Pe măsură ce curățați medalia de bronz la domiciliu pentru a elimina întunecare

Cupru, care face parte din bronz, declanșează procesul de pornire de oxidare, astfel încât produsele sunt acoperite de o patină. Înainte de a curăța placa de bronz pe culoarea, trebuie să înțeleagă că există două tipuri de ea. patină negru sau „nobil“ este format prin interacțiunea dintre particulele metalice la oxigen. Acesta protejează suprafața produsului de oxidare și distrugere ulterioară. Din moment ce nu are nevoie să lupte, mai ales că dă lucrurile de bronz este un aspect mai elegant.Pe măsură ce curățați medalia de bronz la domiciliu pentru a elimina întunecare

Pericol la starea de metal este verde sau patină „sălbatic“. Ca o consecință a expunerii la un bronz mediu umed, se distruge treptat metalul, provocând formarea de depresiuni pe suprafața sa. Anunță-o astfel de dezvoltare poate fi realizată prin realizarea de produse de curățare mecanice regulate in casa cu o tesatura flanel moale.

Metode eficiente de recuperare a bronzurilor folosind produse naturale

Dacă metodele de prevenire au fost ignorate, sau nu a ajutat, este necesar să se efectueze mai multe articole intensive de curățare. Acest lucru nu a fost în mod necesar la rândul său, profesioniștilor. Chiar și acasă, există multe medicamente care pot curăța rapid și ușor suprafața de bronz de la placa dăunătoare.

Pe măsură ce curățați medalia de bronz la domiciliu pentru a elimina întunecare

 • Cicoare. Ia forma de pulbere a produsului, diluat cu apă rece pentru a se obține un aluat pasta. Produsul este aplicat pe suprafața de bronz și trei cu grijă cu o perie moale. Se clătește cu apă curată element și șervețele uscate.

Sfat: Indiferent de ce opțiune este folosită în timpul curățării expunerii de bronz după manipulare este necesar pentru a elimina toate urmele de umiditate de pe suprafața metalică. În caz contrar, problema va fi din nou foarte curând. În plus, ar trebui să monitorizeze în mod regulat indicatorul de umiditate în casă și ajustați-l, dacă este necesar.

Pe măsură ce curățați medalia de bronz la domiciliu pentru a elimina întunecare


Diverse bronzuri

 • Mazăre (nu fast-food). În cazul în care suprafața este acoperită cu bronz nu patină verde, și un strat gros de praf și muște zasizheny strat, calitatea de curățare este realizată prin fierbere a produsului în mazăre. Am pus produsul alimentar într-o tigaie, în același loc obiectul de bronz, se toarnă toată apa și a pus pe foc. Pokipyatit masa necesare timp de două ore. După aceea, produsul este scos, l-am schimba într-un recipient de apă caldă, a șters cu o perie moale și uscată.
 • Sucul de lamaie si suc. Abordarea returnează decoratiuni de bronz și figurine au pierdut luciu. În primul rând subiectul meu cu apă caldă, îndepărtarea murdăriei grosiere și a prafului. Apoi, sucul și să facă un suc dens, dar pasta umedă, provoacă la metal. Ia un burete moale sau o perie, și va începe procesarea bloturile de suprafață acoperite, făcând o mișcare circulară. După aceea, vom păstra subiectul sub un strat de pasta pentru încă 20 de minute, se spală și se clătește.
 • Sare, faina si otet. Bronz vase în apa mea caldă și uscată. Se amestecă făina și sare în proporții egale, rasă pulbere oțet până la un terci gros. Aplicați produsul la metal, se freacă cu o cârpă uscată. Acest lucru se repetă de mai multe ori, iar apoi din nou, am pus pasta si se lasa timp de o jumătate de oră. greutate apă Smyvaem și freca cu element cârpă uscată.

Pe măsură ce curățați medalia de bronz la domiciliu pentru a elimina întunecare

monede de bronz în soluție

Pentru bronz regulat lustruire preventivă la domiciliu se recomandă utilizarea pasta de dinti alba, fara aditivi. Aplica-l pe produs și se freacă pensula, sau o cârpă moale cu pui de somn.

Reguli de bronz produse chimice agenți de curățare de uz casnic

Prin utilizarea acestor fonduri trebuie să se recurgă la numai în caz de murdărie grele pe metal sau lipsa efectului de produse naturale.

 • Acetonă. Un tampon de bumbac umezit în soluție și ștergeți complet produsul. instrument de schimbare cât mai des posibil. Să fie manipulat până când discurile albe nu va rămâne curat după contactul cu bronz.

Pe măsură ce curățați medalia de bronz la domiciliu pentru a elimina întunecare

 • Acid oxalic. Acesta poate fi utilizat numai pentru curățarea profundă a bronzului. Cinci litri de apă călduță diluat cu jumătate de pahar de acid oxalic. În soluția a fost îmbibată produs contaminat prin vizionarea întunecare acestuia. Am luat obiectul și se spală sub jet de apă, frecarea cu o cârpă moale.
 • Amoniacul. Cel mai bine este de a utiliza pentru tratamentul obiectelor foarte mici, cum ar fi monede sau bijuterii. Ne toarnă produsul într-un recipient mic pentru a pune același produs acoperit în floare. Elementul trebuie să fie complet scufundat în lichid. Câteva minute mai târziu, o pensetă de bronz scoate lucrul și se spală sub jet de apă. Apoi ștergeți, uscat și dacă este necesar, repetați abordare.

Numai respectarea strictă a dozelor și consecvență asigură rezultatul dorit. În ciuda siguranței absolută a acestor fonduri, lucra cu un produs foarte scump și delicate sunt cel mai bine la stânga la profesioniști.

Ai de multe ori simțiți obosit și rapid?

 • pentru cină deja somnoros,
 • În timpul zilei vă sunt rupte și moale,
 • te trezești în tare,
 • vă sunt împrăștiate și doriți în mod constant să doarmă.

Acesta este un clopot alarmant!

Este timpul să se gândească la asta cu tine?

Ia de testare și de a afla cauza oboselii!