papilomavirus uman - simptome, prevenire, tratament

papilomavirus uman - simptome, prevenire, tratament

HPV - un grup de boli virale, semnul distinctiv al care este formarea de veruci pe piele și membranele mucoase ale diferitelor organe. In plus fata de HPV curs recidivante caracteristică și este foarte contagioasă. Deoarece papilomavirus uman la bărbați și femei, este ușor de transmis prin contact sexual, virusul este adesea găsit în zona urogenitala.HPV este agentul cauzal al unui grup de familie Papavaviridae de virusuri. În acest moment, există mai mult de o sută de specii de papilomavirus uman la bărbați și femei, și aproximativ 70 dintre ele au fost studiate bine. Oamenii de știință au descoperit că anumite tipuri de HPV pot infecta anumite tipuri de epiteliu și provoacă modificări caracteristice ale țesutului.

infecție Surse papilomavirus

Sursa de HPV este întotdeauna un om. Trebuie remarcat faptul că, chiar și oamenii sănătoși pot acționa în calitate de purtători de agenți patogeni. De obicei, papilomavirus uman la bărbați și femei nu se manifestă, dar este necesar să treacă prin corpul puternic situatii de stres sau de alte influențe externe adverse, este activat și duce la numeroase complicații. Transmisia este efectuată cu contactul direct cu pielea și reacția mucoaselor, inclusiv in timpul actului sexual. Femeile gravide pot transmite agenti patogeni la făt, iar apoi copilul sa născut inițial bolnav.

Simptomele de HPV

În cazul în care boala este papilomavirus uman la bărbați și femei este în principal o infecție se manifestă prin semne exterioare.

negii genitali - adesea situate pe suprafața mucoasei a labiilor minora, colul uterin, vagin, langa uretra. papilomavirus uman la bărbați se manifestă pe suprafața interioară a preputului și în jurul glandul penisului. Negi este foarte dificil de a vedea cu ochiul liber, așa că, dacă în orice dubiu cu privire la prezența infecției este cel mai bun simt spațiul de posibila apariție a formațiunilor neobișnuite în căutarea unor nereguli. Mulți oameni nu acorde atenție la ei, avand in vedere caracteristica anatomice, dar de fapt mucoasa organelor genitale externe este întotdeauna netedă și fără a tuturor tuberculilor străine pe ea nu ar trebui să fie.

Verucilor (papiloame) - izbitoare piele. Ele sunt uneori confundate cu tumori benigne, dar simptomele pot dispar și reapar în diagnosticul de papilomavirus uman, deoarece acestea au o natură virală. În entitățile benigne astfel, desigur, nu se întâmplă.

Fuzionarea negii - papilomavirus daca negii individuale netratate se coaguleze și să formeze o singură culoare alge marine entitate. Aceste caracteristici sunt tipice pentru unele alte infecții, cum ar fi HIV, astfel încât diagnosticul trebuie să fie tratate numai de către personal calificat.

verucile plate pe suprafața colului uterin - una dintre cele mai periculoase manifestări ale HPV, ca dovadă a neglijării bolilor cronice și a procesului de dezvoltare. papilomavirus uman cronice la femei poate duce la diverse complicații și chiar cauza cancer al uterului. Pacienții sunt prezentate o biopsie si histologica studii pentru a distinge între papiloma plat de la alte tipuri de entități.Câteva cuvinte despre posibilele complicatii. Patogenii papilomavirus au propriul lor ADN-ul. Prin urmare, atunci când organele afectate fuziona ADN-ul virusului și epiteliu. Nucleele în aceste celule modificate schimba forma si culoarea. C ia natura necontrolată, ceea ce duce la tulburări genetice și degenerare a țesutului normal in cancer a lungul timpului, diviziunea celulelor mutante.

papilomavirus uman - tratamentul bolii

papilomavirus uman - simptome, prevenire, tratament

Pentru a elimina negii si epiteliale izmennennogo utilizate o varietate de metode:

  • chimice - moxibustion Solkoderm, acid tricloracetic sau ferezolom;
  • fiziohirurgicheskie - excizie, terapia cu laser, crio - și elektroprotsedury;
  • Citostatică - podophyllin appliqué sau podofilotoxina.

Când diagnosticul de papilomavirus uman tratament podrazumevat primirea si contravântuire medicamente stimulante: Vitaminele C, E, B6, imunomodulatoare, imunomodulatori, preparatele de interferon. Vysheperichislennye toate fondurile sunt utilizate pentru tratament local și pentru terapia generală. Datorită caracteristicilor anatomice, femeile pot lua medicamente sub formă de supozitoare vaginale.

Prevenirea pappilomavirusa umane

În primul rând, aveți nevoie pentru a minimiza impactul factorilor de risc. Pentru a face acest lucru este de a abandona:

  • debut precoce al activității sexuale;
  • Parteneri de schimbare dezordonate;
  • Utilizarea ocazională a prezervativelor;
  • relații sexuale cu un bărbat, care a apărut veruci sau care a avut o relație sexuală cu o femeie cu cancer de col uterin;
  • fumatul excesiv de alcool și de băut.

Desigur, ar trebui să viziteze în mod regulat la ginecolog și a apărut în timp pentru a trata infecțiile genitale. Amintiți-vă că virusul papiloma uman la bărbați și femei, conduce la consecințe grave, deci este mai bine să fie în siguranță și pentru a preveni-le decât să-și petreacă cei mai buni ani ai vieții sale la tratament.

Știați că:

Oamenii care obișnuiau să mănânce în mod regulat micul dejun sunt mult mai puțin susceptibile de a suferi de obezitate.

Pentru a spune chiar cuvintele cele mai simple și scurte, vom folosi 72 de mușchi.

creierul uman este de aproximativ 2% în greutate din masa corporală totală, dar consumă aproximativ 20% oxigen care intră în sânge. Acest fapt face ca creierul uman este foarte sensibile la daune cauzate de lipsa de oxigen.

Dacă ficatul dumneavoastră nu reușește, moartea sa datorat în timpul zilei.

In timpul strănut corpul nostru complet nu mai funcționează. Chiar și inima se oprește.

Falling de la un măgar, ai mai multe sanse de a rupe gâtul său, decât căzând de pe cal. Doar nu încerca să combată această afirmație.

Oamenii de stiinta de la Universitatea Oxford a efectuat o serie de studii, în cursul căreia a concluzionat că vegetarianismul poate fi dăunătoare pentru creierul uman, deoarece duce la o reducere a masei sale. Prin urmare, oamenii de știință recomandă să nu excludă complet din carne și pește dieta ta.

O persoană educată este mai puțin predispus la boli ale creierului. Activitatea intelectuală contribuie la formarea de tesut suplimentar compensatoare suferinde.

În Regatul Unit există o lege potrivit căreia chirurgul poate refuza să facă operația pacientului, în cazul în care el fumeaza sau sunt supraponderali. Omul trebuie să renunțe la obiceiurile proaste, și atunci poate că nu va avea nevoie de o intervenție chirurgicală.

Oamenii de stiinta americani au efectuat experimente pe soareci si a constatat ca sucul de pepene verde previne dezvoltarea aterosclerozei. Un grup de șoareci de băut apă simplă, iar al doilea - suc de pepene verde. Ca rezultat, vasele din al doilea grup au fost libere de placi de colesterol.

Fiecare persoană care nu numai că are amprente digitale unice, dar și limbajul.

Primul Vibratorul a fost inventat în secolul al 19-lea. El a lucrat pentru motorul cu aburi și destinate pentru tratamentul de isterie de sex feminin.

Un medicament bine cunoscut „Viagra“ a fost inițial dezvoltat pentru tratamentul hipertensiunii arteriale.

Prepararea „Terpinkod“ Tusea este unul dintre vanzatori de top, nu din cauza proprietăților sale medicinale.

rinichii sunt capabili de a purifica un minut la trei litri de sânge.

Cuvântul de gura vs Internet: alege cel mai rapid și cel mai convenabil mod de a scrie la doctor

Ritmul unei metropole mare, lucra târziu în noapte și o lipsă cronică de timp - toate acestea determină amprenta asupra stării sănătății noastre. Uneori, chiar nekog.