O mie de sfaturi - cum să păstreze în casa de broaște râioase și

Conțin broaște în terarii cu umiditate ridicată și aquaterrarium, echipate special pentru conținutul lor. Acestea trebuie să fie suficient de snags, bucăți de scoarță și pietre care servesc drept adăpost pentru râioase, deoarece în timpul orelor de zi pentru a vedea broasca nu este posibil, nu iese din ascunzătoare. Temperatura conținutului ar trebui să fie de 18-20 de grade. Hraneste broaștele din terariu ar trebui să fie difuzate insecte vii, râioase se hrănesc doar cu insecte și nevertebrate în mișcare. Broastele hrană adecvate gandaci, larve de chironomide, melci, muște și râme. A doua zi, broasca ar trebui să fie de 3-4 grame de alimente.Pielea de broaște este destul de accidentat din cauza unei multitudini de glande de venin, cea mai mare glanda situata in spatele ochilor. Aceste glande sunt cele mai periculoase, ele pot emite un secret otrăvitor la o distanță de un metru. Dacă luați o broască râioasă în mâinile tale a declanșat glanda situata pe corp si picioare, puteți simți acest lichid, are un miros neplăcut și gust amar. Pe vremuri se credea că negii pe mâinile doar a apărut pe această lingău izolat secret.Intr-un acvariu cu broaște trebuie să se schimbe în mod constant de apă, sau să instaleze filtre, broaște secreta o mulțime de materie organică și apă devine rapid plin de noroi și murdar. Compresoarele pot fi omise, deoarece broaște respira, lăsând apa pe insule. Sus ar trebui să acopere sticla sau bare de acvariu, broaște pot sări cu ușurință din ea.

Dacă aveți o pereche de broaște care le pot produce urmasi, depunerea ouălor. La acvariu recuperati broaște pot observa ROE rafturi de 3-4 ori pe an. Din ouă mormoloci acolo, și apoi, după aproximativ două luni de ei dezvoltate broaște. Mormoloci și broaște pot hrăni hrană pentru pești. Frog într-un acvariu poate trăi până la 15 ani.

Există mai multe specii de broaște, dar printre ei și foarte periculos. Această broască Bombina și Pelobates. Acolo mai bine să nu aibă în casă. Broaștele importate din America mai toxice și periculoase. Veninul secretat de broaștele și broaștele intoxicații grave la om nu produce, ci ajunge la membranele mucoase poate duce la inflamație, roșeață și iritații. pielea trebuie clătite bine cu apă imediat după contactul cu otravă.

Broaștele sunt, în general, verde, gri și alb, cu burta galbenă, dar culoarea nu poate fi. Ai grijă de broaște colorate sunt importate din China, este un broaște colorate artificial.

a se vedea, de asemenea,