Noi coase ei înșiși perdele, cum să coase perdele cu mâinile

Noi coase ei înșiși perdele, cum să coase perdele cu mâinile

Noi coase ei înșiși perdele, cum să coase perdele cu mâinile

Cum să coase perdele cu mâinile? Aceasta este o întrebare de multe femei ca servicii de studio sunt destul de scumpe și există o dorință de a salva bugetul familiei și de a face perdele-te.


perdele de prelucrare Organza modelul nepretentios pentru fereastra din bucătărie și, de fapt, la dispoziția mulți dintre cei care au puțină experiență și mașina de cusut. Dar coase perdele în camera de zi sau sala cu lambrequins, adică lotul de profesioniști care nu numai cunoștințe, ci și experiență.

Noi coase ei înșiși perdele, cum să coase perdele cu mâinile
Poate că primul sfat care este în acest articol - nu supraestimează puterea ta, nu începe experiențele perdele croitorie cu modele complexe. Aflați mai întâi în mod corect și frumos coase perdea de obicei de organza la bucătărie, nu coase banda cortina și se calculează cu precizie materialul de curgere. Perdele - este o simplă formă de perdele, de multe ori poate fi văzut în ferestrele bucătăriei sau o casă de țară. Coase o perdea poate fiecare femeie, deoarece nici o bandă perdea și folosește un atașament simplu pentru streașină prin intermediul unor clipuri.

Cum de a calcula cortina tesatura de curgere pe

Deci, provocarea noastra - a face o simplă perdea de două jumătăți, și perdeaua de tul sau organza. Și perdele și draperii va avea loc pe pervazul de o bandă perdea. Este această versiune a decorului ferestrei și arată fotografia de sus. Aceste perdele sunt agățat în studioul nostru, și, desigur, le-am cusut-te.

Primul lucru de făcut este de a determina consumul de material și de a calcula cât de mult ai nevoie pentru a cumpăra o perdea de dantelă. Pentru acest curs aveți nevoie pentru a măsura înălțimea și lățimea de perdele ferestre. S-ar părea că ceea ce ar putea fi mai simplu. Cu toate acestea, aceste măsurători sunt adesea cauza muncii rasfatata.

La început, să decidă ce nivel de blind-uri sunt în raport cu podeaua. La același nivel cu podeaua sau ușor mai mare, și poate perdele de margine vor sta chiar pe podea. De ce minți? Pentru că dacă vei folosi o varietate de graifere și jartiere, este necesar să se ia în considerare, că perdeaua ar trebui să fie un pic mai mult.

Acum trebuie să decidă cu privire la cornișă și să înțeleagă modul în care va fi amplasat orb în raport cu streașină. În cazul în care cârligele de fixare ale cornișă vor utiliza rândul de sus de bucle perdea bandă, înălțimea ar trebui să fie luate în considerare din partea de jos a cârligului la podea, plus 1,5 - 2,0sm. Dacă perdeaua este atașată la marginea inferioară a buclelor bandă perdea, apoi se adaugă deja nu au 1,5 cm, și mai mult. Aceasta va depinde de ce fel de benzi de lățime cortina (2,5 - 10cm).

Noi coase ei înșiși perdele, cum să coase perdele cu mâinile

Acum, să ne definim lățimea de perdele, și se calculează consumul total de material textil. Înălțimea cortinei nu are nici un efect asupra consumului de țesut, deoarece lățimea organza sau perdele tul țesături, de obicei are un standard de 2,8 - 3,0 metri. Pe tesatura de consum afectează numai aspectul benzii cortina, lățimea de cornisa sau numărul de pliuri, stabilite manual.

Presupunând că aveți o singură fereastră, de exemplu, în bucătărie, 130 cm lățime, cât de multe trebuie să cumpere organza pentru a coase în mod corespunzător perdele?
La orice falduri cortină sunt stabilite fie manual, în timp ce banda de perdea este cusut pe partea de sus a acestor pliuri sau cute sunt formate prin strângerea funiile benzii cortina. Pentru a pliu format corect pentru fiecare rată indicată bandă perdea (1 / 1,5, 1/2: 1/3). Am ales un factor de 2, atunci banda cortina si organza pentru a cumpăra exact de două ori mai mare decât lățimea streașină. Rețineți că lățimea de cornisa, nu ferestre, deoarece cortina este poziționat-o margine la alta a streșini. Și totuși, trebuie să adăugăm posibila alinierea marginilor perdelelor și poale laturile de cel puțin 10cm. Cortina de panglica, de asemenea, necesitatea de a cumpăra un stoc.

Acum, să recapitulăm. Pentru a coase Organza perdele per 130cm dimensiunea ferestrei, se înmulțește lungimea cornișă (150 cm) de 2 și se adaugă 10 cm. Prin urmare, este necesar să se cumpere Z10sm Organza banda 350sm perdea, cu 1/2 raport de formare. Același calcul poate fi utilizat pentru perdele din două jumătăți, dar, în orice caz, nu se adaugă 10 cm și 15 - 20 cm, deoarece materialul va trebui să se alinieze și că diverse inexactități.

Cum de a alinia părțile laterale ale perdelelor

Ei bine, dacă ați cumpărat un material cu un model, și vânzătorii mai ușor de tăiat corect pânză strict conform desenului și va fi mai ușor pentru a ajusta marginile laterale. Un alt lucru, atunci când materialul cearșaf sau tul nu figura. Apoi, există inexactități în magazin și va fi dificil să se alinieze marginea tăiată. De aceea, trebuie să cumpărați tesatura pentru perdele sunt aproape întotdeauna cu o marjă mică.

Cum de a verifica dacă oblic nu este pe cusăturile laterale? Cel mai simplu mod de a acesta este cazul cu organza. De regulă, organza pauze bune pe partajate sau pentru mai multe fire, te face doar o incizie foarfece de margine și rupe de-a lungul. Dar eu nu sfătuiesc să facă acest lucru, dacă nu sunteți sigur că acest lucru este posibil. Este mai bine să se stabilească pe podea și ușor și apoi aliniați marginea foarfece, și apoi atârnă de tavan într-o întinsă și asigurați-vă că nu există nici o aliniere greșită. Dar, de obicei, este dificil de a face pentru materiale ieftine, care nu au o legătură densă. țesături mai bune și mai scumpe nu deforma, iar vânzătorii să încerce să taie mai precis și uniform.


În general, înainte de a începe să coase perdele, asigurați-vă că laturile draperiile sau perdelele sunt dispuse perpendicular pe linia orizontală a podea sau tavan.

Înainte de a coase perdele pentru a regla mașina de cusut

Noi coase ei înșiși perdele, cum să coase perdele cu mâinile

Pentru a calității și frumos pentru a coase perdele le trebuie să știți, nu numai perdele de croitorie tehnologie, dar, de asemenea, să fie în măsură să stabilească o mașină de cusut. Cearșaf tesatura organza, tul necesită tensiune corespunzătoare configurației firului superior și inferior, acul corespunzător ales. foarte Calitatea firului afectează calitatea cusăturii. Cel mai bine este să fir au fost subțire, durabil și flexibil. Pentru partea din față a cortinei, mai ales pe țesături de culoare deschisă firul era aproape invizibil.

Pentru a coase perdele trebuie să fie sigur de a pune într-un nou ac mașină de cusut. Nu bilețel tiv ace groase sau tăioase, pentru că pe fața urme de puncții vor rămâne în multe țesuturi.

Dacă doriți să faceți suturi au fost invizibile, linia nu este astringent, mai ales un organza subțire, asigurați-vă că pentru a seta valoarea medie a lungimii liniei (3-5), reglați tensiunea firului și presiunea piciorușului presor. Setați înălțimea dinților cremalieră, astfel încât acestea sunt în promovarea de țesuturi nu este „colectat“ tul. În cazul în care nu este îndeplinită una dintre condițiile, cusătura va trage, și nici un fier nu te-ai călcate. Unele croitorese, pur și simplu trageți marginea covorului în cusut, care nu este întotdeauna justificată și poate provoca ruperea acului și se întinde marginea de perdele și apariția unor „valuri“ pe părțile laterale ale perdelelor.

Nu uita că multe din pânză perdea nu poate fi cusut de două ori, deoarece există urme ale acului puncție. Prin urmare, asigurați-vă că pentru a lua o mică bucată de pânză, și verifica modul în care aparatul va coase de cusut pânză, și, în același timp, și se ajustează parametrii enumerați mai sus.

perdele cum să taie în mod corespunzător și cu acuratețe

Înainte de a manipula marginile și coase o panglica stor, aveți nevoie pentru a construi un simplu perdele un model, sau mai degrabă a face o mică schiță pe o bucată de hârtie cu perdele calcule tesatura, dimensiuni tul. După tăierea de sus sau de jos tesatura și aplatiza părțile laterale.

Dacă ați decis deja la înălțimea de perdele și cu precizie considerate „de lucru“ lung și lat, ținând seama de situația în raport cu streașină, este acum necesar să se adauge 10 cm la partea de jos (dublu) și 2 cm tiv la tiv în partea de sus, în cazul în care nu va fi bandă cortina nastrachivatsya. Să se ocupe de părți trebuie să facă mici creșteri în intervalul de 1 -. 1.5 cm Tulle si organza destul de 1 cm, țesăturile pentru perdele grele - 1,5 cm.

Manipularea marginea tăiată a perdelelor în tivul

Noi coase ei înșiși perdele, cum să coase perdele cu mâinile

Înainte împletit perdeaua trebuie să proceseze mai întâi marginile laterale ale cusăturii în tiv sau conducte. Cu toate acestea, pentru a face perdele vă cu margini frumoase și netede finite, aceasta necesită nu numai o mașină de cusut bun, dar, de asemenea, abilitatea de a efectua aceste operațiuni.
Manipulați cusături de rol pe margine overlock este ușor, dar pentru a procesa marginea „la tiv“ sau de favorizare a legării dificil. O croitoreasă cu experiență nu apăsați pe margine, iar „ochiul“ face margine tiv fără un picior special și o linie este exact de 0,1 ori mai mare decât marginea tivului. De asemenea, ar putea fi necesar să apăsați de două ori margine tiv, iar apoi însăilați un alt fir. Același lucru este valabil și pentru tubulatura.

perdele de prelucrare legare prejudecată

Noi coase ei înșiși perdele, cum să coase perdele cu mâinile

Această linie nu formează o aterizare trebuie să fie în mod necesar tratate în marginea de legare sau de favorizare a tiv de perdele pentru a trage cu ambele mâini. Doar nu trage pe tine, și nu se întind, și anume întindere (ca să nu fie slăbit), și chiar și așa, nu la un amestec de pânză și de a nu rupe acul. Cu toate acestea, indiferent de modul de margine încercați, tot drumul de aterizare nu se poate face, încă tivită de perdele trebuie să fie bine călcate cu un fier de călcat fierbinte cu abur.

Cum să coase o panglica obturator

Noi coase ei înșiși perdele, cum să coase perdele cu mâinile

Mai multe articole:

Noi coase ei înșiși perdele, cum să coase perdele cu mâinile
Cum să tiv perdelele de tul sau organza
Două modalități cum să Hem perdele de tul, organza sau sifon la domiciliu, cu propriile mâini.

Noi coase ei înșiși perdele, cum să coase perdele cu mâinile
Cum să coase benzi pentru perdele
Pentru a salva o mulțime de a încerca să coase perdele cu mâinile, și trebuie să învețe să coase ei înșiși benzi pentru perdele. De multe ori, cu toate acestea, rezultatul este lipsit de importanță, pentru că nu au suficientă experiență sau mașină de cusut complet nepotrivite.

Noi coase ei înșiși perdele, cum să coase perdele cu mâinile
Coase tricoturi fără lacune și petlyaniya
Dacă aveți de multe ori pentru a face haine din țesături tricotate, apoi, în acest articol veți găsi și recomandări utile.

Noi coase ei înșiși perdele, cum să coase perdele cu mâinile
Scaun acoperă cu propriile lor mâini
Scaun acoperă este o soluție bună pentru a „refresh“ aspectul mobilierului, și, uneori, chiar și un mod simplu de a schimba designul bucătăriei.

Noi coase ei înșiși perdele, cum să coase perdele cu mâinile
Cum să coase lenjerii
Pentru a coase lenjerie de pat este important să se elimine în mod corect dimensiunea, face o creștere a contracție și cusături, coase cusătură puternic că, atunci când spălarea nu este asupra lui. O întrebare importantă este, de asemenea, dintr-o tesatura pentru a coase lenjerii de pat?

Noi coase ei înșiși perdele, cum să coase perdele cu mâinile
Cum să tiv blugi
Înainte de tiv blugi trebuie să linia de tiv marcat cu precizie. Este important ca ambele picioare au aceleași blugi lungime. Chiar și blugi fabrică nu sunt ținute întotdeauna această opțiune, astfel încât să nu fie ghidate de blugi fabrica tiv, verificați mai bine lungimea de blugi înșiși.

Noi coase ei înșiși perdele, cum să coase perdele cu mâinile
Fusta cu elastic
Cum sa faci modele simple și face diferite modele fusta cu o curea cu o bandă elastică.

Noi coase ei înșiși perdele, cum să coase perdele cu mâinile
Model și de cusut fuste „Tatyanka“
În acest articol veți învăța calculele pentru construcția fusta model „Tatyanka“ cum să coase o fusta cu mâinile ei.

Noi coase ei înșiși perdele, cum să coase perdele cu mâinile
rochii de cusut cu propriile mâini
Știi cum să coase perdele. Tehnologia și secvența de rochii de cusut pentru incepatori.