nunta cal

Ziua Îndrăgostiților

nunta cal
Astăzi - Ziua Îndrăgostiților. Astăzi, parcuri și cafenele din oraș plin de cupluri, se țin de mâini și inimi singuratice umplut cu credință în miracole și sper să se întâlnească pe cineva. La fel ca noul an, și chiar zăpada în afara ferestrei.nunta cal

Astăzi, de altfel, multe dintre fetele își vor aminti că a sosit Anul Calului, și va speranța că este într-adevăr anul Calului - alb, cu un prinț frumos în șa. Ei bine, o mulțime de tipi vor fi în speranța că astfel ar fi o mulțime de fete de vis și că unii dintre ei, și ei perepadet. Tot de așteptare pentru o noapte de dragoste și. dezamăgiri dimineață.

Astăzi, cultura de a gasi un companion sau viata partener potrivit a fost pierdut. În cluburile de noapte managerul nu va găsi mingea, care ar pune doamnele și domnii din pereche pentru dans, ghidat de dorința de a le introduce. Familia a fost mult timp luate pentru a se consulte cu părinții lor, și că ei pot spune copiilor lor, dacă ei înșiși găsit lângă altul accidental. În film, vom vedea o întreagă colecție de povestiri despre cum cineva întâlnit pe cineva, dar nu aproape de a satisface cunoștințele despre modul în care cineva cineva a ales. Oamenii nu se consulte cu șamani, nu te uita în astrogramele și nu citesc pe brațul și fața lui ales și iubit.

nunta cal
atracție reciprocă la nivelul de hormon da site-uri - care e intreaga infrastructura, datând din secolul 21. Nu este surprinzător faptul că relația a devenit temă de mare actualitate a timpurilor noastre. Pe cei doi au reușit să construiască și să mențină relația, privite cu invidie și uimire: cum au reușit să-l facă?


Și dacă s-au căsătorit. cal?

Calutul gratios de-a lungul mese din lemn, în spatele căreia stau oaspeți, botul calului înțepat în umăr, prima fată, și apoi tipul. Acum, cei doi nu mai era nimic de făcut, dar se căsătorească ...!

Acest obicei interesant pentru iubitorii și soți au prezentat în Polonia. Astăzi, acest obicei distra turiștii în apropierea orașului Olsztyn Ranch Janusz Koyrysa. Desigur, nunta este comic, dar oaspeții, băuturi răcoritoare și distracție - vsamdelishnye.

„Apropo, anul trecut, în timpul aceleiași nunta de benzi desenate am format o familie adevărată!
Ajuns grup Kaliningradians. Fermierul nunta planificat. Prin tradiție, calul a intrat în cercul de persoane care au ales mireasa si mirele este cuplul care simpatizat unul cu celălalt.
Dupa nunta la ferma tineri deja în Kaliningrad ne-am dus la registratorul „(Svetlana Gubar.“ Kaliningrad FIA „).

Este posibil acest lucru în realitate? Este. Calul se simte mult mai bine decât starea de spirit a fost, dacă se va confirma oricine care este angajat în călărie. Nu este împovărat de prejudecățile, calul este capabil de a face în mod obiectiv o pereche de potrivire fiecare alții. Dar aici este dacă va fi capabil de a salva oameni au ales angajamentul de a reciproc, dacă devotament, sensibilitate și înțelegere pentru mulți ani să se manifeste, așa cum este în măsură să te facă un cal? Depinde de oamenii înșiși.

nunta cal

Participarea la cal nunta - este nu numai la modă și elegant, dar, de asemenea, benefice. Calul din cele mai vechi timpuri simbolizează trecerea, schimbarea de stat, vântul schimbării. Sorbul sau chiar limuzine si jeep-uri la 140 de cai putere nu va fi capabil să facă trecerea la o nouă, viața de familie este atât de bun și atât de frumos ca călare sau într-o trăsură trasă de doi cai! Probabil, după o astfel de relație de căsătorie va dori să păstreze cât mai mult posibil.

nunta cal

nunta cal

În petrecerea burlacilor engleză înainte de nuntă se numește „armăsar pe timp de noapte“ (cerb noapte), iar mirele însuși - „armăsar“ (cerb). Aparent, unele dintre britanicii și americanii înțeleg acest lucru literalmente!
În ceea ce privește mireasa, apoi comparația cu caii, de regulă, nu sunt în favoarea lor. Mireasa-cal cu greu s-ar părea la fel de fermecător ca cal mire!

nunta cal
nunta cal

Mirele-Unicornul și cal-mire