Papiloame in simptome câini și opțiuni de tratament

Medicina cunoscut opt ​​tipuri de HPV la câini. Aceste microorganisme pot deveni o cauza papilomatoza - o boala in care pielea si membranele mucoase formate papillomavirus. Unele tulpini ale virusului se transmite de la animalele bolnave la persoanele sanatoase.Ce este?

Papiloma - un singur tumori de diferite dimensiuni. Ei au forma unor mici veruci conice libere. În interior, ele sunt îmbibate cu capilare de sânge, atât de ușor răniți și sângerare.

Atunci când mai multe papiloame diagnosticat papilomatoza. Tumora benigna, mai frecvent observate la câini la o vârstă fragedă. Neoplasme situate în gura animalului (pe limba, gingii, buze, obraz) sunt contagioase si pot fi transmise altor persoane. În ani mai târziu, câinele poate dezvolta papiloame pe urechi, pe ochi, vârsta, gât și picioare. Ele sunt mai dense, excitat și nu prezintă un pericol pentru ceilalți câini.

Papiloame in simptome câini și opțiuni de tratament

Din ceea ce poate să apară?

Virionilor Papilomatoza a trecut în contact cu animalele bolnave. Acest lucru este valabil mai ales pentru pepiniere, în cazul în care toți câinii sunt ținuți într-un spațiu închis. Pet poate obține virusul prin ace contaminate în timpul injectării la zonele de mers pe jos de câine în masă, prin elementele generale de întreținere. Perioada de incubație durează până la 2 luni.

Agentul cauzal pătrunde în stratul bazal sensibil al mucoasei prin mici fisuri și deteriorări. Celula gazdă virusul începe să prolifereze în mod activ, se deplasează la straturile epiteliale ale pielii. În cursul activității sale de viață emite virion tisulare capturate proteine ​​specifice de transformare. Ele dau celulei capacitatea de diviziune și creștere repetată, transformând-o într-o tumoare. Ca urmare, pe suprafata sunt papilomavirus papilar.

Cele mai multe virus câini este prezent în organism, dar nu se manifestă. Din latenta poate provoca stres sever, slăbirea imunității, după ce a primit medicamente puternice.

simptome papillomatosis

Primele manifestări ale virusului înregistrat la câinii mai mari de 4 ani. Papiloma dezvolta pe buze, iar în absența tratamentului sunt distribuite în întreaga cavitate bucală. Posibila apariție a tumorilor în faringe. Pentru a identifica boala poate uita o fotografie în literatura de specialitate.

În stadiul inițial al papulelor au o suprafață netedă și roz formă rotunjită. De-a lungul timpului, celulele anormale cresc pentru a forma o mare „negi“ neregulate. Dezvoltarea în continuare a bolii caracterizată prin apariția negilor unice pe pleoape, conjunctiva ochiului și pe pielea câinelui. În practica clinică, medicii veterinari documentate cazuri de leziuni ale mucoasei esofagiene si pielea din jurul nasului.

Atunci când mai multe erupții în gura rănit mestecari câine și băutură. Proprietarul poate observa urme de sânge pe alimente, respingerea câine de alimente solide, pierdere în greutate. Când papiloma ajunge la dimensiuni impresionante, cainele este dificil de a închide neoplasmele maxilarului este în mod constant răniți și să devină o poartă de acces pentru penetrarea de noi infecții. papilomatoza Adesea atașament complicate de bacterii și fungi (candidoză).Vechile si fragile animalele sunt capabile de a regenera papilomavirus in carcinomul cu celule scuamoase - un neoplasm malign.

Ce se întâmplă dacă câinele a apărut papilomavirus?

În cele mai multe cazuri, boala este usoara si duce la recuperarea spontană. În cazul în care tumora nu este absorbit, și se aplică pe suprafața membranelor mucoase, cel mai bine este să contactați medicul veterinar. Doctor face un diagnostic precis și de a determina un tratament. Există mai multe modalități de a scăpa de boală: de la cercetare la sunet exotice.

medicina tradițională

 • injecție intravenoasă triplă novocaină, cu o concentrație de 0,5%. Doza se calculează în funcție de greutatea câinelui. Injecțiile pus la un interval de trei zile;
 • Introducerea novocaină în papule bază. Procedura este efectuată de trei ori cu un interval între injecții de 2-3 zile;
 • o singură injecție în baza papilloma novocaină apoi administrarea yodoformennogo eter 10%;
 • blocada novocaină pus în scenă în cadrul procesului jugular;
 • medicamente imunomodulatoare atribuire;
 • antiverrutsinovoy pastă de masare zilnic până respingerea completă a neoplasmelor;
 • aplicație Fosprenil. Acesta este un nou medicament care este eficient impotriva celor mai multe tulpini ale virusului;
 • injecție immunoparazitana în conformitate cu schema coroborat cu comedoane.

Când se utilizează unguente și paste trebuie să fie purtat pe guler de carton câine faptul că animalul nu a putut linge agent.

îndepărtarea chirurgicală a papiloame nu este întotdeauna adecvată. Este dovedit că măsurile radicale contribuie la răspândirea bolii. În cazul în care un papiloma este prea mare, deglutiție și permite câinelui să mănânce pe deplin, poate eliminarea sa cu tehnici moderne minim invazive:

 • crioterapie - expunerea la temperaturi scăzute. Aceasta cauzează distrugerea celulelor tumorale și respingerea papilom;
 • electrocoagulare - impactul unei anumite curente de frecvență;
 • Îndepărtarea cu laser - dirijat acțiunea unui fascicul laser focalizat.

Papiloame in simptome câini și opțiuni de tratament

vaccinare

Un vaccin este considerat cel mai eficient tratament pentru papiloame. Pentru producția sa, folosind tesut papillomatous luat de la un câine bolnav. Pregătit se administrează subcutanat, de două ori, cu un interval între vaccinări în 7-10 zile. Efectul terapeutic a fost observat după 3 săptămâni.

remedii populare

Există rețete tradiționale, care pot fi utilizate în tratamentul bolii. Utilizarea lor este justificată în stadiile incipiente ale bolii, atunci când tumorile sunt rare:

 • bază ligare papule lenjerie, nailon sau mătase fir. bannere Locul de amplasare overlay pre-tratate cu tinctura de iod. Celulele papilloma lipsiți de hrană și să moară;
 • frecare suc proaspat de rostopasca in zonele afectate. Pentru a utiliza frecare suc de portocale, care este eliberat în jurul rădăcinii plantelor. De-a lungul timpului, suprafața papule este negru, se taie cu foarfeca și să continue tratamentul. Sucul frecat până la dispariția completă a retentiei;
 • Sucul de păpădie ajută să facă față cu tinerii papule, nou apărute;
 • frecarea zonelor afectate de usturoi;
 • în fiecare zi, înainte de a merge la culcare pentru a pune pe picătură papiloma de otet (nu mai mult);
 • gheata uscata poate fi aplicat la fiecare trei ore;
 • boabe curatit Rowan ajuta pentru a obține rapid scăpa de papiloame;
 • Sucul de alior Lozno cauze înnegrire și moartea celulelor tumorale.

Mult mai dificil este tratat Papiloma renăscut - fibrosarcom. Acest tip de tumora cel mai adesea localizate pe gingii și mucoasa câinelui obraji. Din fibrosarcom benigne caracterizată printr-o suprafață ulcerată și densitate. Acesta este îndepărtat prin excizie, dar după o intervenție chirurgicală este aproape întotdeauna apar recăderi.

Consecințele bolii

În cazul câine de auto-recuperare devine sensibile la boli. Dar celulele animalului au fost păstrați bolnav genomul virusului, care prezintă riscul de infecție pentru animalele slăbite.

În cazul în care proprietarul decide să trateze câinele dvs. personal, atunci trebuie să se observe foarte atent dinamica bolii. În cazul în care măsurile terapeutice nu au efectul dorit, papiloame crească și să afecteze noi domenii, este necesar să se caute ajutor de la veterinar. Tumorile periculoase va provoca anxietate la câine: câine încearcă roadere schesat sau papulă. Noi nu ar trebui să supraestimeze puterea sa, și în tratamentul negilor, situat sub guler.

Atunci când o mare atenție și tratamentul adecvat al papilom dispar rapid, și nu va mai deranja din nou pentru animale de companie.