moduri simple de a face dvs. de internet acasă mai ieftin și mai bine

Cum de a salva pe facturile on-line și de a face accesul la rețeaua de calitate superioară și rapidă - problema ridicată de către mai mulți utilizatori. „Times“ spune despre principalele cauze ale problemelor cu conexiunea, pe moduri de a accelera, și cum să facă un internet de acasă mai ieftin.Accesul la Internet poate fi acum realizată în mai multe variante. Această Ethernet-conexiune, și Wi-Fi și 3G la 4G, și alte câteva, mai puțin populare și au devenit o parte a istoriei (de exemplu, ADSL sau dial-up). Cu toate acestea, printre toate soiul pentru uz casnic cea mai relevantă și convenabilă este Wi-Fi.

Găsiți un plan tarifar adecvat

Datorită dezvoltării rapide a furnizorilor de tehnologie în mod constant actualizarea liniei de planuri tarifare și oferte. Dar, de multe ori, o dată conectarea la internet, o persoană care continuă să-l folosească pentru o lungă perioadă de timp.

Verificați periodic noi oferte operatori utile. Unii furnizori oferă planuri tarifare, cum ar fi router-ul gratuit, bonusuri de joc (pentru fanii de jocuri online) sau puncte suplimentare prin care se poate conecta un serviciu sau să plătească pentru luni de utilizare.

Nu Chase pentru viteză cosmică este adesea o viteză de conexiune de mare nu este absolut necesar pentru utilizarea de zi cu zi.

Cu toate acestea, viteza de internet poate depinde de mai mulți factori. Adesea, furnizorul se conectează la rețea întreaga scară, iar apoi sarcina totală a rețelei reduce viteza de acces. Prin urmare, este util să se ia un tarif cu un mic „rezervă“.

Una dintre frecvența de transmisie mai utilizat în prezent - 2,4 GHz. Este un timp relativ lung, și a devenit popular pentru simplitatea și fiabilitatea sa. Gama tradițională este folosită nu numai Wi-Fi routere, dar, de asemenea, dispozitive wireless, precum și toate gadget-urile care se conectează prin Bluetooth.

Mai mult:

Suprapusă pe fiecare alte valuri de o frecvență interferează cu și încetini trecerea de pachete de informații. Într-o clădire aglomerat cu un număr mare de routere și puncte de acces, acesta are un mod semnificativ calitatea internetului.Cu toate acestea, în intervalul de la 2,4 GHz există o alternativă la 5 GHz. Datorită faptului că el nu a folosit peste tot, acest interval va facilita în mare măsură de transmitere a datelor, ca și în acest domeniu, nu există practic nici o interferență.

Aceste valuri de a da mai mult spațiu pentru dispozitive, dar au o lungime mai mică. Astfel, gama acțiunii lor este ceva mai mic decât 2,4 GHz.

Nu atât de mult timp în urmă, standardele 802.11n și 802.11ac au fost dezvoltate pentru Wi-Fi-rețele care suportă o gamă largă de 5 GHz. Pentru a trece la lungimea de undă mai scurtă, este necesar ca standardele sunt menținute și router și dispozitivul. În cazul în care dispozitivul nu acceptă gama, există speciale Wi-Fi-adaptor, care se va adăuga această caracteristică.

Un mic dispozitiv cu antene, a existat o conexiune Wi-Fi-acces în apartament, joacă un rol mai mic decât planul. Și, de asemenea, router-ul trebuie să fie actualizate în timp util.

comercianții cu amănuntul din România oferă o gamă destul de largă de routere o varietate de producători și pentru o varietate de scopuri. Prețurile variază, în funcție de „de Yandex.Market“, 5-900 mii. Rub. Alege cea mai bună opțiune pentru utilizare acasă, printre varietatea nu este atât de simplu.

Pentru a se asigura că accesul la Wi-Fi-acces întregul birou va fi nevoie de un router costisitoare și puternic, cu suport pentru transferul de date de mare viteză. Dar, pentru scopuri foarte triviale alternative adecvate și la prețuri accesibile.

modem complet cu suport pentru standardul 802.11n pot fi găsite pentru aproximativ 1 mii. Frecați. Acesta ar trebui să acorde o atenție, de asemenea, la capacitatea maximă a dispozitivului.

În cazul în care viteza maximă a router-ului este de 150 Mbit / s, rata de conectare de 500 Mbit / s sens este pierdut.

De asemenea, este important să se poziționeze dispozitivul corect. În cazul în care într-o cameră mică semnalul este la fel de puternic, apoi pe suprafețe mari este necesară în avans pentru a găsi punctul în cazul în care Wi-Fi este disponibil în mod egal din toate unghiurile. Există chiar și o aplicație specială. care va indica cel mai bun loc pentru a pune aparatul.

alte probleme

În prezența unui număr mare de dispozitive din casa, conectate la aceeași rețea Wi-Fi-rețea, semnalul este, de asemenea, să fie de așteptat să fie mai slabă. De exemplu, chiar și la stânga în modul de repaus, consola de jocuri poate încărca actualizările pentru a mânca și de trafic.

O întreagă constelație de probleme care cauzează „frână“ conexiune la Internet, pot fi acoperite în dispozitivele în sine.

Acesta poate fi drivere proaste sau absente la minte, problema în placa de rețea, aplicații terțe părți sau diferite construi a sistemului de operare.

Sarcina poate crea și de viruși cu aplicații anti-virus. În cazul în care consumul primul trafic în scopul lor rău intenționate, apoi a doua - firewall-ul care verifică informațiile primite pe oaspeții nedorite. Cu antivirus problemă este rezolvată fie prin dezactivarea firewall-ului sau analogul de instalare mai puțin solicitante.