papagal Lovebird la domiciliu

papagal Lovebird la domiciliu

Lovebirds - sunt papagali mici, dimensiunea de 10-17 cm Numele care le-au primit pentru loialitatea extraordinară a partenerilor unul altuia .. Ei aleg un cuplu o dată și înainte de sfârșitul vieții rămân împreună. Foarte des, ei stau una lângă alta, agățându-se unul pe altul.Aceste papagali patetice sunt printre cele animale de companie cele mai nepretențioase, care, cu toate acestea, nu înseamnă că le pasă și nu au nevoie. Dacă nu te uita după ei în mod corespunzător, se pot îmbolnăvi și chiar să moară. Deci, înainte de a găsi te acest cuplu dulce, aveți nevoie pentru a afla ce ar trebui să fie condițiile de detenție a acestora.

Cage cu papagali trebuie să fie într-o cameră bine luminată, dar fără a avea contact cu ei soare luminos. Pentru a dispersa ele pot fi agățate pe perdele fereastra dantelă. Celula în sine trebuie să fie mare - ar trebui să fie pe deplin divulgate pasăre fără aripi Pascand pereți. Forma optimă a celulei - dreptunghiular cu top plat.Nu este nevoie pentru a menține în mod constant un papagal într-o cușcă, ei au în mod periodic pentru a acoperi în jurul camerei. Celula de asemenea, servește ca un loc pentru ei să doarmă, să se odihnească, mâncând și baie. Prin urmare, ar trebui să fie vase pentru mâncare, de băut bol cu ​​apă curată, stinghii din nuiele moi de diferite dimensiuni.

Ce să se hrănească lovebirds acasă?

Mai întâi de toate, furaje gata, care sunt abundente sunt vândute în magazine pentru animale de companie. Acesta conține aproape toate vitaminele si mineralele necesare. Dar, în afară de ei, este necesar să se dea păsările cereale, ouă, brânză, prăjituri, biscuiți, amestecat cu amestecul umed. Biscuiți si biscuiti pot fi inserate între celulele de nuiele.

De asemenea, este nevoie de alimente lovebirds suculent: morcovi, varză, cartofi, sfecla, roșii, castraveți, ardei, pepeni, fructe citrice, mere, pere, papaya, Rowan, struguri, afine, spanac.

Cum lovebirds vechi locuiesc acasă?

Cu o îngrijire adecvată, papagal Lovebird la domiciliu poate trăi 10 la 15 ani.