Oamenii au fost zboară spre Lună


Oamenii au fost zboară spre Lună

Acest site oferă o colecție de dovezi directe și indirecte,
și orice argumente în favoarea declarației:


Oamenii au fost zboară spre Lună

2. Toată lumea știe că minciuna nu este bun, dar multi americani - oameni de credință. Pentru ei, o minciună este posibil, în principiu, - o încălcare a poruncii a noua, din care Dumnezeu poate condamna la chin veșnic în iad. De aceea, pentru mine cuvintele unui credincios Edvina Oldrina cântărește mai mult decât cuvintele tuturor atei și nihiliștii care nu se tem de orice păcat sau judecata lui Dumnezeu, care, pentru un motiv sau altul și sunt toate cunoscute pentru a-mi avertizorii nefericite NASA.3. În cadrul programului „Apollo“ implicate în mod direct sau indirect, 36.000 de specialiști NASA și 376.000 contractori, și nici unul dintre ei, și în ziua de azi nu și-a mărturisit și sa pocăit de minciună. Dar conspiratorii trebuie să fie puține la număr, sau scurgeri de informații este inevitabilă și este sortit eșecului complot. Mai mult de patru sute de mii - numărul absolut absurd de participanți pentru o înșelătorie de succes. Cum se face că printre miile de ticalosi, înșelat omenirea de încredere, nu unul a fost un trădător? Absența chiar și un singur conspirator care se pocăiește (lunar Snowden) - un decalaj cascat în ipoteza „conspirației lunar“.

5. Falsificarea zborurile spre Luna a avut nici o șansă de reușită, pentru că împreună cu Apollo luna a zburat mașinile sovietice. Uniunea Sovietică ar putea inspecta toate locurile de aterizare americani pe Lună. AMC Luna-15 așezat pe lună, împreună cu Apollo 11, Lunokhod 2 aselenizat chiar lângă Apollo 17 (

175 km). Pointless înșelătorie se aventura, nu are absolut nici o protecție împotriva expunerii. Chiar și un hoț de buzunare pe piață nu urca în buzunarul altcuiva știind că se observă că el este păzit. Este mai bine să rămână fără pradă, decât să fie prins.

6. Falsificarea zboară spre Lună ar putea avea doar un succes temporar. Urme de pași pe Lună sunt păstrate intacte un milion de ani. Mai devreme sau mai târziu, secretul va veni la lumină, și apoi ce? O rușine națională, prejudiciul din care este de mai multe ordine de mărime decât dimensiunea premiului pentru câștigarea cursei luna? Este managerii NASA nu a fost cunoscut postulat al Abraham Lincoln: „poți păcăli o parte din numărul tot timpul de oameni, și tot poporul - de ceva timp, dar nu poți păcăli toți oamenii tot timpul“? Falsificarea trebuie să fie nemuritor (care este interzis Lincoln) sau nu să se nască deloc.

7. Și este într-adevăr nevoie de o victorie pentru americani in cursa luna? Ei nu au nimic altceva care ar calma vanitatea uyazvlonnoe? Ele sunt deja primele în știință (în funcție de numărul de laureați ai premiului Nobel), primul în economie (în mărimea produsului intern brut), primul în sport (numărul pentru a câștiga Jocurile Olimpice). Ei bine, nu le-ar transforma a fi primul pe Luna, Marte, și așa mai departe a întregului sistem solar, va găsi motivele pentru a câștiga. Este în valoare de risca o reputație pentru o parte a lunii? Avertizorilor exagera în mod clar gradul de motivare „speculatorilor lunar.“ SUA mai înțelept să treacă la următoarea etapă a cursei spațiu (bine, au trecut prin mai multe etape înainte), te duci la falsul incredibil de riscant.

8. Apropo, avertizorii de integritate nu se poate explica în mod clar de ce falsificatorii „dormit“, prin astfel de realizări spațiu prestigioase ca: lansarea primului satelit, zborul spațiu al prima ființă vie, zborul primului om și prima femeie? De ce este subiectul de falsificare au fost doar zborurile spre Lună, care sunt cele mai dificil de falsificat? În cazul în care, înainte de falsificatori unii erau cu ea la Hollywood? Deci, evident, mai ușor și o mie de ori mai ieftin pentru a crea prima persoană spacewalk, de exemplu. Și 2 luni înainte de Apollo 11 pe Luna a zburat Apollo 10. De ce „speculatorii“ în cursul zborului nu a anunțat aterizarea oameni pe luna? În schimb, ea a luat riscul de pierdere de prioritate, permițând Luna să livreze 15 din prima solul lunar pe Pământ. Ei nu au putut ști dinainte că se va rupe.

10. Pe de altă parte, cetățenii Uniunii Sovietice au dreptul de a împărtăși triumful câștigătorii cursei lunare, pentru că fără participarea țării lor la această cursă, nu există oameni pe lună, și nu a fost în ziua de azi. Și anume primatul Uniunii Sovietice în realizări spațiu în epoca primului zbor în spațiu, o lovitură dureroasă pentru ego-ul americanilor ia obligat să efectueze în mod clar înaintea timpului său, programul Apollo pentru SUA să se întoarcă temporar pierdut supremația în realizările științifice și tehnice. Noi nu ar trebui să negăm zborurile spre Lună, și să fie mândri de ei - ei nu ar fi avut loc fără participarea noastră. De aceea, titlul acestei pagini web am scris, „Oameni“ și nu „americani“, a zburat pe Lună.

11. NASA dovedesc de fapt, valoarea lor „în splendida izolare“ (după prăbușirea URSS), explorarea sistemului solar. Deja a studiat Marte si Venus, Jupiter, Saturn sistem și sistemul a început să studieze sonda MESSENGER lui Mercur recent, iar sonda Zori examinarea asteroid Vesta, Ceres, și a mers să-l exploreze. În cele din urmă, sonda Noi Orizonturi a ajuns la Pluto. Nu este nimic surprinzător în faptul că a fost NASA livrat primii oameni pe luna. Acesta este doar unul dintr-o serie de alte, realizare cosmice de americani. Acum, în cazul în care zborul spre Lună pe supușii săi au declarat Republica Burkina Faso. Cred că ar avea nici o îndoială de înțeles, chiar dacă traducerea numelui acestei țări africane (patria de oameni cinstiți).

12. Luna sunt instrumente științifice - reflectoare de colt cu laser, seismometers fixare moonquakes, echipament de măsurare a vântului solar, detectarea urmelor atmosferei și măsurarea fluxului termic din interiorul satelitului. Cu aceste dispozitive pentru o lungă perioadă de timp (până la 1978) a lucrat astronomi și știință lunar din întreaga lume. Reflectoarele de colț cu laser sunt disponibile pentru experimente pe localizarea Lunii astăzi. Se pune aceste instrumente științifice tocmai în modulele de aselenizare declarate zone Apollo. Nu există nici un motiv să se îndoiască că au fost livrate participanților expedițiile lunare.

14. Oamenii de stiinta americani care au studiat solul lunar, livrate de echipajul Apollo 11, nu a fost deschisă cunoscute în momentul în mineralele lumii. Abia după 14 luni, a existat un teren sovietic (dragat livrat stația automată Luna-16) cu aceeași nevăzut înainte în minerale. De asemenea, este prima dată când americanii au spus ca fierul liber din solul lunar nu oxidează în aer, care a confirmat mai târziu, cercetătorii sovietici, în același timp, a reușit să emită un brevet pe descoperirea. capacitatea de nepătruns a „speculatorii“ ghicitul minerale noi și proprietăți neobișnuite ale elementelor chimice în solul lunar NASA - o altă problemă nerezolvată a celor care neagă zborurile spre Lună.

16. Echipajul Apollo 12 a revenit pe Pământ unele dintre Surveyor-3 dispozitive. a stat pe Lună timp de aproape două ani și jumătate. Mai precis: exemple de tuburi de aluminiu, sticlă bucata căptușeală, fire rupte, lopeți mecanice și camera de televiziune screper. Deci, la dispoziția creatorilor noii tehnologii spațială a dovedit date valoroase pe materiale în spațiu. Deoarece aceste articole pot reveni pe Pământ, dacă expediția luna - ficțiune?20. astronauti expediție „Apollo 16“ (Young si Duke) livrate imagini ale Pământului din Calea Lactee și unele galaxii în gama de ultraviolete. Aceste imagini au fost obținute folosind un mic astronauti prelevate de la un telescop în zbor. Este cunoscut faptul că radiațiile UV nu trece prin atmosfera Pământului, așa că Young și Duke au vizitat cel puțin în afara atmosferei terestre. Apropo, telescopul a fost pe luna, astfel încât primul observator lunar timp de 40 de ani de așteptare pentru astronomii săi.

21. Prin astronauti livrate la seismometer luna nu a reușit să pună acolo câteva experimente seismice active,. Deoarece zbor „Apollo 12“, take-off etapa a lunarul dupa ce a revenit astronauti pe acesta la ansamblul principal, frâna și descărcat de pe suprafața Lunii. Blow greutate unitară de 2,5 tone pe o primă viteză spațială lunar de expunere (1,6 km / sec) a fost echivalentă cu 800 kg de TNT. Și, din moment ce zborul de „Apollo-13“, a fost trimis la lună și ultima etapă a rachetei „Saturn 5“. În scădere în greutate etapă luna 15 tone au o rată de 2,5 km / s a ​​produs efecte ca explozia de 10 tone de TNT. Astfel seismometre pe suprafata Lunii a înregistrat vibrațiile seismice cauzate de scăderea nivelului și cabine lunare. Căderea de-a treia etape a rachetei care a trimis „Apollo 13“ pe Lună a fost de a selenofizikov o adevărată surpriză: după ce a lovit Luna este literalmente fredona ca un clopot. vibrațiile seismice a durat un plin de patru ore. Au existat suspiciuni că Luna este gol. 13 mai 1972 la 142 km de seismică A-14 a căzut meteorit, 2 m în dimensiune, la o viteză de 20 km / s. Impactul a fost atât de puternic încât diametrul crater de 100 m. Aparatele din stații seismice A-12 și A-14 off scară, iar la stațiile de A-15 și A-16 (dispuse respectiv la 967 și 1026 km) au primit cea mai puternică înregistrare moonquakes. seismologie lunar pur si simplu nu sa născut - dacă programul Apollo o farsă.

22. Explorarea lunară este realizată nu numai în Statele Unite ale Americii (LRO), dar, de asemenea, China, Japonia și India. date prin satelit indiene au fost obținute confirmând prezența urmelor de Luna de pe Apollo astronauti-15 (izvestia.ru). O sondă japoneză „Kaguyya“ dat înapoi de date pe care este construit 3D-model de Mount Hadley. Este suficient pentru a compara forma modelului de aterizare a astronauții Apollo 15 fotografie Muntelui Hadley, livrate pe Pământ de Scott și Irwin să recunosc că la Hollywood în anii șaizeci ai secolului trecut nu a putut construi un peisaj în detaliu minut pentru a se potrivi cu originalul, pe Lună (Hadley .jpg).

23. În realitate, programul „Apollo“ asigura cel mai bine dezvoltarea unui program similar în Uniunea Sovietică (de altfel clasificate cu atenție și chiar oficial negat de propaganda sovietică a acelor ani). Numai odată cu apariția erei glasnost a devenit cunoscut detaliile sale și numele său: N1-L3. rachete N1 privind caracteristicile rachetei Saturn inferioare 5, dar încă capabil să livreze pe Lună un cosmonaut. Din păcate, „nu există nici o poveste mai trist în lume decât o poveste despre.“ Racheta nostru lunar. După ce a fost închis patru lansări eșuate ale proiectului. Alte teste au fost lipsite de sens - americanii au terminat deja zborurile spre Lună. Era mai ușor să pretinzi că Uniunea Sovietică să riște viețile cosmonauți sovietici, și nu a fost de gând să. Am făcut acest lucru.

24. Odată cu apariția sateliților artificiali de pământ (AES) astronomii au noi instrumente pentru observațiile lor. Cel mai mare observator al lumii a început să creeze o stație de urmărire prin satelit și să le fotografieze. Astronomii au învățat să facă fotografii chiar și sonde interplanetare. și sateliți în orbite joase pot fi, de asemenea, observate în mod clar. atât din orbită - mașini pe străzile Moscovei. Desigur, am monitorizat și zboară spre Lună. Instantaneele sunt păstrate și acestea sunt disponibile. Avertizorilor va fi capabil să explice modul în care NASA a implicat în astronomii „fraudă lunar“ din întreaga lume? Cu greu.

33. avertizorii preferate pastime NASA este de a găsi în marea arhivele misiunilor lunare de materiale fotografice, care pot indica o discrepanță de unele părți la „modul în care aceasta ar trebui să fie de fapt.“ Aceasta este urmată de acuzații de fraudă și fotomontaj, precum și prezentarea de dovezi noi cu voce tare „a fraudei lunar.“ De exemplu, în Aldrin pavilion imagine montat mai târziu ca Ea nu are nici o umbră. Aceste dovezi căutători nu își dau seama că în urmă cu 40 de ani, singurul instrument de fotomontajului au fost foarfece! Ei pur și simplu nu știu ce erau computere personale în 10 ani, iar programul Photoshop, 20 de ani după ce expedițiile spre Lună, și, astfel, pentru falsificarea lunii fotografii NASA a necesitat o întreagă armată înarmat cu foarfeca fotomontazhnikov.

34. Comunitatea științifică internațională (cu excepția câtorva excentrici) sunt unanime că expediția Apollo lunar autentic și autentic, iar ipoteza „conspirației lunar“ - ideea de amatori neinformate și pseudo-experți. Cu toate acestea, o singură ipoteză, „conspirație NASA“ este, de fapt, nu, pentru că avertizorii de integritate nu se pot pune de acord între ele dacă americanii nu vor zbura, sau zbura, dar numai în jurul pământului, sau zboară spre Lună, dar nu este a aterizat. Atâta timp cât aceste „sceptici“ nu este o singură versiune a „conspirație lunar,“ Nu văd nici un motiv pentru a le numim teoria ipoteze contradictorii.

36. cosmonauți sovietici și români, precum și profesioniștii care lucrează în spațiu, în termeni absoluți, cea mai mare parte, nu pun la îndoială autenticitatea de oameni zboară spre Lună pe Apollo. Și, cu siguranță, nimeni nu va convinge vreodată Leonov și Makarov, Autograph și Rukavishnikova Popovich și Grechko, care sunt gata pentru zborurile spre Lună, este - o problemă tehnică complet nerezolvat:

„Și în spațiul deschis, astfel încât să știi, avem nevoie de protecție, un metru de plumb!
Acest lucru înseamnă că, pe lună și nu a acoperi, pentru a scăpa, la sfârșitul letale! "

38. În cărțile de istorie ale lumii primele zboruri ale oamenilor pe Lună au fost înregistrate ca fapt istoric. În ciuda numeroaselor Strigăte demascatorii ale acestui fapt, „polenizare încrucișată“ că site-urile de rasa, nici unul dintre istoricii profesioniști nu sunt de gând să rescrie manuale sau monografii lor. Statutul evenimentului (zborul de oameni pe Luna) rămâne neschimbată în știința istorică - un „fapt“, mai degrabă decât un „mit“.

40. Muzeul de Știință și Tehnologie în diferite orașe din întreaga lume au expoziții dedicate explorării spațiului. Există exponate, care sunt dovada fizică a fiabilității misiunilor lunare. Aici sunt exemple de astfel de muzee: Muzeul de Știință și Industrie (Chicago), Muzeul Național de Aeronautică și Astronautică la Washington (la intrarea în muzeu este permis să atingă o adevărată piatră de pe Lună), Muzeul de Știință din Londra, Deutsches Museum din München și chiar la Muzeul Memorial al Cosmonautică din Moscova unde puteți vedea steagul Uniunii Sovietice. a pășit pe lună.

41. Oamenii au tendința de a trage. Unii sunt dependenți de colecții de desen. De exemplu, colectate timbre. Acestea sunt numite filateliști. O jumătate de secol în urmă a existat un spațiu filatelie. Pe scurt, acesta este un tribut adus realizările spațiale ale omenirii, concretizată în timbre poștale. Este interesant faptul că pe întoarcerea echipajului Apollo 15 pe Pământ, a existat un celebru scandal filatelică. Ghidul NASA pedepsi astronauți transporta la bord Apollo 15 plicuri care depășesc norma sancționate. Incidentul ia avertizorilor NASA să tacă, pentru că arată - imaginea morală a angajaților NASA a fost de până la semn și să acuz supernaduvatelstvo (înșelăciune întregii omeniri) - un caz fără speranță.

46. ​​Pur și simplu nu știu un singur argument de susținători ai „conspirație lunar“ ipoteza, care nu ar fi infirmate fie online Yatskin și Krasil'nikova în cazul în care acestea explică cu răbdare oprovergateli eroarea lor, fie în filmul „Adevărul despre zborurile spre Lună“, sau în show de televiziune „MythBusters. Problema 104. NASA pe Lună“, un forum de experți privind istoria astronauticii. Dacă știți de un astfel de argument, trageți-l pe forum. în cazul în care aceasta trebuie să respingă.

47. Propun susținători ai „conspirație lunar“ ipoteza (care, potrivit declarațiilor lor, milioane) cip, crearea unui fond public care poate finanța inspecția directă a locurilor de aterizare americani pe Lună. Este cunoscut faptul că Google a anunțat concurența Google Lunar XPrize pentru companiile private capabile să livreze rover pe Lună și a numit premiu (US $ 30 milioane.) Pentru câștigător. Acceptarea aplicațiilor este deja terminat, dar 25 de concurenți înscriși pentru a alege un loc pe luna de aterizare rovers lor lunar. Această alegere a denunțătorilor bani de fonduri ar putea juca un rol decisiv. Sunt gata să facă el însuși o mie. Frecați. la fondul, dar vreau să întreb de ce avertizorii nu se numără printre participanții la concurs? Ar putea fi faptul că creatorii de realizări științifice și tehnologice nu pot fi teoreticieni ai conspirației, care știu cum anii țiuit doar mantra trist al presupusei incriminării sale, așa că mesteca muci acuzațiile false?

49. În general, pentru cei 40 de ani de îndoielile sale de sceptici care neagă zborurile spre Lună, nu a luat o singură revelațiile proces tentativă „Grand NASA hoax lunar.“ Sunt sigur că acest lucru nu se va întâmpla niciodată, din cauza „reclamanți“ martori, nici un document, nici o dovadă reală, adică nu există nici o dovadă relevantă din punct de vedere al evenimentelor complot în care încearcă să acuze NASA, dar numai cea mai bogată colecție de erori proprii. Conform tezei lui Russell. lipsa de dovezi ale unui fenomen - există dovezi ale lipsei acestui fenomen. Se pare destul de diferite „bastioane“ juridice NASA: și există martori vii, și documentele cu semnăturile, timbre și film și fotografie ilustrații în perfectă ordine, și dovezi materiale, după cum doriți!

50. În toate hărțile moderne ale lunii, inclusiv Google Moon a marcat părțile de destinație la cele șase expediții lunare. urmele lor eterne (un milion de ani - o eternitate în comparație cu durata vieții umane), puteți vedea aici și acum pe noul card mai rapid Luna. Aici sunt mărcile lor:Verdict: - (. Din franceză marginală - pe partea laterală a câmpurilor) consideră că zborurile spre Lună o farsă flagrantă, este marginală, că este nesemnificativ, lipsit de importanță, minor, a rămas lotul de amatori, proști și șarlatani.


Onoare și glorie cuceritorii Lunii!
EROII Rușine SHELMOVATELYAM!