Negi în tratamentul câinilor

Negi în tratamentul câinilor

Apariția negilor la câini numit papilomaioză ca negii - un papilom. Aceasta este o boală virală comună și papilloma - tumoră benignă.Ele pot apărea pe buze, în gură, palatului moale, regiunea bucală și Pinna. Câinii papiloma pot fi unice sau multiple.

Simptome la câini papilomatoza

La etapa inițială a bolii sunt formate papule netede de culoare roz deschis. mai târziu se dezvolta în veruci la câini.

În cazul în care boala este pornit, atunci poate papilomavirus poate acoperi întreaga cavitatea bucală. Boala are o perioadă de incubație destul de lungă, care este de la 4 până la 8 săptămâni. Cu toate acestea, uneori, papilom ar putea să dispară pe cont propriu în termen de 6-12 săptămâni. Dar, așteptați nu este în valoare de ea.

Tratamentul verucilor la câini

Negi în tratamentul câinilor
În primul rând cu papilomatoza boala de câini, trebuie să contactați oamenii ei reduse la un nivel minim, deoarece boala poate fi transmisa la om.  • Tratamentul depinde de natura papiloame. De exemplu, dacă primul a apărut negii dispar spontan, va dispărea și restul. Daca papillomavirus nu dispare - este necesar să se aplice clinica veterinara ceas.
  • Se poate să vi se solicite să ștergeți papilom chirurgical. De asemenea, negii la câinii tratați cu terapie și populare remedii medicale. Cu toate acestea, metoda de tratament este de a alege un veterinar după o inspecție a animalului.
  • câine Medikamentozno tratat cu injecții de soluție novocaină. Se administrează intramuscular 1 ml per 1 kg greutate corporală, la intervale între injecții la fiecare 3 zile. Uneori se poate atribui o injecție bază papilloma soluție novocaină 0,5% timp de 2-3 ori la intervale de două până la trei zile.
  • Verucile pot fi reduse la câinii cu gheata uscata. Se aplică la negul de 2-3 ori pe zi, timp de câteva minute. Se observă că după 3-4 zile papilom vin.
  • Există mai multe metode de eliminare a negilor prin remedii populare, inclusiv câine. De exemplu, într-un stadiu incipient poate fi lubrifiate papule suc de păpădie proaspete.
  • Atunci când negii sunt deja vizibile, apoi în etapa a educației lor, se recomandă să lubrifia sucul de rostopasca lor. Atunci când, după aceasta, papilom suprafață rândul său negru, acesta trebuie să fie tăiate cu grijă. Și astfel procedura se repetă până la distrugerea completă a verucilor la câini.
  • De asemenea, în stadiile inițiale ale papiloma în câine uns cu iod și trage fir de lenjerie. În termen de 5-7 zile, acesta ar trebui să cadă pe cont propriu. Adevărul este că o astfel de procedură este dificil de realizat atunci când negii apar în cavitatea bucală.
  • Un alt papiloame la câini frecate cu usturoi, sau cad acid acetic, înainte de culcare.

Cu toate acestea, trebuie amintit că, înainte de a utiliza remedii populare ar trebui să consulte un medic veterinar.