Monumentul de la mormânt, cu mâinile lor, cum să facă un monument în cimitir pe cont propriu citește mai departe

Pentru a onora memoria celui iubit, care a părăsit această lume, puteți seta un frumos monument pe mormântul său. Fabricarea unor astfel de monumente sunt angajate în agenție ritual special și ateliere de lucru.Este posibil să se facă un monument pentru tine, fără a recurge la serviciile unor astfel de firme?

Dacă decideți să luați o șansă că merită, în acest articol vă vom arăta cum să faci un monument la mormântul lor proprii.

Monumentul de la mormânt, cu mâinile lor, cum să facă un monument în cimitir pe cont propriu citește mai departe

De ce monumentul cu propriile sale mâini?

Cauzele acestei probleme sunt doar două:

  • Finanțe nu are întotdeauna de a utiliza serviciile companiilor;
  • rudele sunt dispuși să producă propriul său monument unic și original pentru un iubit, un foarte special, nu la fel ca alte mii de persoane din cimitir.

Tehnologia de fabricare a monumentului cu propriile sale mâini

În acest articol schema de fabricație a unui monument, cu un design atipic. Desigur, poți veni întotdeauna cu metoda originala de a face monumentului, iar schema de a utiliza numai ca bază.

În primul rând, trebuie să decideți ce dimensiune va monumentului. Nu face prea mare un monument, atunci pot apărea probleme în timpul transportului și instalarea monumentului. Dimensiunea optimă - stele de aproximativ 1 m inaltime, o latime de 0,4-0,5 m.Materialul pentru monumentul este nevoie de un astfel de tratament, care, fără să aibă o suprafață netedă (de exemplu - sticlă). Puteti folosi, de asemenea, fier galvanizat. Aceasta este tocmai economia.

Pentru fabricarea de etichete, puteți folosi linoleum. În această etapă, este important să ne amintim că toate detaliile sunt atașate în oglindă, și este necesar să se gândească la stadiul de producție de litere și numere de linoleum. Pentru a atașa părțile superglue normale se potrivesc.

Apoi, în partea de jos a produsului sunt forate două găuri, care vor fi necesare în timpul instalării monumentului.

Aspectul produsului finit depinde de ce fel de monument Buda de vopsea este acoperit. Prin stratul de vopsea monumentul ar trebui să fie tratate la sfârșit, atunci când se taie și asigurate toate literele, găuri de montare. Deoarece suprafața este lustruit, vopsea poate da chiar aspectul de monument piatră naturală - totul depinde de culoarea. Cel mai bine este de a utiliza un colorant solubil în apă.

Straturile față și din spate sunt formate din soluția de ciment stele, astfel încât la pasul coloratie poate fi de asemenea utilizat și cimentul finit sau pentru a adăuga un colorant solubil în apă colorată în soluție în sine.

Monumentul de la mormânt, cu mâinile lor, cum să facă un monument în cimitir pe cont propriu citește mai departe

Stelă pentru formarea unui amestec de ciment și nisip, în cantități egale. litere pe partea de sus a stratului de ciment format din aproximativ 1 cm grosime. Apoi, aveți nevoie pentru a lăsa un monument să se întărească timp de aproximativ 1 lună. După solidificare a plintei finit scoate literele și modelele de decor de linoleum. Puteți începe instalarea.

Erect monument poate fi, de asemenea, propriile lor mâini, fără a recurge la stăpânii servicii suplimentare.

Asigurați-monumente originale, unice de propriile lor mâini este într-adevăr posibil. La urma urmei, orice ar fi fost, și cel mai bun cadou unui prieten, acesta este darul, care a pus particula în sine. Prin urmare, chiar și după moartea unei persoane dragi au posibilitatea de a prezenta ultimul său cadou original, făcute cu propriile lor mâini, cu sufletul, pentru a onora memoria unei persoane dragi.

Citiți mai multe articole pe tema: