Parul tonifiat la domiciliu

Parul tonifiat la domiciliu

Parul tonifiat la domiciliu

Parul tonifiat la domiciliu

Modificări în culoarea părului - este un mod eficient de a schimba imaginea. Dacă nu există nici o dorință de a le picta vopsele rezistente, dar vreau să devin păr strălucitor și strălucitor, ele pot fi colorat. Cu ajutorul vopselelor nuantare poate improspata întotdeauna capul de culoarea părului, fără păr daune chiar și acasă.Pentru a face acest lucru, trebuie să alegeți mai întâi un tonere adecvat. A înainte de a folosi vopsea este de dorit pentru a face testul pentru o reacție alergică. În cazul în care, după aplicarea unei cantități mici de compoziție colorant pentru piele nu există nici o senzație de mâncărime sau de arsură, este sigur de a utiliza instrumentul pe păr.

Înainte de vopsire, trebuie să examineze cu atenție instrucțiunile care îl însoțesc și stick la el în timpul procedurii. Mâinile, astfel, trebuie să fie protejate cu mănuși de plastic și piele de la linia parului pe frunte și în spatele urechilor - crema de grăsime. În cazul în care o cantitate mică de cerneală încă ajunge pe piele, acesta poate fi îndepărtat cu vată îmbibat în alcool. În ceea ce privește haine, cel mai bine este de a pune pe ceva care nu este un păcat să arunce. În același scop pot fi acoperite cu partea superioară a corpului foii vechi sau prosop. nuanțare parului este treptată. Compoziția de colorare este aplicată pe întreaga lungime a parului curat umed de la rădăcină la vârf. Apoi, acestea ar trebui să fie raschest pieptene cu câțiva dinți și masaj rădăcinile. Nuantare vopseaua pentru a menține părul în momentul în care este specificat în instrucțiunile, nici o acoperire a capului. Apoi se spală bine fără nici un șampon, balsam sau măști, deoarece acestea contribuie la leșiere culorii. Apoi, părul trebuie să fie uscat și pus.

Dacă utilizați un sampon colorant, ar trebui să fie aplicat pe par cel puțin de două ori. Mai întâi trebuie să-l umezi parul doar umed și se clătește. Apoi repetați această procedură, dar șamponul pe părul a păstrat câteva minute, apoi se spală din nou. Ar trebui clarificat faptul că acest tip de substanțe colorante este cel mai puțin preferat, pentru că aproape nu rămâne pe păr.

Spre deosebire de compozițiile de colorare a persistente nu conțin agenți de nuanțare de amoniac și peroxid de hidrogen, care actioneaza agresiv asupra parului. Aceste vopsele sunt spălate, ele sunt potrivite pentru cei cărora le place să experimenteze cu nuanțe și cei care sunt în căutarea pentru culoarea perfecta pentru colorarea în continuare persistente. Hue se spală treptat, fără a crea contraste puternice de culoare firelor de păr.Nuanță înseamnă ușor de a schimba culoarea într-o zi, de exemplu, pentru o petrecere sau o petrecere costum. Produse de calitate pentru colorarea unică a produs branduri, cum ar fi produse cosmetice Londa, Wella, Schwarzkopf. Vopseaua in casa este folosit destul de des. Și mulți dintre cei care sa bucurat, vorbesc în mare parte pozitivă. De exemplu, «COLOR TOUCH» lansat de Wella, face parul suplu, neted și destul de flexibil, permițându-le să pună orice coafura. În plus, el vindecă complet chiar si parul cel mai deteriorat, hrănitor-le, hidratare și creând un strat protector. Ei bine, cel mai important avantaj al acestui instrument - este faptul că ea dă strălucire părului incredibilă.

O companie «Schwarzkopf» nu a scăpa de atenția oamenilor și eliberarea tonere părul numit «Men Perfect». Se restabilește, hidratează și protejează părul, pictura peste un fir de păr gri și a da o nuanta profunda unic.

Este necesar să menționăm vopselele care au fost folosite de femei de toate vârstele, și se referă la remedii populare:

Un decoct de musetel va da un luciu de aur bucle blonde. Nuanță oferă o foarte cald, iar parul devine mult mai moale si matasos. Infuzia de cafea tare va aprofunda culoarea parului castaniu si stimuleaza cresterea parului. Henna și Basma amestecate în proporții egale, da nuante frumoase întunecate de păr și le va oferi cu substanțe nutritive.

Câteva sfaturi de la experți:

colorare a părului Creative presupune acordarea de diferite nuanțe de doar câteva fire. Acesta ar trebui să utilizeze o vopsea de aceeasi culoare, dar o nuanta mai inchisa.

Nu ar trebui să fie colorat vopsea de par sau sampon de colorare, în cazul în care ultimele șase luni, henna a fost folosit pentru colorare. În caz contrar, rezultatul va fi neașteptat și probabil dezamăgitoare.

Pentru a avea grijă de păr Tinted nevoie pentru a utiliza șampoane speciale, balsamuri și măști. mijloace convenționale pentru acest scop, nu sunt potrivite, deoarece acestea contribuie la leșiere culorii.

Atunci când alegeți o nuanță, se recomandă să utilizați tabelele de culoarea originală și rezultatul colorare.

Nu alege o culoare, care este foarte, foarte diferit de original, de exemplu, blonda nu este necesar să picteze o vopsea negru și albastru. Cu acest tablou este greu de imaginat cum va fi rezultatul, și modul în care va fi în armonie cu aspectul.

femei cu părul negru care doresc să se lumineze părul lor, tonifiant nu va fi suficient. Prin urmare, trebuie mai întâi să decoloreze parul, pentru ca tenta blonda vopsea pe parul inchis la culoare va fi practic invizibil. Părul tonifiat, în cazul în care sunt saturate cu negru sau maro? În acest scop, există culori care dau o culoare frumoasă, care este vizibilă sub lumina puternică a soarelui. Primul tip de albastru adecvat și violet. Al doilea - roșu, roșu și auriu. În cazul în care o persoană este largă, nu este necesar pentru a da o tentă gălbuie până la buclele lor albe. Aceasta culoare face ca o persoană chiar mai mare, creând efectul de plenitudine. La fata lunga si parul inchis la culoare, nu este necesar să se aprofundeze culoarea de nuanțe de albastru, este mai bine să folosească cald, cum ar fi aurul.

Dacă vom compara mijloacele de tonifiere si vopsea rezistenta, acesta din urmă, desigur, de preferat. Acesta va fi lansat, iar costul este mai ieftin și culoarea timpului scurs va fi mai puțin. De asemenea, nu trebuie să utilizați șampoane speciale și balsamuri pentru a menține o nuanta vopsea permanenta a parului. Ca rezultat, a economisi bani.

Cu toate acestea, în cazul în care obiectivul nu este de a economisi bani și de apel schimbătoare, atunci, desigur, aveți nevoie pentru a profita de produse speciale de înaltă calitate pentru nuanțare de păr. Ele se pot ridica pe cont propriu într-un magazin, bună alegere este imens. Sau cere coafor, care va selecta cele mai bune umbră și să vorbească despre toate caracteristicile de colorant, precum și a da câteva sfaturi utile cu privire la aplicarea vopselei și a păstra culoarea.