nas Spălarea copilului

Mulți părinți se gândească la faptul, decât spală nasul copilului. Acum, a dezvoltat un număr mare de medicamente și dispozitive care ajuta la facilitarea acestui proces și să-l mai eficient.nas Spălarea copilului

Clătirea este considerat unul dintre cele mai bune remedii pentru rinita si sinuzita. Această metodă tradițională de tratament a multor boli ale cavității nazale și ale tractului respirator. Această metodă ajută să scape de mucus și spută în cavitatea nazală și sinusul maxilar, elimină inflamația.

Această stagnare de mucus și conduce la formarea de mase purulente, ca și în cazul în care să se spele cu atenție nasul, mucusul va fi afișat. Acest lucru se datorează faptului că folosesc medicamente speciale care ajuta la subțire de mucus și scoateți-l.

De ce ar trebui să te speli?

nas Spălarea copilului
Această procedură ajută curățarea cavității nazale și a tractului respirator. Mai mult, datorită acestor măsuri scade umflarea membranelor mucoase din domeniu. Sistemul circulator (mai multe capilare) vine în ton. Epiteliul reface funcția lor imunitar. Apoi, pielea începe să se ocupe în mod independent, cu problema.

Funcția principală a acestei proceduri nu este numai îndepărtarea mucus și spută, care stagnante la nivelul tractului respirator superior, dar, de asemenea, procesele de reducere, astfel încât tratamentul și reabilitare pentru a incepe o metoda naturala.

Înapoi la cuprins

Cum se face de spălat?

nas Flush a început să urmă chiar și 5000 de ani. Apoi, indienii știau metoda corectă de realizare a acestei proceduri. Copiii ei ar trebui să fie efectuate în mod necesar pentru tratamentul bolilor. Dar, în vechii indieni credeau că aceste acțiuni vor ajuta la curatarea organismului si elimina toxinele, organiza gânduri și idei.

Nu contează ce se utilizează soluțiile și medicamente pentru spălarea nasului, procedura merge pe circuitul audio. Pentru a face spălare, trebuie mai întâi pentru a șterge nasul cât mai mult posibil. Pacientul nu trebuie să se simtă înfundat, în caz contrar procedura nu da efectul dorit. Dacă este necesar, pacientul este prescris decongestionante. Acestea includ Tizin, Naphthyzinum și Rinazolin. Acestea trebuie să fie luate înainte de spălare. Acest lucru va ajuta la restabilirea respirația normală și de a elimina umflarea. După 10 minute, este posibil să se inițieze procedura.

nas Spălarea copilului
Cea mai ușoară și simplă metodă - este de a utiliza o seringă.

Ar trebui să fie fără ac. În schimb, este posibil să se utilizeze o seringă. În plus, există un ceai special, care este proiectat special pentru această acțiune.

Acum trebuie să se aplece peste chiuveta. Capul trebuie să fie înclinat într-o parte. Dispozitivul este introdus în nara, care este mai mare. După aceea, soluția poate fi turnată. Apoi, trebuie să capul înclinat alt mod foarte lent. Apoi, lichidul va veni încet, fără nici un amestec. La terminare trebuie să efectuați aceleași acțiuni, dar cu cealaltă nară.

Se recomandă să se spună „cuc“ sau „și“. În acest caz, soluția nu este să cadă în gura care-i sperie imediat copii. Și puteți juca jocul și cere copilul să atragă un cuc.În cazul în care dispozitivele vor crea o presiune în exces, acestea pot fi utilizate numai pentru pacienții adulți, deoarece canale pacient mici și pasaje ale sistemului respirator nu este încă pe deplin dezvoltat.

În acest caz, este mai bine să profite de ceai de obicei, sau de a face procedura imediat cu o inhalare separată.

Înapoi la cuprins

medicamente utilizate

  1. nas Spălarea copilului
    Furatsilin. Furatsilinom utilizate nu numai pentru spălare de gât, dar, de asemenea, pentru cavitatea nazală. Acest agent are proprietăți bactericide. În plus, se luptă cu diverși paraziți. Acesta este utilizat atunci când pacientul are inflamație severă cu formarea de puroi. Furatsilin nu are efecte secundare și nu provoacă complicații. Numai în cazuri rare, aveți hipersensibilitate la medicament are loc la punctul de dermatita de contact cu epiteliul. Astfel de agenți sunt oameni interzise care suferă de boli renale. În plus, acesta nu este potrivit pentru persoanele cu alergii la nitrofuranului. Poltabletki se dizolvă în 500 ml de apă. Ar trebui să fie cald. Lichidul este turnat în aparat și folosite în alte scopuri.
  2. Iod. Un agent clasic care este folosit pentru a clăti nasul este iod. Acesta trebuie să fie dizolvat într-un lichid. Apa ar trebui să fie cald. Pe sticla va avea nevoie de mai mult de 2 picături de medicament. Acest lichid ajuta la eliminarea paraziților și a infecției. Iodul nu este un drog sintetic, ca este produsă în prelucrarea depunerilor de cenușă de diferite alge marine. Este un mijloc ieftin, dar eficient. Nu folosiți soluție de alcool pentru copii și femeile gravide. Medicament este contraindicat pentru persoanele care suferă de tuberculoză, piodermite, fierbe și jad.
  3. Dolphin. Acest preparat este compus dintr-un număr mare de săruri și alte oligoelemente. Are cloruri, iod, brom, sulfat, precum și substanțe active șolduri și lemn dulce. Setul este dat un aparat special. Nu aveți dreptul să utilizați, în cazul în care nasul este complet încorporat. Contraindicat pentru utilizare în tumorile. Nu este potrivit pentru copii sub 4 ani. Este interzisă pentru a fi utilizat în cazurile în care peretele despărțitor este îndoit.
  4. Akvamaris. Akvamaris - este un lichid care se formează prin purificarea apei de mare de diferite impurități. Acesta conține cantități mari de calciu, sodiu, clorură, magneziu. Setul oferă echipamente speciale pentru irigații. Se acordă permisiunea de a utiliza copii care sunt mai vechi de 1 an. reacție alergică apare foarte rar.
  5. Akvalor. In Akvalore contine minerale si o varietate de ingrediente active din apa de mare. Această facilitate ajută la umezirea mucoasei nazale, dar, de asemenea, are proprietăți anti-inflamatorii. Femeile gravide li se permite să-l folosească. Potrivit pentru copii de la 2 ani. Nu utilizați dacă este alergic la orice componentă. Nu este potrivit pentru oameni, după o intervenție chirurgicală.

nas Spălarea copilului
În plus față de aceste preparate, în spitale recomanda de multe ori soluția de spălare nas peroxid de hidrogen. Este pur și simplu trebuie să fie amestecat cu apă. Același lucru se aplică cloramfenicol. Comprimatul trebuie zdrobită sub formă de pulbere și se dizolvă în apă. De asemenea, uneori, în lavaj salin obișnuit. În acest scop, potrivit Protargolum, dioxidine și miramistin.

Pentru spălare, puteți utiliza sare de mare. Dacă nu, atunci se potrivesc de sare obișnuită, dar de sticlă cu o soluție, aveți posibilitatea să adăugați 1 picătură de iod. Un pahar de apă va avea nevoie de lingură de sare. Se amestecă până când este necesar, până când sarea se dizolvă complet. Lichidul trebuie să fie cald. Acest lucru înseamnă că există dezavantaje. De exemplu, va fi necesar pentru a purifica lichidul, dacă sarea a fost netratată cu diferite impurități de natură mecanică.

Înapoi la cuprins

remedii populare medicamente pentru spălare

Pentru spălare se potrivesc perfect diverse soluții, infuzii, tincturi și sucuri. Un remediu foarte popular este un decoct de mușețel. Inflorescență este preparată într-un pahar de apă clocotită și așteptați până când perfuziile agent și răcit. Apoi, trebuie să se scurgă fluid. Cu toate acestea, a face o fabricare a berii și rostopască, salvie, în dungi, eucalipt, galbenele si coaja de stejar. Apa poate dizolva miere sau propolis Tinctură cateva picaturi. Sucuri potrivesc sfecla, ceapa, afine, coacaze si morcov, dar au nevoie, de asemenea, să fie diluat cu apă.

Clătirea este important, deoarece va ajuta pacientul să recupereze rapid și de a recupera de la boala. Apropo, picăturile pot fi utilizate numai după ce pacientul și-a spălat nasul.

În acest caz, toate pasajele și cavitățile vor fi eliminate, iar medicamentul este absorbit mult mai bine.