păr nuanțare

Toate fetele cel puțin o dată în viață gândit la schimbarea culorii parului, dar nu mulți oameni pe ea au fost rezolvate. Unii oameni se tem de rezultat, iar alții nu vor să facă rău pletele lor. Deci, procedura de nuanțare - este o modalitate foarte bună de ieșire din această situație. Cu acest colorat vă menține părul sănătos și pentru a obține nuanța dorită. În acest articol vom vorbi despre cum să coloreze părul așa cum este păstrat și cât de des puteți face această procedură.păr nuanțare

Ce este și redare de contrast de colorare completă

nuanțare par - pata este umbrire lumina înseamnă fără amoniac. coloranți Duplicarea afectează numai suprafața părului și nu pătrunde mai adânc. Astfel, structura părului nu este deteriorat și poate fi experimenta în siguranță cu diferite nuanțe.

Nuantare parul va ajuta pentru a schimba culoarea parului sau fire individuale, precum și a da mai mult de saturație ton natural.

Multi oameni confunda tonifiere cu un tablou complet. Aceste două proceduri sunt diferențe fundamentale.

Tonifiere este un proces fizic, pur și simplu pentru că moleculele rămân la suprafața părului și a ascunde pigmenti naturali. Din acest motiv, este rapid și ușor de clătire.

Colorare - un proces chimic, în care molecula de colorant sunt înlocuite și înlocuirea pigment natural. Modificarea culorii parului este durabil si rezistent.

De asemenea, foarte des folosit după nuanțare sau decolorarea de vopsirea părului, pentru a scăpa de galben, pentru a da culori saturate, sau pentru a regla culoarea.

păr nuanțare

Avantaje și dezavantaje

Deși nuanțare de păr și are multe calități pozitive, nu uita de partea negativă a acestei proceduri. • Structura părului deteriorat mult mai puțin decât după colorare
 • Este ușor să se spele off, în cazul în care culoarea nu este plăcut
 • Extra strălucire și saturație
 • În unele vehicule sunt suplimente de vitamine complexe și cheratină, care întăresc și hrani parul
 • Când acestea cresc rădăcini naturale, de frontieră greu de observat
 • culori modest
 • Nu vopsea peste părul gri
 • Minim, dar încă un efect negativ asupra părului
 • Rezultate de scurtă durată
 • Nevoia de tratamente regulate pentru a menține culoarea
 • Imposibilitatea unei schimbări de culoare radicală

păr nuanțare

tehnologie

Tehnologiile de redare sunt împărțite în două tipuri: intensive și blânde. mijloace de tonifiere intensive efectuate prezență semipermanent scăzută de amoniac si culoare dureaza aproximativ 2UH luni. Un blând absolut n are oxidanti în compoziția sa, astfel încât culoarea este stocată până la o lună.

Există, de asemenea, o ușoară umbrire, care are nu numai un efect de colorare pe păr, dar, de asemenea, asistentul maternal. De obicei, nuanțarea șampoane, mousse sau spray-uri. Trebuie remarcat faptul că, după prima samponare vă zametete ca culoarea devine mai puțin strălucitoare și saturate. În funcție de frecvența de șamponare, la expirarea 1-2 săptămâni, culoarea complet spălate.

Tonifiere păr la domiciliu

De fapt, tonifiat parul foarte simplu la domiciliu. Prin urmare, nu este necesar pentru a merge la salon pentru a face această procedură.

Dacă decideți să nuanțare păr acasă, să acorde o atenție la starea parului. Dacă acestea sunt foarte slăbit, fragil și lipsit de viață, la început este mai bine pentru a trata reconstruirea măști din ingrediente naturale si vitamine.

Apoi, trebuie să alegeți tonere. Fii atent la compoziție, care enumeră toate vitaminele și suplimentele nutritive, precum și cantitatea de amoniac sau absența acesteia. Absolut mijloace bezammiachnoy spalate dupa 1-3 șamponare.

Dacă alegeți nuanțarea sampon, schimbarea culorii parului se va produce treptat după fiecare utilizare. Păstrați pe șampon de colorare a părului este necesar, în funcție de luminozitatea și saturația culorilor dorite. De obicei, timpul specificat în instrucțiunile.

Când nuanțare părul acasă asigurați-vă că urmați instrucțiunile producătorului unui colorant tonifiere. Aplicați produsul pentru a curăța, parul umed sau pe o parte a acestora și va dura timpul specificat în instrucțiunile. Apoi se clătește părul cu apă caldă.

Înainte de inițierea procedurii, este imperios necesar pentru a testa reacții alergice. Aplicati o cantitate mica pe interiorul încheieturii mâinii și așteptați timp de câteva minute. În cazul în care a devenit roșeață aparentă și a apărut de arsură și mâncărime, nu utilizați acest tonic.