • Modele și perdele de cusut cu mâinile pentru bucătărie și living
  În primul rând avem nevoie pentru a trage o linie dreaptă de-a lungul lungimii orizontale egală cu lățimea unei secțiuni.
 • De-a lungul marginilor cablului de linie și se fixează la cercul bucla sag pe hârtie printr-o linie punctată.
 • Apoi, nota secțiunea de mijloc și țineți în jos linia perpendiculară intersectând punctată - ar fi înălțimea secțiunii.
 • Următorul pentru a continua să atragă o linie în jos pentru stocul dorit. Lungimea acestuia poate fi de la 50 la 80% din lățimea secțiunii, în funcție de țesut (pentru alocația pentru prelucrarea fină devine mai densă și - mai puțin).
 • Plasarea compasul în linia orizontală de mijloc a modelului de ștergere a marginii inferioare.
 • Lungimea acestei zone ar trebui să fie egală cu lungimea șirului să se deformeze.
 • Apoi, lățimea secțiunii este împărțită în trei părți egale. Secțiunea de mijloc va rămâne netedă. Acum, avem nevoie de a combina linii drepte puncte care definesc o porțiune dreaptă cu marginile rezultate semi-arcade.
 • Astfel parcelele pentru tesutul pribarivaniya obtinut.

Lambrichene sunt tăiate pe diagonală la 45 de grade și a făcut alocația pentru cusături la 2 centimetri. Acum sunteți gata să coase.

Tăiați și coase perdelele cu mâinile sale sarcini destul de fezabil. Un pic de răbdare și sârguință și perdele elegante lambrequins schimba dramatic interiorul apartamentului. Combinând bucăți de material de mâini priceput, nu puteți schimba doar aspectul general al camerei, dar, de asemenea, starea de spirit.