Orbire la copii cauze, diagnostic, tratament

Orbire la copii cauze, diagnostic, tratament
Orbire la copii este diagnosticată în prima lună de viață a copilului chiar în momentul în care copilul apar primele mișcări incoerente vizeta. În cazul în care timpul de examinare oftalmolog ochi copil la varsta de 31 prima săptămână există suspiciunea că elevii unui copil reacționează slab la lumină, este necesar să se examineze pe deplin ochii copilului. Adevărul este că, dacă aveți o reacție proastă a elevilor la lumină un copil poate fi perfect rezonabil să se presupună că o orbire copil în ambii ochi. În cazul în care un copil orbire în ambii ochi. în cele patru luni de varsta si mai in varsta. mărturia semnului va fi pronunțată incapacitatea de a stabili ochi.Cauzele orbire congenitale

orbire congenitale la un copil poate avea motive ca evidente care implică modificări structurale în ochi, și latente, adică ascunse, fără modificări structurale vizibile. Să examinăm și să le analizeze un pic.

Orbire la copii cauze, diagnostic, tratament

- aniridia - o malformație a structurii colorate a ochiului poate fi congenitală sau dobândită. Această malformație diagnosticată la naștere, apare mult mai frecvent decât dobândită.

- cataracta congenitala - boli congenitale foarte frecvente. Diagnosticul de cataracta congenitala a pus mai mult de 50% din cazuri. Dintre toate patologiile oculare diagnosticate la nastere, aceasta boala este cea mai comună. Acesta este caracterizat ca o dezvoltare unilaterală (un ochi) sau bilaterale (ambii ochi), cu excepția faptului că se poate dezvolta în paralel cu alte tulburari oculare.

- retinopatia prematurului - un defect congenital de dezvoltare, care interferează cu dezvoltarea retinei datorită diferiților factori, printre care: naștere prematură, ventilație mecanică (ventilație mecanică), dependență de oxigen, impactul infectiilor in timpul dezvoltarii fetale, imaturitate totală.- hipoplazie nervului optic - cel mai adesea este un defect congenital de dezvoltare decât dobândite, în care dimensiunea discului optic de mici, ca urmare a subdezvoltare a fibrelor nervoase. Motivele includ FGR (sindromul întârzierea creșterii fetale), deficit hormonal in timpul sarcinii, alcool și tutun, droguri în primele trei luni de sarcină, unele medicamente specifice, cum ar fi steroizi, medicamente pentru răceală în lunile ulterioare ale sarcinii. Hipoplazia nervului optic poate fi unilateral, bilateral, izolat. De multe ori apare în conjuncție cu strabism, hipoplazia bilaterală în unele cazuri combinate cu sindromul Morse.

- atrofie optică congenitală - se produce atunci când distrugerea totală sau parțială a fibrelor nervului optic, urmată de înlocuirea de țesut conjunctiv. Cauza congenitala atrofie a nervului optic este ereditara dezvoltarea caracterului genetic, cel mai adesea găsit boala Leber. Sunt atrofia primară și secundară a nervului optic. La copii, atrofie optica congenitala este rara.

Orbire la copii cauze, diagnostic, tratament

- congenitală orbire de noapte - natură genetică ereditară de dezvoltare. Atunci când acest lucru deranjat ochi de adaptare patologie la condiții precare de iluminare cu (amurg, întuneric, umbrire artificiale). Este adesea observată în sindromul Usher, ereditar retinita pigmentară și alte boli sunt moștenite. Simptomele acestei boli sunt deja vizibile la o vârstă fragedă, există o îngustare a câmpului vizual și scăderea vederii. viziune redusa in aceasta boala nu se poate trata. Copiii cu astfel de tulburări se tem de întuneric, atât de des ei țipă și plâng.

- Achromatopsia - o tulburare congenitală, care se caracterizează printr-o lipsă totală de percepție a culorilor. Boala are două forme: tija-con ERG și monochromacy monochromacy. Atunci când tija-monochromacy nici un conuri, astfel încât oamenii să vadă lumea în gri, dar atunci când a lumii con monochromacy este perceput numai în oricare dintre nuanta de culoare.

Studiu pentru a identifica orbire la copii

- Pentru a identifica un motiv sau altul, este necesar să se colecteze date cu privire la copil, mama și tatăl, precum și boli ereditare, cum ar fi veniturile sarcinii, în ce perioadă de timp sa născut copilul, datele antropometrice copilului.

Orbire la copii cauze, diagnostic, tratament

- Evaluarea capacității copilului de a fixa privirea

- Evaluarea reacția elevilor la lumina, simetria lor

- Gradul de refracție după cicloplegică

- Asigurați-vă că aveți nevoie de o consultație cu un neurolog

- În cazul în care copilul are simptome neurologice, prescrie CT si RMN a creierului.

Tratamentul de orbire în ambii ochi într-un copil

Tratamentul de orbire în ambii ochi, un copil poate fi diferită și se desfășoară pe baza motivelor stabilite de ce este individuală și specifică. Tratamentul se efectuează sub supravegherea unui oftalmolog pediatru si neurolog.

(Vizitat 511 ori, 1 vizite azi)