Papagalii lovebirds - conținut, de îngrijire și hrănire la domiciliu

Lovebird papagali foarte frumos, culoarea lor este luminos, cu o predominanță de verde. papagal colorat și amuzant mici, de îngrijire a nepretențios, bine obișnuiți persoanei la domiciliu și este foarte popular printre fanii de papagali. Anumite zone ale corpului capului, gat, piept, au culori diferite, în funcție de specie.Lovebird la nesolicitant acasă în întreținere și îngrijire.

Lovebird Papagalii în sălbăticie trăiesc în Madagascar însorite și zonele învecinate din Africa. În natură, există mai multe tipuri diferite de porumbei. În casele și apartamentele noastre sunt cel mai adesea găsit roz cu fața Lovebird, Fischer și Masked.

Numele papagali a fost din cauza stilului lor de viață. In natura, ei trăiesc în perechi în stoluri mari. În cazul în care Lovebird papagal a găsit un cuplu, perechea rămâne fidel reciproc pe tot parcursul vieții lor. de multe ori sta impreuna si frumos presate una împotriva celeilalte.

Se crede că, dacă perechea de curent diviza lovebirds, ei mor singuri. Dar este doar o legendă frumoasă. De fapt, nu este. Acesta a fost mult timp crezut că moartea unei păsări, celălalt prea va muri de plictiseală. După moartea unei păsări, după un anumit timp, de sex masculin sau feminin pot găsi un partener. Uita-te la o pereche de mult mai interesant decât să păstreze o pasăre. Ei locuiesc cu partenerul mai mult timp și să cânte mai tare.

O pereche de porumbei este interesant nu numai pentru legăturile sale puternice, dar, de asemenea, un comportament. De exemplu, în timpul construcției de Îndrăgostiții cuib transporta materiale de construcție nu în cioc și picioarele, ca și alte păsări, și lama băț de iarbă și crengi în pene. O astfel de ctroyaschy înainte de cuib Lovebird în zbor ca un mic carul cu fân.

Spre deosebire de multe alte papagali, porumbei fac cuiburi din crengi și firele de iarbă, astfel încât nu este nevoie să se toarnă rumeguș, într-un loc care au nevoie pentru a da ramuri de salcie subtiri, ele scindează fibrele și să facă din ele un cuib pentru ei.

Învățarea acest tip de papagal se pretează foarte rău, rar vezi vorbesc papagal Lovebird. Cu toate acestea, mână-papagal sociabil. El a fost foarte bucuros conversația cu stăpânul său, devotament distins și foarte plictisit fiind singur.Cage pentru lovebirds ar trebui să fie mare, deoarece acestea sunt predispuse la mișcarea și activitatea papagalului au avut posibilitatea de a face warm-up - leagăn și îndreptați aripi. Papagalii gnaw frecvent bare, astfel încât barele nu trebuie vopsite. Dacă aveți de gând să includă o pereche de porumbei, este necesar să se ia în considerare dimensiunea celulelor din cele două păsări. Nu este necesar să se păstreze păsările în cușcă. Ei trebuie să zboare și să satisfacă curiozitatea naturală. In celula de care au nevoie să doarmă, relaxați-vă, o baie și hrana pentru animale.

În zonele în care fumul nu se poate păstra papagali. Fumul de tutun le provoacă depresie severă și să conducă la eventuala moarte a păsărilor.

Alimente pentru lovebirds

Pentru lovebirds hrănire este cel mai bine să utilizeze amestec special finit furaje (amestec de cereale) pentru papagali mijlocii. Este în magazine pentru animale de companie. Unii producători produc chiar și hrana special pentru porumbei. Este important să se acorde o atenție la produsele alimentare a fost cu termen de valabilitate neexpirat. Alimentele cu expirat devine stătut, apare mucegai, care vizual nu pot fi trecute cu vederea. Verdeață de păsări nu poate fi limitat. Asigurați-vă că pentru a da frunze si flori de papadie, păduchilor, trifoi și un produs util ca urzici. Verzii pentru hrana papagali ar trebui să se spele bine.

Componente suplimentare de alimentare sunt fructe si legume. Din fructe si legume pot da piersici, mere, morcovi rași, banane, caise, kiwi, pepene galben, ardei dulci, conopidă, cireșe, pere, struguri, portocale, prune, ridichi, napi, varza, broccoli, castraveti, nuci (excavație , nuci), cenușă de munte.

Nu se recomandă în conținutul dietei, de papaia, mango, persimmons și avocado, acestea sunt dăunătoare pentru Îndrăgostiții. În plus, ar trebui să se ferească de a da fructe confiate precum și legumele din vasele în care podsolit sau impregnate cu ulei. Papagalii lovebirds - rozătoare neobosit. De aceea, ei au nevoie pentru a da ramuri tinere, astfel încât acestea s-ar putea macina ciocul și de a ocupa timpul liber. Fire trebuie să fie tăiate din locuri care nu sunt contaminate de evacuare sau de substanțe chimice. Se spală ramurile înainte de a le da la animalele de companie. Este cel mai bine pentru a da ramuri de pomi fructiferi de diferite diametre.

Apa din cușcă ar trebui să fie întotdeauna proaspăt și curat. Apa de la robinet este cel mai bine pentru a trece prin filtru și se fierbe.

Lovebirds place să înoate, astfel încât au nevoie pentru a oferi această oportunitate mai ales în timpul de reproducere. La umiditate scăzută ouăle nu se va dezvolta.

In ziua de lovebirds hrăni suficient de 2-3 linguri de ceai. Tinerii lovebirds mananca mai mult, asta e bine. Pentru păsările adulte trebuie să se asigure că acestea nu mânca prea mult. Dacă papagali mânca mult, aceasta va duce la păsări obezitate.

Se recomandă să se acorde o atenție specială de iluminat și pentru a cumpăra o lampă cu radiațiile ultraviolete în spectrul lor.

În grija papagali din această specie nu este mare lucru. Ele sunt considerate aproape cel mai nepretențios în vizualizarea conținutului de papagali. Dacă vă decideți să cumpărați unul sau o pereche de obrajii rumeni, sau de mascați Fischer porumbei, în fața acestei păsări frumoase mă va primi prieteni simpatici, care va fi întotdeauna vă rugăm să vă.