Orzul în fața unui copil decât pentru a trata, cauze, simptome, Komarovsky

Ce să faci când orzul apărut sub ochii copilului? Ar trebui să panica atunci când primele simptome: roșeață, mâncărime, umflături în jurul pleoapelor? Cum și ce trata ulciorul un copil, dacă este posibil să se facă procedura de la domiciliu? De obicei, astfel de părinți probleme apelează la medic sau optometrist pentru copii. Să examinăm acest fenomen cu mai multe detalii ....Orzul în fața unui copil decât pentru a trata, cauze, simptome, Komarovsky

Orz pe ochi la copii este una dintre condițiile cele mai comune și neplăcute. Simptomele sale provoca disconfort si o conditie dureroasa corpul unui copil. Pentru a trata în mod corespunzător necesitatea ulciorul pentru a afla cauzele si simptomele acesteia.

Toți copiii din copilarie sunt foarte curioase. Prin urmare, de îndată ce începe să meargă interesați de tot ceea ce îi înconjoară. În timp ce joacă într-o cameră sau în curte, ei trag de multe ori în gură cu obiecte contaminate. În cazul în care părinții copilului trecute cu vederea sau ignorate regulile de igienă, apoi stabilit pe palma bacteriile intra in ochi. Ca urmare, un copil mic sare secol de orz sub ochi. Aceasta este una dintre principalele cauze ale acestei boli.

Potrivit Dr. Komarovsky si alti medici bine cunoscute, microb primar care provoacă orz în jurul glazik este „Staphylococcus aureus“.

Luați în considerare cele 7 semne de ce apare orz în fața copilului.

 • Un sistem imunitar slăbit. Părinții trebuie să consolideze primele zile ale nașterii corpului copilului: frecvente plimbări în aer curat, o dietă echilibrată și exerciții de gimnastică. În cazul în care copilul nu trece de orz pentru o lungă perioadă de timp, probabil, motivul pentru care firimiturile slăbit imunitatea.
 • Din cauza patologiilor cronice severe, cum ar fi diabetul zaharat, demodekoz, carii dentare, boli ale tractului gastro-intestinal sau antibiotice.
 • Hipotermie: pantofi și haine nu se potrivesc meteo de stradă.
 • Tulburări ale sistemului digestiv sunt, de asemenea, cauza de orz la copii sub un an.
 • Apariția viermi.
 • Din cauza paterne eredității rău sau linie maternă.
 • Condițiile de mediu nefavorabile în regiune.

Simptomele manifestărilor bolii

Orzul în fața unui copil decât pentru a trata, cauze, simptome, Komarovsky

Spre deosebire de adulți, simptomele de orz copilului au propriile lor caracteristici. Pielea copiilor blândă pe ochi într-un mod special raspunde la boala. Inițial, procesul infecțios se manifestă prin roșeață și umflături în jurul mici cilii bec, și apoi trece la pasul mai clare - tumora mare purulent.Dintre principalele caracteristici ale bolii orz pot fi identificate:

 • În primul rând, la început se observă o ușoară înroșire a secolului (cu durere și senzație de arsură), care se aplică întregului ochi, formând o movilă purulente.
 • În al doilea rând, în legătură cu încălcarea de edem limfatic pot apărea puternice, însoțite de zvâcnind secol. Uneori, pe termen lung flux de orz, glazik pot înota și să nu fie deschis;
 • În al treilea rând, copilul devine nelinistit: capricios, refuză să mănânce, tare plângând, de multe ori trăgând mânerul pentru ochi, pentru a zgâria zona afectată;

pauză de orz în fața unui copil apare la întâmplare, undeva în 3-5 zile începe să iasă fluid de purulentă. A se vedea că în această perioadă nu Prichindelul glazik ter, în caz contrar aceeași situație ar putea fi repetat cu celalalt ochi. stoarce în mod independent, abces este interzisă, deoarece poate agrava doar situația - de a provoca dezvoltarea altor boli (abcese, meningita, etc.).

Cum de a vindeca ochii pe orz - sfaturi de la Komarovsky

Dr. Komorowski consideră că: înainte de a trata ulciorul un copil, trebuie să fie examinat de un oftalmolog. Rezultatele rezultate de inspecție va da posibilitatea de a atribui un tratament care va fi cel mai eficient și sigur pentru sănătatea copiilor.

De regulă, tratamentul orzului la copii la copii 2-3 ani, prescris în asociere cu terapia cu medicamente (picături pentru ochi, unguente) și remedii populare (semințe pătlagină, mușețel, calendula, fenicul).

Picături și unguente

picaturi pentru ochi de orz la copii - sunt medicamente eficiente, care ajuta pentru a obține rapid scăpa de boală. Medicul prescrie lor depinde de vârsta copiilor - grudnichki la un an sau mai mari de copii. În cele mai multe cazuri, această scădere poate fi:

Picăturile de orz în ochi instilează în sacul conjunctival în ambii ochi - o picatura de 3 ori pe zi.

De asemenea, pentru tratamentul orzului la copii pot folosi unguent: tetraciclină, eritromitsinovaya, floksal și Tobrex. Spre deosebire de picături pentru ochi, unguente, nu provoacă iritații la membranei mucoase, astfel încât miezul se simte mai confortabil.

 • unguent tetraciclină poate fi utilizat pentru a trata un copil în vârstă de 8 ani. Uneori, în consultare cu medicul, acest unguent poate fi recomandat pentru copii sub un an.
 • Tobrex - în conformitate cu instrucțiunile potrivi copii de la 2 luni.
 • Floksal - pot fi atribuite pentru copii preșcolari și nou-născuți.

Cum se aplica unguent pentru ochi? Un medic bine-cunoscut Komarovsky sfătuiește: „toate unguentele din orz pentru a impune sub unghiul pleoapei inferioare nu este mai mult de două sau de trei ori pe zi.“

Cum de a trata metode populare de orz

orz tratarea unei căi de atac folk copil posibil și la domiciliu. Cu toate acestea, utilizarea lor ar trebui să aibă loc în consultare cu un specialist. Astfel, considerăm o serie de metode naționale existente la domiciliu:

 • colir decoct de plante. În acest scop, puteți utiliza un decoct de mesteacăn, care este frumos pentru a trata orz.
 • Un alt medicamente anti-inflamatorii eficiente sunt considerate într-o serie de infuzii, gălbenele, mușețel. Se spală decoct și infuzie abces ar trebui să fie de cel puțin 3-4 ori pe zi;
 • Loțiune cu aloe. Sucul de aloe este diluat cu apă fiartă într-un raport de 1: 2. Umezit tampon de bumbac și se aplică pe site-ul inflamate;
 • comprese calde facute din cartofi sau sare. Puteți fierbe, de asemenea, un ou și se aplică la ochiul pacientului.

Pentru a rezuma

igienă zilnică de ceas mica ta copilul, mai ales după mersul pe jos în stradă. Evitați expunerea la frig, întărește sistemul imunitar cu ajutorul vitaminelor, precum și asigurați-vă că firimiturile de putere a fost un plin și sănătos. Și atunci nu aveți nevoie pentru a căuta informații care sunt orzul la copil și de ce a sărit sub ochi.