Numele numelui Rose însemnând Rose pentru fete si femei, compatibilitate, origine, destin

Valoare Nume: Numele Rose - Rose numele latin, care a devenit un nume de femeie.

Instrumente financiare derivate Rozka, Rozulya, Rose, Zala.

Caracteristici cheie: Va susceptibilitate, excitabilitate, intuiție.plantă totemică: Cherry.

Totem animal: Cicada.

Tip: Cel mai intrigant: nu știi niciodată, ei exploda sau cântă. Din copilărie pentru a le menține în mâinile lor.

Minte: Niciodată nu pot sta încă, au nevoie tot timpul să se miște, să danseze și să cânte. Astfel de femei nu au suficient de echilibru și stabilitate. De multe ori pentru cei mai indrazneti arată furia lor, pentru a impresiona pe alții. Scopul pentru o viață socială activă. Overconfidence.

Va: O puternică, uneori despotic.

Excitabilitate: atât de puternic încât le face iritabil și nervos. Ele exprimă sentimentele lor foarte rapid, urmat de o depresie pe termen lung.

viteza de reacție este foarte rapid, mai ales atunci când vdet rudelor. Ei sunt gata să le apere dinte și unghiilor. Cu toate acestea, ele sunt de asemenea active în viața publică.

Domeniul de activitate: Mai mult interesat în lumea lor interioară, decât locul de muncă. Cel mai bun lucru pentru ei este îmbunătățirea propriei lor vatră. Aceste fete dragoste pentru a ajuta, ei pot permite devreme pentru a găti și de a face alte temele ... Cele mai multe dintre toate, ele sunt potrivite pentru profesii care necesită a face cu oameni - în catering, comerț și educație.

Intuitia: să contacteze impresionabil. Rose este fermecător și perfect fermecător și capabil de a utiliza aceste calități în beneficiul ei înșiși.

Inteligenta: Ei au o minte sintetică, ei au o imaginație plin de viață bine dezvoltat și memorie excelentă a imaginii, amintiți-vă mult timp ceea ce le-a lovit sau alarmat.

Susceptibilitatea: În timp ce încearcă să păstreze distanța lui, dar zaeto ascunzători puternic dezvoltat sensibilitate și receptivitate. Anxios.

Moralitatea: Ei încânte în egală măsură ca succesele lor și în alte persoane.Sănătate: Bine, dar sunt susceptibile de a fi supraponderali. Există tulburări ale sistemului genito-urinar. Este necesar să se conducă un stil de viață sănătos și activ, se angajeze în sport, în special sporturi nautice. Predispusă la abuz de droguri, în special tranchilizante.

Sexualitate: O puternică și evidentă timpurie. Cu toate acestea, ei sunt sentimentali și mai credincios prieten decât ar putea părea. Familiale și sociale tabuuri pot contribui la complexele lor sexuale.

Activitate: În funcție de circumstanțe. Se așteaptă prietenii de la sinceritate, și dacă unul dintre ei înșelați, se pot răzbuna.

Sociabilitatea: Le place să primească vizitatori, este gazda perfectă. Se adaptează bine și peste tot se simt liber și ușor. Rose și bucurie spumante de viață. Unii succes nu numai în domeniul profesional, dar în realizarea sinelui.

Concluzie: Aceste femeie interesant ca adorabil ca totemul lor - înflorit cireș de înțelepciune și fericire.

Numele caracteristicii: Prin temperamentul - coleric, care știe cum să-și ascundă sentimentele sale în spatele unei măști de imperturbabilitatea. Puternic, uneori despotice voință, mintea sintetică, memorie bună, imaginație. Viteza de reacție este rapid excitabilitate, puternic. Este adesea iritabil și nervos. După o izbucnire emoțională tumultuoasă ea poate să apară depresie pe termen lung. Rose știe cum să se ridice în picioare pentru ei înșiși. Ea este foarte activă în viața publică. Uneori dă impresia unei persoane frivol, dar în realitate este foarte hotărât și un scop în acțiune. Cazul este dat în întregime. selectează cu succes profesie. Talentat și harnici Rose atinge adesea succes în viață. Ea părea țesute de contradicții: atât fundamentale și frivol, ascuțite și blajin, îi place să fie în gros de lucruri și să se retragă, să se retragă în ei înșiși. Cel mai probabil, acest lucru se datorează capacității sale inerente de a mimetism. Adaptarea la circumstanțele, ea intră într-un rol care ia o viață a acesteia. Nu sunt gelos, Rose se bucură de victoriile altor oameni. Dar lipsa de onestitate, minciuni și înșelăciune nu iartă, este capabil să se răzbune. Atingerea succesului, este o auto-îndeplinește el însuși ca persoană.

domeniul profesional de activitate: jurnalism, pictura, cariera, lingvistică, comerț, sistem de alimentație publică, domeniul de aplicare al serviciilor performante. Căsătoria este întotdeauna bine. ,, Mamă grijulie exactă economică. Rose trăiește o viață plină, nu se limitează numai în gospodărie și interesele profesionale. Fermecător, aspectul sexy, cu o pasiune profund ascunsă. Ca oameni puternici fizic, dar echilibrat dispoziție, calmă, era mai ușor să câștige mâna de sus peste ei, preferă tineri. Soțul se schimbă și nu ia în considerare reprobabile, dar ingenios se ascunde. Iubitorii de asemenea, nu-și dau seama că ea este căsătorită. Este de interes pentru oameni, chiar și la bătrânețe.

Împreună cu această lectură: