Motivele pentru care tipul nu scrie primul

Dragostea ne aduce nu numai fericire, ci, de asemenea, durere și suferință. Adesea, relațiile noastre se împiedică de cearta, omisiuni și neînțelegeri. Uneori am doar ieftin te ceea ce este de fapt acolo. Suflare molehills noi înșine pluton, și apoi nu se poate odihni, deși se pare că, în viitor, motivele pentru care acest lucru nu a fost absolut.Motivele pentru care tipul nu scrie primul

Tu stai acasă în seara, ești singur și trist, poate ai avut o lupta cu el sau puțin certat. După emoțiile calmat deveniți singur fără el și fără să comunice cu el, începi să te gândești la asta în mod constant: cum este el face să se gândească? Cât de mult vrea să spună și să spună ... Dar el nu scrie ... De ce nu scrie el. TimeLady.ru sugerează caută răspunsul la această întrebare împreună.

Răspunsul sincer, de ce tipul nu scrie


Problema noastră principală este că ne petrecem o mare cantitate de timp pentru reflecție și așteptări, mai degrabă decât doar du-te și scrie, apel sau să vorbească mai întâi. Ne pierdem timp prețios al vieții noastre pe lucruri care nu sunt în valoare de ea. Acesta este un timp de reflecție - de ce el nu suna, puteți petrece pe o conversație cu el, lăsați-l să fie chiar o confruntare, dar să vorbești cu el și auzi vocea lui ... Nu trebuie să stea și să se gândească de ce nu scrie pentru mine - apel și cere este noi înșine.Foarte des băieții după o ceartă care nu scrie fetele în primul rând, pentru că ei se tem de a fi respins, este foarte rănit stima de sine. El crede brusc scrie, și în schimb primesc un „De ce ai scris!?“, „Ce vrei de la mine!?“, Iar alte răspunsuri de genul asta. Acest lucru este foarte rănit ego-ul masculin. Uneori băieții doresc cu adevărat să scrie, dar nu fac acest lucru dintr-un sentiment de mândrie, ca și primul care scrie - este un semn de slăbiciune, și înseamnă, de asemenea, recunoaște că a greșit. Logica băieții în astfel de chestiuni aparent banale - foarte dificile, așa că este mai bine să scrie doar prima, pentru sigur că va fi bucuros ca ai scris la el, și toate dezacordurile vor veni la zero.

Motivele pentru care tipul nu scrie primul

Dacă nu ați certat, iar tipul nu scrie, poate că este de a avea un motiv. Poate că era pur și simplu prea ocupat pentru a scrie pentru tine. Sau ceva distras sau ceva sa întâmplat, așa că a uitat să scrie. Aceasta este, motivele care pot fi destul de banal. De asemenea, tipul nu se poate scrie în primul rând, din moment ce el a fost jignit la tine pentru nimic, dar pur și simplu nu a spus în mod explicit, și digestia totul pentru tine. Din nou, dacă vrei să vorbești cu el, primul apel și de a afla de ce nu a scris.

Are sens să facă presupunerile și mai departe, sau poate fi mai bine pentru a merge doar și scrie în primul rând, doar pentru a întreba cum face.