Omul Bites Dog este o veche zicală jurnalistică în cazul în care un câine mușcă un om

Acum, imaginați-vă că această insulă nu este singurul - că întregul arhipelag din Pacificul de Sud, 392000 de insule și Islanders au inventat televiziunea .. canalul comun numit „DOS“ ( „Insula News Network“), numărul populației din arhipelagul este de aproximativ 254 de milioane, ceea ce corespunde aproximativ cu numărul de locuitori Statele Unite ale Americii. Și în fiecare noapte, „OCH“ trimite mesaj refrigerare: ca urmare a unor atacuri ale rechinilor a ucis 107 de persoane, 54 de mai mulți oameni au fost uciși de suliță, și toate acestea doar pentru ziua de azi.„puncte sensibile“, care sunt încântați la vederea de pericol și ne forțează să acorde mai multă atenție amenințării. Ai nevoie pentru a încerca foarte greu pentru a trage de oameni de la televizor.
Să ne întoarcem la nostru „paradis pierdut“. După un timp oamenii încep să ceară ca guvernul lor face ceva cu amenințarea lor. Politicienii încep să vorbească despre necesitatea de a vinde sulița imediat, dar după cinci zile de la cererea de cumpărare. Antreprenorii sponsorizat informațional video, care spun despre avantajele noilor metode de luptă cu rechinii. Cu toate acestea, baza tuturor acestor conversații și acțiuni este un lucru - oamenii nu se mai bucure de viață ca înainte. Acasă tragedie constă în faptul că au acoperit frica, iar aceasta teama este cauzata de un singur lucru - stiri de televiziune.
Poate exista un fel de greșeală? Ce se întâmplă dacă pionierii genului de știri de televiziune ar prefera să vorbească despre ceva uman, apa de încălzire pe cap de locuitor, mai degrabă decât un popor superstițios și inspira să se teamă de știri?


În primul rând, ar trebui să notăm următorul fapt: în scopul de a rămâne pe linia de plutire, mass-media trebuie să spună oamenilor despre ceea ce îi interesează cu adevărat. Și oamenii sunt interesați numai acele meme care într-un fel sau altul irite lor „puncte sensibile“. Noi cu siguranta arata foarte prostesc astăzi, cu aceste „butoane“ depășite - pericol, criză, putere, zona, și așa mai departe. Dar faptul rămâne:

În cazul în care orice altă rețea - să o numim MC (Peace Channel), în competiție cu „DOS“, va arăta apus de soare, oameni fericiți, și palmieri, frunzele care se leagănă în vânt, apoi destul de repede liderii săi vor realiza că unele emisiuni rating de canal mai mare decât celălalt.

Dacă refuză cu fermitate „fă-ți un rating de“ sensibil la punctul de pericol, ei vor trebui să găsească o nișă, care va fi utilizat în mod activ alte „butoane“ publicului lor - poate ar fi sexul și alimente. Curând programul „Insula gourmet“ Evaluarea nu este mai mic decât cel al emisiunii „DOS“ „mușcături de rechin într-o săptămână.“ Ca parte a unui alt canal de program MC poate organiza un concurs de frumusețe; Domnișoara nou format Arhipelagului va nit atenția tuturor insulelor oamenilor și, în același timp, insufla în ele un profund sentiment de nemulțumire față de aspectul lor soții.
În cazul în care strategia MK va aduce succes, iar canalul va fi în măsură să ia o parte din publicul de la „bază“, ne putem aștepta la apariția unui al treilea concurent - o altă rețea de televiziune, programele care vor fi utilizate nu numai puncte sensibile de produse alimentare și de sex, dar, de asemenea, un pericol. În curând cel mai mare rating ale insulei ar fi câștigat telenovele locale și filme ca „War of amazoanele din vulcan.“ Și s-ar angaja din nou în atenția locuitorilor acestor insule - în detrimentul păcii lor de spirit și imagini echilibrate ale lumii în care trăiesc.
Știi, probabil, oameni care, cu perseverență dependent absorbi ziare proaspete, nu uita în sus, uitam de comunicate de presă și alte forme de „mass-media de auto-stimulare.“ Acesta este modul în care medicamentul psihic: atrage atenția noastră și oferă nimic în schimb.
Opriți televizorul.