Orzul in fata simptomelor copilului, cauze si tratament

 • Sarcina si nasterea
  • sarcină
  • după naștere
 • M-am născut
  • Dezvoltarea de până la un an
  • Îngrijirea copilului
  • alăptarea
  • biberonului
  • sănătatea copilului
  • Calculator standarde de înălțime și greutate
 • cresc
  • 1 la 2 ani
  • de la 2 la 3 ani
  • de la 3 la 7 ani
 • Dezvolt
  • joc
  • colorare
  • carduri
  • origami
 • familie
  • Sfaturi pentru parinti
  • probleme juridice

La copii, mai ales nou-născuți, ochi - este de locuri neprotejate și extrem de vulnerabile. Ca glandele mucoase și sunt fragile și sunt periodic supuse la tot felul de influențe mecanice din exterior. Ele sunt supuse la absolut tot - murdăria care cade pe ochi mucoase, împreună cu vântul și cu mâinile mici, temperaturi scăzute, există o mare parte a anului. Având în vedere imunitatea copiilor nu este formată, fără răceli nu poate face viata nici un copil, precum și colorat și fără mânere, care sunt întotdeauna trase la ochi. Ca urmare a acestei ulciorul un copil nu este atât mai puțin frecvente. Dar tratamentul de orz necesită o mulțime de răbdare, nu numai de copil, dar, de asemenea, părinții. De obicei, tratamentul include o combinație de medicina tradițională și de droguri medicinale. Trebuie spus că boala este mult mai ușor să previi decât să-l vindece mai târziu. De aceea, mamele vor fi utile pentru a învăța nu numai despre modul de a trata boala, dar, de asemenea, ce pot fi luate măsuri preventive.


Orzul in fata simptomelor copilului, cauze si tratament

orz aspect: principalele motive

Pe firimiturile ochi de orz se produce datorită faptului că în secolul a început să se dezvolte procesul inflamator care a fost declanșată de ingestia de firimiturile de o infecție bacteriană. De multe ori vinovatul a acestui fenomen este Staphylococcus aureus. Infecția intră în organism prin mai mulți factori:

 1. mâinile nespălate. Copiii de multe ori uita sa se spele pe mâini, care iese din dulap sau de a veni cu o plimbare, și frecat ochii lor.
 2. Hipotermia. Toți părinții știu că copiii nu pot cocoloși. Dar nu uitați, și că miezul trebuie să fie îmbrăcat pentru vreme, așa că nu era frig. O atenție deosebită trebuie acordată pantofi pentru copilul nu obține picioarele ude și nu se congela.
 3. Imunitatea Coborât. Orice boală mai rapid „se agață“ copiilor, al căror sistem imunitar este slăbit. Prin urmare, de îngrijire a sănătății copilului costurile de la o vârstă fragedă.
 4. Lungă ședere în afara pe vreme rece sau ploioasă.
 5. Ereditatea și nutriție proastă.
 6. Introducerea unui corp străin. De multe ori diferite motes cad în ochii copiilor care cauzează inflamații.
 7. Boala cronică - cariilor dentare, bacterii overgrowth, Demodeia și așa mai departe.
 8. Acceptarea unui număr de medicamente, în special antibiotice și condițiile precare de mediu - aer și fum în fum, stați în zona prezența plantelor chimice.
 9. Stresul fizic și mental, împreună cu prea multă muncă și lipsa de somn.

Dacă vă confruntați cu această boală, ia în considerare motivele de mai sus pentru producerea acestuia. Acest lucru vă va ajuta în viitor, pentru a evita procesele inflamatorii repetate, și miez de pâine nu va suferi de dureri în ochi.simptome de orz

Înainte de a începe să trateze firimituri lor de orz, este necesar să se asigure că era el. Dupa un diagnostic precis este destul de dificil pe cont propriu, și inflamația purulentă a ochiului poate să varieze între ele, care influențează, respectiv, metoda de tratament.

Principalele simptome ale bolii orz includ următoarele:

 1. lea Roșeață (chemoză). S-a dezvoltat rapid în întreaga conjunctivei.
 2. Umflarea secolului. De multe ori, se poate vedea inițial într-un secol (cea mai mare parte din partea de sus), dar după o perioadă scurtă de timp gonflează întregul ochi.
 3. Disconfort. Kid se plânge de arsură și mâncărime, în mod constant încearcă să se scarpine ochii lor.
 4. Lăcrimare, toane, tulburări de somn și pierderea poftei de mâncare.
 5. Educația pe pleoapa unui galma mic, care este destul de simpla atingere densă.
 6. Prezența pe cap inflamat zona pustulara.

Orzul se dezvoltă destul de rapid. Ușoară umflătură dezvoltă peste 2-4 zile la umflarea severă. După aceea există orz autopsie. Dar unii copii abcesele erupe, și se dizolvă încet. Odată puroiul, umflarea a început să dispară. Cu toate acestea, înroșirea ochiului este menținută pentru o perioadă suficient de lungă de timp.

Orzul in fata simptomelor copilului, cauze si tratament

Există situații când abcesul este localizat direct în interiorul secolului. Este numit, respectiv - un orz intern, urmat de un urmarit indeaproape, deoarece se poate rupe în conjunctiva și provoca o problemă mai gravă - o infectie comuna a globi oculari.

Specii rare este de orz rece în fața copilului. Boala poate fi identificată prin faptul că, în cazul în care un cucui mic îngheață într-un singur loc și pentru o lungă perioadă de timp nu trece. În acest caz, cel mai bun pariu este de a vizita un medic, deoarece acest tip de orz cura singur nu va funcționa.

Că, după orz a rămas efecte negative, cel mai bine este să caute ajutor profesionist. Numai un medic poate determina cu exactitate natura bolii și prescrie un tratament adecvat.

tratament orz

Odată ce un diagnostic precis medicul va prescrie tratamentul necesar pentru copilul dumneavoastră, care, în practică, presupune a lua medicamente și medicamente tradiționale.

De medicamente medicamente prescrise cel mai frecvent după cum urmează:

 1. picături pentru ochi. Aceasta înseamnă că tratamentul este aproape întotdeauna asociată. Deoarece picături pentru ochi sunt ușor de utilizat și destul de eficient. Ei au insuflat în sacul conjunctival de mai multe ori pe zi. Din fondurile, care sunt adesea copiii evacuate pot distinge oftalmoferon (cu primele zile de viață), sulfacetamida (destul de eficient, dar de droguri de ardere, care este ca nu este pentru toți copiii, este mai bine să se aplice după un an), Tobrex, levomitsetinovye picături (medicament puternic, dar De asemenea, destul de iute).
 2. Unguent. Acest medicament este, de asemenea, prescris pentru tratamentul frecvent. Unguentul este pus sub pleoapa inferioara, rareori cauzeaza disconfort si durere. Este posibil să scrie în jos unguente, cum ar fi floksal (de la naștere) și eritromitsinovaya unguent tetraciclină (copii mai mari de 8 ani), Tobrex (prezentat de copii de la două luni).

remedii populare pentru tratamentul orzului

Metodele tradiționale de tratament poate fi utilizat numai cu permisiunea medicului, pentru că toți copiii sunt unice, precum și corpul lor. Metodele de medicina tradițională autorizate pentru utilizare, includ următoarele:

 1. Loțiune din ierburi. Un efect anti-inflamator excelent de diferite plante, cum ar fi musetel, galbenele, patlagina si serii. Aplicarea unor astfel de ochi tamponchiki pe copil, puteți avea aproape din primele zile de viață.
 2. Căldură uscată. Această metodă ar trebui să fie utilizat la copii mai mari de un an. Aveți posibilitatea să atașați la pustulele cald ou fiert sau un sac cu sare încălzită. Trebuie doar să fie atent - ochii ar trebui să fie cald, dar nu fierbinte.
 3. Bronzare. În cazul în care orzul a sărit în vara, medicul poate recomanda mai mult pentru a fi în soare, încălzirea în mod natural umflarea. Acest tratament este potrivit pentru copii de până la un an.
 4. Vitamina terapie. Această metodă este nevoie de toate și întotdeauna, în orice moment al anului.

Orzul in fata simptomelor copilului, cauze si tratament

Se tratează orz copil dificil. Un miez de pâine, la rândul său, suferă de apariția acestui tip de inflamație în ochi. Prin urmare, acorde o atenție la informațiile de mai sus, și să încerce să prevină apariția unor astfel de probleme în copilul.