Omul Greedy ca lacomia de sex masculin distruge o femeie

În timpurile moderne, multe femei se plâng că bărbații sunt lacomi.

Ce este lăcomia omului? Aceasta depinde întotdeauna de femeie, om zgârcit sau nu? Poate unul dintre lacomi de a face un om generos? Are lăcomia bărbaților cu privire la gradul de iubire pentru tine? Să încercăm să rezolve aceste probleme.Omul lacom sau practic?

Mai întâi trebuie să înțeleagă ceea ce este considerat a fi lăcomia, și că - economii. La urma urmei, există diferite tipuri de oameni.

oameni de succes și cu adevărat bogat, în principiu, din punct de vedere feminin, sunt lacomi. Acesta a fost mult timp cunoscut adevărul că mai mulți bani o persoană, deci este lacom.

Și dacă un om a început de curând afacerea lui, el nu a reușit încă pentru a obține suficient de bani. El vede o mulțime de perspective pentru dezvoltarea afacerii, care necesită fonduri de investiții, și, prin urmare, preferă să investească toți banii în lucrare, și doar o foarte puțin - în toate celelalte sfere ale vieții.

În acest caz, încă nu se poate vorbi despre lăcomie: poate că e doar practic și înțelegerea faptului că banii trebuie să investească mai întâi în el, atunci care va aduce venituri.

Sunt oameni care te conduce în mod conștient de nas, nu este de gând să se căsătorească și nu doresc să cheltuiască bani pe tine acum. Și acolo sunt cei care doresc să-și dezvolte afacerea și numai atunci va oferi ceva, iar în acest caz, așteptările dumneavoastră și a reveni umilința de a te însutit ... deși pot să nu se întoarcă. Deci, va trebui să răspundă sincer la întrebarea: Ești gata să pierderi, în cazul în care nu va plăti investiția - tineret, timp, sănătate?

Puteți întâlni alți oameni care au avut deja loc, dar nu doresc să investească în tine. Aici merită luat în considerare de ce? Sau un om, în principiu, nu doresc să cheltuiască bani pe tine, pentru că el nu este sigur, sau sunt profund dezamăgiți de femei, sau are o anumită poziție în viața economică. În ceea ce el preferă să cheltuiască bani pentru a investi?

El nu vrea să investească și să cheltuiască bani, sau este, deoarece partenerul nu este sigur de sinceritatea și de dragostea ta?

Și tu? Nu într-adevăr să-l cunosc, nu gândesc la bani. Ai auto-interes? Fie că suspiciunile și temerile justificate?

În această situație, ar trebui să fie atent. bărbați Greedy sunt foarte des femei spun povești sentimentale despre modul în care acestea jecmănit prima, care le-au făcut multe pentru ea, și în cele din urmă a plecat cu nimic.

Nu te grăbi să se simtă rău pentru om și dorința de a nu fi ca fosta pasiune, pentru a dovedi el în toate modurile în care nu au nevoie de bani.

Dacă la lumina „a venit,“ omul de mijloace moderate, apoi a se vedea pentru tine. Dacă el nu poate conduce la un restaurant scump, dar nici o problema de cumpărare o găleată de înghețată și fructe preferat, nu este vorba despre lăcomie. Doar bugetul său este limitat.

Într-un om nu contează cât de mult se plătește, cu privire la suma de bani pe el petrece pe tine, a fost semnificativă pentru el.

energie monetară - energia masculină

De asemenea, trebuie înțeles faptul că banii - este energie, și bărbați. De fapt, nu un om, ca energie masculină scop, sa concentrat pe rezultate și realizări, care se exprimă sub formă de bani.

De ce am accentuat ideea că nu este un om dedicat scopului, dar energia lui? Pentru că de foarte multe ori femeile nu își dau seama că bărbații nu există întotdeauna o energie masculină, și este necesar să se cunoască și să ia în considerare.

Toate femeile au dorința de a obține partenerul lor de a fi de succes, am avut o mulțime de bani. Și dacă nu, ceva de genul deoarece nu este un bărbat adevărat ... Și o femeie începe să se simtă nefericit.

Deși, dacă un astfel de om slab a venit în viața ta, legile naturii este cel mai probabil, dezvoltat în energie mai masculin, și dacă nu-ți dai seama, de asemenea, face nefericit. Și se pare că suferi de două ori și de două ori nefericit. Nu simt ca o femeie de lângă omul de rând, și nu pune în aplicare potențialul lor natural.

Omul cu energia feminină nu va fi în măsură să te omoare pentru un mamut în pădure. A împușcat un iepure, și el ți-a spus să gătească. Cu un astfel de partener trebuie să învețe să salveze, sau coborât dintr-o dată, atunci vei suge laba.

Dar cât de multe altele există aspecte pozitive în acești oameni.

 • Ele sunt cu adevărat îngrijirea, dragoste pentru copii, se bucură de timpul petrecut cu familia ta.
 • Înțelege lumea sentimentelor și emoțiilor tale.
 • Ei pot vorbi ca un prieten, despre tot și nimic.
 • Ele sunt întotdeauna gata să te asculte și să le prioritate în valori de viață este familia.
 • Poate că au fost, desigur, uneori pereklinivaet pe emoții și sentimente, dar mai ales ele sufletul deschis și foarte cald. Cu ei confortabil.

Un astfel de om poate fi numit cu greu lacomi, dacă numai pentru că el nu are bani. Dar el este sufletul generos este generos în ceea ce privește îngrijirea și emoție. Da, el nu va fi în măsură să vă invite la Bahamas, dar el însuși cu propriile mâini pentru a face reparații în camera dvs. sau de a face ceva.

Lăcomia - o calitate care nu este limitat la finanțare. Dacă o persoană este lacom, el este lacom în toate - bani, cuvânt, îngrijire, dragoste, atenție.

Dominate de bărbați și energiile feminine sunt, prin definiție, nu poate fi puternic, foarte mult. Dar, din cauza stereotipurilor toate femeile doresc parteneri de succes.

Da, va fi capabil să ofere cu succes un confort demn de tine. Nu va salva, să ia un ban, dar trebuie să înțeleagă că acest om nu ar avea timp pentru tine, sau va fi închisă emoțional. Tu va fi dor de dragostea și căldura, veți începe să tânjească pentru simplu uman, cald și pace, comunicare.

Femeia este dispusă astfel încât va găsi întotdeauna un motiv pentru a fi trist despre ceea ce ea net.A fericit doar cei care iau un om așa cum este el. Și bucurați-vă că el dă.

Omul nereușită ca o femeie complexă

Acum, multe femei dezvolta complexe de inferioritate din cauza faptului că soțul / partenerul nu reușește, sau pe drumul vieții există doar oameni de acest tip. Practic, toate femeile de formare a spus ca factori, cum ar fi succesul oamenilor și suma de bani depinde de femeie.Și femeia participă la cursuri diferite, cu tenacitatea de a efectua ritualuri și ritualuri - pentru unicul scop de a face omul tău un succes. Și dacă asta nu reușește, ea își asumă întreaga responsabilitate pentru eșecul în sine. Cu toate acestea, ea nu înțelege că, da, femeile sunt responsabile pentru un om, dar ... cu condiția ca acesta are potențialul, și el vrea să aibă succes. Și dacă oamenii nu au o astfel de dorință, atunci cel puțin face asta, el nu va fi bogat.

Tu, atunci când plantarea unui măr, tu știi exact ce fel de măr îl va aduce. Cu toate acestea, de viață și de întâlnirea cu un om, pentru un motiv oarecare sunteți în căutarea pentru a obține recolta de toamnă de portocale dintr-un măr. Și dacă nu aveți portocale, atunci te invinovatesti: „Deci, eu sunt așa, unii neDozhenschina“. Și omul tău, în ciuda tuturor eforturilor tale, nu mai bogat.

Acest lucru nu înseamnă că el - nu un om. Dar el doar poate da altora ... Și dacă te uiți la tine, vei găsi, probabil, că bani mult mai repede va veni la tine.

Ați putea spune, „Dar atunci de ce au nevoie de un om? Nu-l pot respecta. " Dar aceasta este problema ta.

Amintiți-vă filmul „București nu are încredere în lacrimi“? Personajul principal, directorul fabricii, sa întâlnit Gosha, care a fost cu privire la statutul inferior și câștigând mai puțin, dar aceasta nu diminuează masculinitatea lui în ochii ei. Ar putea fi o femeie și capul casei - la locul de muncă.

Deși, desigur, există o mulțime de curbe, de exemplu, atunci când o femeie pentru zilele de arat, iar omul pe canapea baldeet folosind în mod deschis doamnelor dragoste. Astfel de manifestări ar trebui să recunoască imediat și se va opri la timp.

bărbați lăcomie Dureros

Tu trebuie să înțeleagă că, dacă natura unui om mai mult decât energia feminină, nu este necesar să se aștepte de la el un mare succes în societate.

Cu toate acestea, destul de des, există oameni, care este combinat cu perversitate ca și în cazul în care polumuzhchina și poluzhenschina. Acestea sunt partenerii nu vor fi în măsură să vă dea o energie de sex feminin sau de căldură, fără bărbați de securitate în sens material, deși se comportă ca „model de sex masculin“, cerând respect și reverență. Din aceste tipuri de a alerga, și cât mai curând posibil. Înțelege că nici o femeie nu poate rezolva problemele profunde ale oamenilor care împiedicați inițial să-l realizate în orice aspect.

Aceasta nu este o defecțiune și nu se ridică la umilire - acești oameni au nevoie de asistență, o terapie profundă și serioasă pentru a restabili partea lor din copilărie deteriorate. Dar tu - nu terapeut, tu - o femeie.

Dacă nu primesc nimic de la om, aceasta înseamnă că el sau nu va da nimic, sau nu se poate.

Un om cu probleme psihologice grave, nu numai că nu poate da nimic, el nu vrea. Astfel de oameni sunt lacomi prin natura lor. Și lăcomia acestui om distruge o femeie. Nu încerca să înțeleagă și să justifice aceasta, nu poate deveni o gazdă pentru un om, cu siguranță, o mamă iubitoare, vindeca goliciunea sufletului său.

Problemele generate de soțul ei ca un copil, o soție nu se poate rezolva. Unirea dintre bărbat și femeie - nu este o uniune de mamă și fiu, în cazul în care unul dă și celălalt primește. Este o relație de schimb, și atunci când dai, te.

Intreaba-te sincer la întrebarea: ce ai de la oameni?

 • Statutul soția?
 • Material de securitate?
 • un sentiment de securitate?
 • Suport?
 • Dragoste și căldură?
 • -Mi pasă?
 • sentiment de încredere înapoi? Ce?

Dacă nici unul dintre cele de mai sus, nu este dacă este sau nu omul este un lacom patologic?

Ei bine, nu poți face generos ca s-ar putea încerca, va fi întotdeauna doar să consume, nu da nimic în schimb.

Finalizarea acceptarea necondiționată a omului nu ar fi, este foarte dificil, chiar imposibil de a iubi copiii lor doar atât de multă dragoste. În orice caz, aveți propriile dorințe și cerințe. Și ei nu au nevoie să fie rușine sau jenat.

Da, uneori, o femeie cu pretenții și nemulțumirea lor distruge toți oamenii doresc să facă ceva pentru ea. Ideea este că un om vrea întotdeauna să fie cel mai bun în ochii femeilor sale, și cred că e cel mai important lucru - să nu omoare această dorință.

Dacă un om simte că el este cel mai bun pentru tine, el încearcă să fie așa, iar această dorință este potențialul său. Nu-l strica. Și cum va fi pus în aplicare - în bani, realizare, te iubesc, de îngrijire, sau altceva - nu contează. Învață să aprecieze ceea ce au.

Dacă un om nu încearcă să fie cel mai bun, sau ai omorât sistematic dorința lui, va fi dificil de a restabili totul și să se întoarcă. Poate nu, dar mama sa muncesc din greu și străduindu-se să distrugă pe fiul său pentru a te o femeie, în acest caz, indiferent de ceea ce faci, nu vei fi capabil de a reabilita această capacitate. În cazul în care mama este absolut nimic cerut fiului său, înconjurat de dragoste și de îngrijire, fără să realizeze că acest lucru aduce narcise și Egoistul, atunci nu ajunge pentru a schimba atitudinea predominantă față de viață. Așa că lăcomia de sex masculin - este lipsa de dorinta de a satisface o femeie și să fie cel mai bun în ochii ei.

Lăcomia - este incapacitatea de a da, și nu numai bani, dar, de asemenea, dragostea, îngrijire, căldură, atenție, timp ...

În cazul în care această capacitate a fost distrus ca un copil sau mama, de exemplu, tatăl care este lipsit de respect la fiul său, a făcut mișto de el, râzând la eșecul lui, rezultatul este un tânăr coborât pentru totdeauna mâinile lui, crezând ei înșiși într-un fel neterminat. Și indiferent de modul în care încercați, este puțin probabil că va crește stima de sine.

Ar trebui să înțeleagă că nu este necesar să se transfere responsabilitatea pentru lăcomia oamenilor ei înșiși, să se gândească că, atunci ești tu - nu o femeie, chiar lângă tine este un astfel de om. Cazul poate fi total în tine.

Toate acestea am scrie despre un om cu care ai timp suficient într-o relație.

Dacă tocmai ați început să ne întâlnim, prima dată este dificil de a judeca calitățile unui partener. Să relația se dezvolta, ma uit la ceea ce se întâmplă.

Deosebit de periculos sunt oameni care nu investesc în afaceri și de a salva în mod constant o femeie și chiar și pentru tine. Și să colecteze, să colecteze ... Bani - este energia, și ei trebuie să fie în mișcare, debit, iar în cazul în care nu se întâmplă, atunci și un partener se va usca, ca apa încă într-o mlaștină. Cu cât este mai un om dă bani, cu atât mai mult el devine, dar asta nu înseamnă că trebuie să dea totul la penny, dar unele cu siguranta trebuie să-și petreacă. Dacă în interes de afaceri, atunci banii investiți vor plăti cu generozitate dacă femeia este plăcut omul o vede un partener fericit și de conținut, și, prin urmare, va fi mai bine pentru suflet.

Semne de oameni lacomi

Desigur, trebuie să fim în stare să distingă atunci când un om foarte lacom, și când doar rațional. Dacă aveți nevoie de o mașină pentru a ajunge la locul de muncă confortabil și te simți ca bijuterii scumpe, și un om optează pentru confort, nu este lăcomia, ci o manifestare a îngrijorarea cu privire la tine.

Un om cu o energie masculină puternică este foarte dificil de a cheltui bani pe lucruri inutile. El preferă să-și planifice bugetul și cheltui banii cu înțelepciune. Dar un astfel de om poate fi numit cu greu lacomi.

Dar, în cazul în care partenerul este, în principiu, nu poate cheltui bani pe plăcere, și plătește numai lucruri utile, este puțin probabil ca el va va acorda emoțiile și atenția, pe care cel mai probabil va fi nevoie de mult, fiind cu el.

Schimbarea om lacom

Dacă decideți să-l încercați, aici sunt câteva sfaturi.

 • Pentru a începe, trebuie să fii dispus să accepte un om așa cum este el. Imaginați-vă ce va fi întotdeauna lacom. Toată viața mea. Veți putea, în acest caz, să locuiască cu el, să iubească și să-l respecte? Dacă nu, nici măcar nu pierde timpul și energia pentru nimic.
 • Dacă puteți, încercați pentru a determina problema pentru un om al zonei proximale de dezvoltare. Sunt mulțumit cu ceea ce avem, dar visul de un pic mai mult. Tu plin de fericire, nu ar trebui să pierdeți foarte mici.
 • Deci, de dragul micimea omului și va încerca să se schimbe. Dar fii atent! Dacă dorințele tale sunt din categoria „Vreau să fiu un aristocrată pilon,“ în acest fel ai ucide un partener orice aspirație.
 • Crearea pentru un om în etapa sa de viață, prin care ar fi ușor de a urca. Și nu pentru a ridica stânci insurmontabile, pe care el nici măcar nu încearcă să urce.
 • diferență ușoară în starea de spirit pentru a permite omului știu ce vă place și ce nu.
 • împărtășesc emoțiile atunci când Generozitate primesc daruri. Dar nu sari la tavan și nu mulțumesc de o sută de ori într-o singură donata de trandafirul.
 • Vorbeste cu el despre generozitatea sa față de tine. Este probabil ca el va dori să devină astfel.

Dacă sunteți prea exigent al unui om, atunci poate ar trebui să reconsidere criteriile lor. Și dacă, dimpotrivă, uitați despre ceea ce doresti, vei invata sa aprecieze si sa te iubesc.

Învață să vezi omul real, cu abilitățile sale și capacitatea de a da. Nu încercați să dintr-un fel și iubitor de pisică pentru a face regele animalelor Lion.