nuanțare de păr care este, bani reali, modul de a face la domiciliu

nuanțare de păr care este, bani reali, modul de a face la domiciliu

Toning vă permite să vopsi părul în nuanța dorită, fără a distruge structura lor, deoarece coloranții sunt blând. Din acest motiv, metoda este popular printre cei care au un fir de păr slăbit și vrea să le dea un aspect sănătos.nuanțare Hair - o procedură în care utilizează colorant amoniac liber, structura toroane, astfel, nu a distrus, spre deosebire de vopsire convenționale, în care substanțele active sunt utilizate în mod agresiv. Aici are loc numai suprafață de impact la care structura în sine nu este afectată.

De multe ori master coafor aplicat o serie de alte mijloace de tonifiere a părului - coloranți semipermanent, care conțin o cantitate mică dintr-un comburant, ceea ce face ca firele de păr fulgi mai deschis, apoi începe să interacționeze cu pigment natural artificial.

Tonifiere păr la domiciliu: argumente pro și contra

Care sunt beneficiile de tonifiere vopsea bezammiachnoy de păr:

 • Aceasta nu rupe structura părului;
 • Puteți obține rapid scăpa de culoare neponravivshegosya ca vopseaua este foarte ușor să se spele off;
 • Diferența dintre bucle colorate și artificiale aproape neglijabile;
 • Cu vopsea sau spuma de par nuanțare aspectul lucios poate fi atins în fire dim;
 • De regulă, colorantul este un complex de vitamine, care au un impact pozitiv asupra bucle și a le proteja de efectele nocive ale altor componente.

Dezavantajele acestei metode includ următoarele:

 • schimba culoarea părului nu radical poate fi, deoarece tonifiere le permite sa faca doar 3 nuante mai deschise sau mai întunecate;
 • Vopseaua se spala repede, astfel încât procedura trebuie efectuată mai frecvent decât culoarea.

Cât de mulți se spală părul de pe nuanțare

Rezistența tonifiere depinde de frecvența de șamponare, dar, în general, tonul începe să fie spălat într-o săptămână după procedura. sesiuni de conduită trebuie să fie nu mai mult de două ori pe lună, în ciuda inocuitatea de droguri de abuz poate agrava starea parului.

nuanțare de păr care este, bani reali, modul de a face la domiciliu

Cum sa faci nuanțare parul la domiciliu

Conform tehnicii de realizare a tonifiere practic nici diferit de colorarea obișnuită: • Lubrifiază linia parului de piele crema de grăsime pentru a evita contaminarea vopselei;
 • Se aplică compoziția la rădăcini buclele uscate, apoi cu o perie este distribuită pe întreaga lungime;
 • O jumătate de oră mai târziu, tot ce ne-am spăla, folosiți balsam-balsam.

Tonifiere părului după vopsire

Pentru a scapa de culoare gălbuie, după subliniind multe de des, și tonifiere. În acest scop, trebuie să alegeți un mijloc de tonifiere până la 3 nuanțe mai deschise sau bucle inchisa la culoare, și să continue să-l folosească în conformitate cu instrucțiunile.

Tonifiere păr după limpezire

În cazul în care rezultatul de deschidere a culorii firelor individuale au dobândit o tentă galbenă, apoi, la fel ca în cazul țese, puteți corecta situația cu ajutorul tonifiere a părului decolorat. pentru acest lucru este necesar pentru a procesa un colorant luminarea nu este întreg capul de păr, și doar câteva bucle.

Tonifiere parul inchis la culoare

Dacă doriți să dea buclele o culoare frumoasă, puteți utiliza tonifiere înseamnă maro inchis, cupru sau nuanță roșiatică. Dacă selectați o compoziție apropiată de culoarea părului, le puteți face vizual mai voluminos, iar procedura în sine este condusă așa cum este descris în instrucțiunile.

păr blond Tonifiere

Proprietarii de bucle de lumină pot alege aproape orice vopsea, ci să se aplice agenți, colorat în nuanțe întunecate, nu se recomandă: Rezultatul poate fi de culoare murdar inegală. Cel mai bine este să acorde o atenție la tonurile de bronz, nisip sau miere: se uita la buclele blond natural, dându-i un farmec aparte.

păr blond Tonifiere

Spre deosebire de blonde sau brunete, fete blonzi nu sunt recomandate nuanțat aceeași culoare: cel mai bine este de a alege două nuanțe - de exemplu, blond cenușă, miere sau cupru.

Tonifiere păr roșu

Aici alegerea este tonice mici: pentru a face culoarea mai saturate, este în valoare de atenție la nuanțe roșii. Pentru a atenua cupru recomandat, maro deschis sau o culoare de bronz.

Tonifiere părul gri

Având în vedere că tonere au un impact ușoară, pentru a ascunde părul gri poate doar titularii de păr subțire. Culorile cele mai potrivite - luminos, dar violet, nu ar trebui să fie aplicate vânătă și roșu.

nuanțare păr Incolor

Spre deosebire de colorant, tonifiant incolor este doar pentru limpezire bucle dureroase dim. Pentru a face acest lucru, cel mai frecvent utilizate colorantul Ollin Professional sau corectorul neutru pe „Estelle“.

Preparate pentru tonifierea părului la domiciliu

Printre o gamă largă de tonere cele mai populare sunt următoarele:

 • Kemon Kroma-Life: o paletă bogată, astfel încât selectați compoziția dorită poate atât brunetele și blondele;
 • păr tonifiere șampon Kapous conține vitamine, prin care reuseste sa faca bucle stralucitoare;
 • Spuma Schwarzkopf Professional nuanțare de păr ne permite să dea o nuanță diferită a separa șuvițe;
 • Correctore pentru tonifiere Estelle păr disponibile în diferite culori pentru a se potrivi toate gusturile.

Pentru umbra a durat atâta timp cât posibil și să rămână păr sănătos, aveți nevoie de îngrijire a părului corespunzătoare după redare:

 • Este imposibil să se pieptene șuvițe imediat după spălare: este necesar să se aștepte cel puțin 15 minute pentru a avea rădăcini uscate, altfel ele pot cadea;
 • Pentru a păstra culoarea este recomandabil să nu se spala parul in fiecare zi;
 • Pentru a restabili și de a spori bucle, vă recomandăm să folosiți o mască hidratantă de gălbenușuri de iaurt, ulei și ouă.

nuanțare parului: feedback de la cititori

„Eu folosesc ultimele șase luni ca corectorul de la compania Estelle. Parului dupa sa arate sanatos si stralucitor, îmi place foarte mult "

Anastasia, în vârstă de 35 de ani:

„Îmi place șamponul tonifiere Kapous: miroase și părul sub influența lui devine strălucitor și neted. Vă recomandăm! "

Alexandru, 23 ani:

„Pentru o lungă perioadă de timp am folosi tonic de Estelle. Desigur, pentru a schimba radical culoarea nu se poate folosi, dar se aliniază perfect la umbra naturala a parului si o face strălucitor. "