Motivele pentru castraveți sunt înflorite, iar ovar nu este - ce să facă

De multe ori, grădinari se confruntă cu o problemă ca înflorire abundentă de castravete, dar absența unei culturi. Care este cauza de flori sterpe, de ce nu cresc castraveți și ce să fac? De ce au o mulțime de flori, dar nu există nici o recoltă? De ce am lua unul flori sterpe fără ovare? Ce se poate face pentru aspectul lor? Întrebările de la grădinari există o mulțime, și vom încerca să le răspundă.Deci, în cazul în care nu există nici un ovar pentru castraveți ar trebui să fie verificate și în cazul în care există este de a elimina factorii negativi care influențează acest proces. Această temperatură poate fi mai mult de treizeci și cinci de grade, umiditate relativă de peste nouăzeci la sută, absența polenizare, deficiențelor nutriționale în sol.

Mulți se întreabă dacă să ștergeți flori sterpe. Într-adevăr, eliminarea lor, vă puteți îmbunătăți polenizare. Dar ei transforma rapid galben și se desprinde, deși în creștere destul de repede. Așa că fac sau nu de a decide pentru sine grădinar.

Motivele pentru castraveți sunt înflorite, iar ovar nu este - ce să facă

Unele soiuri hibride, dominate de flori de sex feminin, polenizarea poate fi absentă din cauza lipsei de sex masculin. Pentru a remedia acest lucru, trebuie să doseivat alte soiuri de castravete pentru polenizare.

Lipsa de polenizare este de asemenea posibil, din cauza vremii prelungite rece, astfel încât insectele polenizatoare pur și simplu nu zboară și nu își fac treaba. Apoi, verdeață este în creștere, și nu există nici un fruct.

Dar acest lucru poate fi corectată manual polenizeaza florile atunci când înfloresc. Pentru a face acest lucru, să ia florile de sex masculin, smulge petalele de la ea și a pus ușor în femela. Totuși, este posibil să polenizeze stigmatul periei de flori de sex feminin.

gelifiat

De ce transplantare propriu-zis este foarte importantă pentru apariția ovarelor pe castraveți? Pentru că, cu un puternic castraveți gelifiate nu va da roade. Dar acest lucru poate fi corectat, plante propolov.

Trebuie să monitorizeze recoltarea în timp util. Perespevshie fructe interfera cu formarea de noi ovarelor. Există unele soiuri care sunt recomandate pentru a aduna la fiecare două zile sau chiar în fiecare zi, pe masura ce cresc mai repede.

Motivele pentru castraveți sunt înflorite, iar ovar nu este - ce să facă

Încălcarea condițiilor de cultivare

Pentru ovar și, în consecință, există o serie de condiții bune de recoltare, observând că vă puteți dezvolta o anumită cultură.

Una dintre condițiile pentru cultivarea corespunzătoare a castraveți este o udare bună. Răsaduri nu ar trebui să fie udat cu apă rece peste douăzeci și cinci de grade, dar în orice caz, apa nu ar trebui să fie solul rece.Dar o supra-abundență de umiditate la fel de rău ca și lipsa de zone umede. Cel mai important lucru pentru a menține echilibrul corect. În cazul în care solul este umezit - trebuie să fie pentru câteva zile să se usuce. După uscare și ofilirea frunzelor apar mici mulțime de flori de sex feminin, ceea ce va duce la apariția de ovar de castravete. Dar, apoi, din nou, nu este în valoare de mult pentru a overdry sol, aceasta poate duce la moartea plantei.

Proximitatea apelor subterane poate fi, de asemenea, în detrimentul creșterii plantei și productivitatea acesteia. Acest lucru se datorează faptului că sistemul de rădăcină castravete este destul de bine dezvoltat, iar astfel de condiții pot pur și simplu ruina.

Motivele pentru castraveți sunt înflorite, iar ovar nu este - ce să facă

Temperatura mediului ambiant este, de asemenea, un factor cheie pentru obținerea unui randament bun de castraveți. Temperaturile ridicate pot duce la moartea plantei, de fapt, și de refrigerare, de asemenea, să afecteze în mod negativ procesul de fructoase.

semințe de rău

De multe ori cauza de flori sterpe și minciuni în calitatea cu fructe a semințelor. În cazul în care semănate semințele proaspete sunt susceptibile să crească niște flori masculine (flori sterpe), în cazul în care două - trei ani în urmă, dimpotrivă, crește primele flori de sex feminin, iar apoi numai pentru bărbați. În cazul în care statutul de semințe limitări nu poate fi determinată, dar este necesar să le pună în prealabil, înainte de plantare se încălzească semințe, în timp ce florile feminine apar mult mai devreme, împreună cu floare steril de sex masculin.

Pentru germinare bună este necesară monitorizarea nivelurilor de fosfor din sol. De asemenea, potasiu importantă.

Există soiuri de castraveți, în cazul în care florile femele sunt formate mai târziu. Se castraveții mai târziu. În astfel de circumstanțe, trebuie să așteptați un pic mai mult decât de obicei fructifere.

Motivele pentru castraveți sunt înflorite, iar ovar nu este - ce să facă

Condițiile favorabile se vor rigidizarea semințele umflate. Pentru a face acest lucru, a pus semințele umflate timp de mai multe zile în frigider, apoi sunt uscate și semănate. Astfel de seminte intarite germina mai devreme. Ele pot să crească chiar și la o temperatură mai mică decât cea necesară în mod normal.

Temperatura optimă de germinare a semințelor, doisprezece - treisprezece grade. Seminte călite pot germina la o temperatura de zece grade Celsius.

dezechilibre nutritionale

dezechilibre nutritionale, de asemenea, un mare motiv de absenta ovarelor de castravete, atunci când un mineral predomină în sol, iar al doilea nu este. Încălcarea acestui echilibru poate provoca o supraabundență de îngrășăminte cu azot în sol. Din cauza acestui exces întreaga forță a plantei se duce într-o creștere luxuriantă de frunze și flori sterpe.

Motivele pentru castraveți sunt înflorite, iar ovar nu este - ce să facă

În caz de încălcare a nutrienților din sol poate forma o mulțime de ovare, dar din cauza lipsei de putere, ei pot cădea departe. Prin urmare, dacă este suficient de plante formate flori, au nevoie să o dată la fiecare șapte zile pentru a alimenta infuzia de mullein și uree. De asemenea, o mulțime de rețete și sfaturi pot fi găsite pe internet.

Pe solurile nisipoase au nevoie de castraveți de magneziu, prin urmare, o astfel de sol bine pentru a face Kalimag.

Dacă eliminați toți factorii negativi, care nu permit plantei la fructe normale, dar nimic nu ajută, castraveți în floare, dar ovarele nu cresc, ca o opțiune, puteți prischipit partea de sus a frunzelor. Acest lucru se va opri creșterea tulpinii în lungime, va duce la creșterea Pagon laterale și, în consecință, creșterea de flori de sex feminin.

Pentru a îmbunătăți rezistența plantelor la situații de stres, trebuie efectuate castraveți îngrășământ foliar.