Neurastenie - cauze, simptome, simptome și tratament

Ați dezactivat în script Java browser-ul, trebuie să-l activați sau nu va primi toate informațiile de sub „simptome neurastenie și manifestări.“

Neurastenie - principalele simptome:

Ceea ce poate duce la dezvoltarea de neurastenie

Deși se crede în general că boli psihice sau au un caracter ereditar, sau apar ca urmare a unui șoc emoțional extrem de puternic, cauza neurasteniei poate fi destul de prozaic. Deci, de exemplu, la începutul neurasteniei poate servi ca:  1. oboseală severă. Uneori, locul de muncă sau de studiu necesită forțe enorme atașamentele umane, fără a lăsa timp să doarmă și să se odihnească. Da, pentru o perioadă scurtă de timp, organismul uman poate funcționa în regim de urgență fără prea mult rău pentru noi, dar dacă aceste motive sunt de persoana tot timpul, mai devreme sau mai târziu se va transforma o cădere nervoasă.
  2. penetrare constantă în situații de conflict. Dacă un argument, abuz, tot felul de situații neplăcute sunt sistematice, ar putea fi bine cauza boli psihice. Practic aici sunt probleme de familie, o relație deteriorată cu colegii și așa mai departe. D.
  3. drame personale. durere puternică poate denatura grav psihicul uman, și sindromul neurastenic, în acest caz - unul dintre rezultatul cel mai frecvent. Moartea sau boală a celor dragi, o pauza cu persoana iubita, orice alt dezastru - toate acestea pot submina foarte mult sănătatea mintală.

Oricare ar fi cauzele bolilor, cum ar fi nevroze, această condiție ar trebui să fie tratate imediat, deoarece de așteptare poate contribui la deteriorarea.

Care sunt simptomele acestei boli

Simptomele neurastenie depind în primul rând de tipul psihicului individului luate, asupra a ceea ce au fost cauzele bolii și stadiul bolii. In forma generalizata, trei faze principale de dezvoltare a bolilor, cum ar fi neurastenie. Simptomele fiecare formă a bolii va fi oarecum diferit.

faza de hypersthenic

Ea se manifestă în însăși începutul bolii, și este rareori considerată o patologie: simptomele sunt cel mai des amortizată în obișnuitele oboseala sau trasaturi de caracter. In aceasta faza, cele mai comune simptome ale neurastenie, cum ar fi excitat, iritabilitate, tulburări de somn. Persoana în această stare se poate retrage din pacient literalmente fiecare detaliu este sunete prea tare sau de vorbire, culorile vii, dorința oamenilor de a vorbi cu el, necesitatea de a efectua orice fel de muncă, și așa mai departe ..

În neurastenie care curge în faza hypersthenic, nevrotic se simte în mod constant obosit, rupt, se face simtit asa-numita casca neurastenic (dureri de cap de presare natura), este greu să se concentreze pe nimic. Somn, de regulă, nu aduce un sentiment de voioșie, de multe ori se manifesta coșmaruri. Această etapă este un tratament destul de real în casa - desigur, în cazul în care atacurile de agresiune nu prezintă un pericol pentru alții.slăbiciune iritabil

Neurastenie - cauze, simptome, simptome și tratament

La etapa de slăbiciune iritabil vine un sentiment de neputință

Dacă din orice motiv nevroticul nu a venit la starea sa normală la momentul respectiv, a durat până la stadiul hypersthenic după ce a urmat așa-numita etapă de slăbiciune iritabil. atât de des cazul, în cazul în care nevroticul nu se aplică medicilor, preferând să se trateze la domiciliu. Izdorgannym stres constant organismul pierde ultimul său puterea, mintea este epuizată, iar omul să înlocuiască agresiunea vine un sentiment de neputință și disperare. Din ce în ce apar crize de plâns, accese de furie. În ceea ce privește concentrația, în acest stadiu al neurasteniei fiecărei sesiuni care necesită cel puțin o parte se concentreze rapid obosesc pacientul, există o cască neurastenică și greață. Cel mai adesea, în această stare, „atârnă“ oameni a caror temperament este aproape de coleric.

faza de hyposthenic

Cel mai adesea apare ca o boala stadiu tardiv, după încercări nereușite de a auto-tratament la domiciliu, dar în oameni cu mentalitate slabă poate veni de la început. forma Hyposthenic neurasteniei are următoarele simptome - letargie, apatie, pasivitate, lipsa de interes față de orice și pe oricine. dorința și dorința de a plânge sentimentul este acolo, dar nu este faptul că caracterul isteric, care poate fi văzut pe scena de slăbiciune iritabil. Nevrotică merge adânc în sine, concentrându-se pe problemele lor, ceea ce este și mai agravează starea lor.

Este important de remarcat faptul că fiecare dintre formele de boli, cum ar fi nevroza devastatoare efect asupra psihicului, pentru că dacă au existat semne că situația scapă de sub control, ar trebui să consulte imediat un specialist și modul de a vindeca oamenii de această boală, cât mai curând posibil.

Neurastenie - cauze, simptome, simptome și tratament

Faza de Hyposthenic se caracterizează prin apatie

Cum de a trata neurastenie

Primul lucru care este important de reținut: tratamentul neurasteniei trebuie să fie complex. Da, și să se angajeze în tratamentul unor astfel de boli ca nevroza ar trebui să se limiteze persoanele cu studii corespunzătoare.

Din păcate, mulți cred probleme psihologice moft sau o problemă minoră, care pot fi vindecate prin orice disponibile in casa. Cu toate acestea, boli mintale nu este mai puțin periculos decât boala în starea fizică a persoanei, și a decis să facă fără a medicilor care stiu cum sa trateze neurasteniei, poate afecta doar pacientul. Da, uneori, poate fi vindecat și acasă, fără să stau în spital, dar medicii trebuie sa execute ordinele scrupulozitate. Până în prezent, medicina oficială oferă următoarele modalități de combatere a bolilor, cum ar fi neurastenie:

  1. rutine de normalizare. Este important ca în timpul tratamentului nevrotic măsurat și complet hrănit, păstrat modul de somn si relaxare, petrecerea timpului in aer liber si pentru a evita situațiile care pot cauza supra-tensiune sau de stres. În cazul în care terapia este efectuată fără a găsi la spital, pacientul este mai bine să-și petreacă acest timp la domiciliu, fără a merge să studieze sau să lucreze.
  2. medicamente restaurative. Acestea includ suplimente de vitamine si minerale, tonice (ginseng, valeriana, paducel).
  3. Tratamentul medicamentos ca tranchilizante. De obicei, atunci când o astfel de boli ca medicamente, cum ar fi numit neurastenie elenium, Diazepam, Fenotropil și altele.
  4. Fizioprotsedury masaj de relaxare promovarea, electrice, aromaterapie, etc ...

Desigur, important pentru recuperare și terapie generală, și tratamentul medicamentos al neurasteniei, dar în același timp extrem de nevrotic are nevoie de sprijinul celor dragi. Oricare ar fi cauza bolii, îngrijirea persoanelor native va ajuta o persoană să facă față cu starea lor.

Dacă credeți că aveți neurastenie și simptome caracteristice ale acestui fapt, vă poate ajuta doctorii: terapeutul. neurolog.

De asemenea, să profite de diagnosticare noastre de servicii online de boli. care este impusă pe baza simptomelor bolii picamere probabile.