News - nu este atunci când un câine mușcă un om, dar atunci când un om mușcă un câine - lumea secretă

„Ziarele nu par a putea vedea diferența
între căderea ciclistului și prăbușirea civilizației. "
Bernard Shaw.

definiție veche în limba engleză știri afirmă: „News - acest lucru nu este atunci când un câine mușcă un om, dar atunci când un om mușcă un câine.“Tema știri devine ceva care atrage mai mult interes. Orice detalii cu privire la viața obișnuită, normală, minunat confortabil, care a fost realizat de către Occident în ultimele câteva decenii, nimeni nu a fost interesat. Vestea acestui tip de viață a fost în Est, invidia și ura în același timp.

Pe de o parte, se concentreze pe problemele de știri, tragedii, catastrofe, crize. Aceasta este o veste pentru Occident, care a pierdut de sine dreptate, și pentru întreaga lume. Și dacă te întâlnești vestea cea bună, de exemplu, pentru îndepărtarea dictatorului sau altul la următoarea reînnoire a negocierilor de pace privind Orientul Mijlociu, apoi newsmakers sigur pe ceva nu merge bine, iar vestea bună va deveni în mod inevitabil rău.

Pe de altă parte, mass-media, ca parte a servi oameni de schimbare a vitezei cu probleme foarte importante pe teme nu doar minore, dar induce în eroare consumatorii de știri (pe care noi toți), în afară de evenimentul principal. De exemplu: divertisment, tare și liniștită a criminalității, în special de natură sexuală, știri sportive și multe altele.

Noutăți organizate în așa fel încât să afecteze sentimentele și emoțiile. Acest lucru se face pentru a se asigura că oamenii nu au recurs la o analiză critică de știri. Iar în sfera emoțională este ușor de implementat, pentru a semăna diferite tipuri de frică și de emoție și apoi oamenii devin mult mai ușor de a gestiona și de a le conduce în direcția corectă de afaceri de știri.De fapt, știri, ține pasul cu îmbunătățiri tehnice, ajustate pentru fiecare dintre noi modificări, care includ omenirea. Noutăți înșirate ca mărgelele pe un șir de evenimente schimbări care cercuri pe glob. știri Atent destinatar începe pentru a vedea unele evenimente de logistică, direcția de dezvoltare a acestora și poate presupune deja că ordinea de știri constă într-o anumită imagine a lumii noi, în cazul în care persoana ar trebui să trăiască.

Ceea ce într-adevăr de știri, care este în valoare de scriere si vorbire - este că lumea intră într-o altă realitate, vine la noua forma sa. Mai recent, am fost „menaj“, referindu-se la țările lor, tot ce ai nevoie, și astăzi nimeni nu lucrează în izolare de lume. Astăzi, este imposibil sa nu fie legat de toate. Prin urmare, noi trebuie să stabilească un sistem adecvat de relații - pentru bunăstarea individului și lumea sunt dependente unele de altele.

Am fost învățați să vadă ce o persoană face cu natura și unul cu celălalt. Dar acest lucru nu este o veste. Ce face natura unei persoane - este de fapt o veste. Natura a decis să „mod arogant“, pentru a pune capăt relației dintre oameni, bazată pe utilizarea reciproc pentru beneficiul lor și satisfacție, „ban“ egoism ca rău, zdrobește omenirea la robit.

Viitorul imediat - acesta este începutul activității umane peste ea însăși, peste respingerea familiar pentru noi ideea că crearea oricărei noi tehnologii va schimba lumea. Lumea este în derivă treptat spre o înțelegere comună a compromisului, așa cum sunt toate conectate în fața problemelor globale iminente.

Devine evident că știința, am creat pentru cucerirea naturii, nu mai poate fi util. Figurat vorbind, închiderea departamentului de revoluție tehnico-științifică, Institutul de dezvoltare a omenirii, nu este departe. Cei mai buni reprezentanți ai științei pot găsi în continuare explicația stării de criză a lumii, dar sa abținut de la sfaturi ce să facă. Și avem încă să găsim o știință care ne-ar lumina a ști cum să se schimbe în condiții de siguranță în asemănarea naturii.

Acum este timpul nu este unic, talentații, și timpul de apariție a oamenilor speciali care au o dorință comună de a da lumii, dorința de a uni lumea în ideea de a impactului aproapelui tău, ideea de a avea grijă de ea.

Stiri din acest lucru este încă foarte mic, dar ele sunt deja vizibile în lume. Și astfel cei care cred că lumea este nicăieri pentru a merge, dar la acest lucru sunt deja newsmakers. Și tendința lumii merge încet începe să umple linia de rulare de informații de știri în acest sens. Schimbarea lumii face știri.