Motivele pentru drojdie infecții frecvente la femei

drojdie de bere frecvente - așa?

În candidoza cronica are perioade de congestia acută, și, invers, un moment în care se întoarce. Pentru unele femei, acesta este returnat de 4 ori pe an sau mai mult. Pentru unii se dezvoltă peste câteva zile după un tratament destul de succes. Pauza maximă - trei luni. Unele femei și toate se confruntă cu sturz chiar înainte de fiecare perioadă menstruale.Motivele pentru drojdie infecții frecvente la femei
Statisticile din acest plan este vag, potrivit diverselor surse de frecvente infecții drojdie suferă 5-25% dintre pacienți. Apropo, în cazul în care agentul cauzal primar al infecției acute la mai mult de 90% din cazuri este Candida albicans, atunci frecvente focare ale unei infecții fungice de până la 30% din culturile de a detecta alte specii de Candida. Acesta este cu acest lucru este legat de lipsa de eficacitate a terapiei, deoarece cele mai multe medicamente antimicotice sunt pur și simplu ineficiente.

Simptomatologia frecvente infecții drojdie pot fi diferite de forma sa acută, dar în unele cazuri, simptomele sunt mai puțin intense. Se întâmplă ca simptomele unei astfel de boli în parte, atunci când femeile sunt preocupați de una sau două simptome, în timp ce chiar și tvorozhepodobnyh de descărcare de gestiune caracteristică și doar placa nu poate fi. De la atacurile frecvente ale florei mucoasei modificări organelor genitale externe micotice: devine dur la atingere, maronie sau colorația maro, inegale.

Principalele cauze ale infectiilor drojdie frecvente la femei

Există factori de risc pentru infecție fungică, care devine ușor cronică. Printre acestea:

  • Reducerea imunității femeilor

Această imunitate este responsabilă pentru reglementarea dimensiunea ciuperca, astfel încât sub influența diverșilor factori, atunci când imunitatea scade, afte nu mai poate aștepta pentru o lungă perioadă de timp. Desigur, cele mai multe dintre toate la pacientii cu risc crescut cu imunodeficiențe, dar, de asemenea, acele femei care suferă adesea de raceli, sunt la risc.

Antimicrobienii afectează compoziția microflorei vaginale. Faptul că acestea acționează asupra tuturor bacteriilor, uciderea nu numai agenți patogeni dăunători, dar și florei utile. In timp ce ciuperca care cauzeaza afte, este rezistent la ele. Ca rezultat, se umple locul vacant, și forțează bacteriile bune rămase este pur și simplu nu este suficient pentru a face față cu ea.

Se întâmplă ca medicamentul este lipsit de putere, și motivul pentru infecția cu drojdie frecventă sub forma vieții unei femei. Unul dintre cei mai importanți factori în acest caz, este mâncarea. Nu este necesar să se consume o mulțime de dulciuri, alcool, condimente calde, băuturi pe bază de miere fermentată, grăsimi și produse murate, carne afumată și murături. Este mai bine să acorde prioritate la alimente sănătoase, care este preparat în abur sau se coace în cuptor. Baza meniului la afte frecvente ar trebui să fie preparate pe bază de cereale. Femeia stă de a îmbogăți dieta de fructe și legume, precum și o cantitate suficientă de carne macră și pește, ouă. Ajutor pentru a restabili microflorei produse din lapte fermentat cu bacilul acid lactic.  • Comorbiditățile

cauza frecventa de drojdie poate fi boli cronice care slăbesc organismul. Printre acestea, boli de diabet, tuberculoza, cancer, sânge. Pentru a scăpa de infecție fungică este necesar pentru a elimina cauza, sau cel puțin pentru a trata boala primara.

  • igienă intimă incorectă

Pe pliurile genitale si vagin se pot acumula ciuperci. Dacă ignorați regulile de igienă, dar ele vor crește ca urmare se poate dezvolta candidoza. La femei, boala apare nu numai din cauza lipsei de atenție la sănătate, dar și din cauza procedurilor de igienă prea frecvente atunci când se spală florei benefice. Din același motiv pentru care nu ar trebui să abuzeze de dusurile. Este foarte important de a alege mijloacele potrivite de igienă în farmacie, care nu va afecta compoziția microflorei și aciditatea. sapun antibacterian este interzisă.

La prima vedere, este un fleac, dar este adesea cauza infecțiilor drojdie la femei. Nu ar trebui să poarte lucruri sintetice și strânse pe organele genitale. În plus, la modă tanga - un mod de răspândire a infecției de la anus la vagin.

Femeile prefera sa bea contraceptive hormonale confortabile, dar cauza candidozei pot deveni ele, deoarece producția de gormnov provoca artificiale.

  • Sarcina și perioada postpartum

În această perioadă, femeia este cea mai vulnerabilă, atât de des sturz este atât de comună în rândul femeilor însărcinate și a cazurilor de maternitate. fluctuații hormonale, stres și imunitate scăzută, care sunt tipice pentru aceste perioade pe mana ciuperca insidios.

  • Menopauza, perioada premenstruală

Acesta este un moment special pentru femei, atunci când hormoni sunt produse în cantități diferite decât de obicei. Multe femei au infectie frecvente drojdie apare inainte de fiecare lunar.

  • Folosind tampoane și tampoane igienice

Acestea igiena sunt necesare, dar acestea trebuie utilizate cu precauție. Garnituri pentru zile critice în valoare de cumpărare din materiale naturale, schimbarea lor la fiecare 2-4 ore. Tampoanele folosite de femei este prezentată numai în cazuri speciale, dar garnituri pantalon mai bine să nu anula.

  • contacte sexuale cu sturzul purtător

Uneori, o femeie tratată cu succes, și afte se întoarce la ea din nou și din nou, fără nici un motiv aparent. În acest caz, este necesar să se verifice și partenerul ei sexual. Poate că el este purtătorul candidozei. Infectarea nu a mai văzut. Cea mai bună prevenire este protejat actului sexual.

  • Hipersensibilitate și alergic la polenul unei femei

Legătura dintre alergic la polen de diferite plante și apariția de drojdie a fost dovedit de oamenii de știință. Candidoze - este, de asemenea, o reacție la alergen. Dermatologice o astfel de drojdie frecvent împreună cu alergologie.

  • infecții genitale

Infecția fungică poate fi doar o cochilie bolii de bază, care are loc ascuns. Femeia ar trebui să se supună anchetă pentru prezența infecțiilor cu transmitere sexuală.

Motivele pentru drojdie infecții frecvente la femei
Cunoașterea cauzelor infecției frecvente drojdie va permite femeilor pentru a preveni reapariția bolii. Pentru tratamentul cel mai de succes este în valoare de a afla, împreună cu un specialist de factori care provoacă creșterea ciupercii pentru a le elimina în timp util.

Dacă aveți întrebări referitoare la cauzele candidozei cronice, nu stau în întuneric. Puteți scrie întotdeauna să ne pentru a obține sfatul expert al expertului nostru. Poate că răspunsul lui va ajuta să evitați multe dintre problemele asociate cu candidoza.