Pe măsură ce umfla caselor de pariuri sau de ce nu numerar pe pariurile sportive și tot adevărul despre

Bună, Peekaboo! Din păcate, am să plătească tribut pentru moda și de a face textul dlinnopost și nu o imagine. Timp de 10 ani am fost pariuri sportive, am baza de clienți și doresc să vă spun cum să de fapt lucrurile în acest domeniu și de ce nu ar trebui să fie pus mai jos și explicați modul în care puteți ieftin. Și chiar mai jos dezvăluie adevărul despre aranjării meciurilor, care contrar opiniei populare, există!1) Dacă cineva vă spune că este îmbogățit pe ratele - nu cred. Pe termen lung (mai mulți ani), este imposibil. Navara de fapt ușor. Schimbarea de viață - vreodată.
2) meciuri contractuale pe Internet nu există. Modalități de a înșela încrederea au zeci, cu un singur scop - pentru a dovedi că au prețuit Infa pe care le va îmbogăți. Despre ei nu voi umili, dar puteți chiar arunca un fișier Doc cu viitorul meci de fixare, și rezultatul acesteia, și parola. În funcție de parola introdusă, se va da rezultatul dorit al ultimului meci
3) NICIUNA strategie de licitare, veți găsi pe internet nu funcționează pe termen lung, și va conduce, mai devreme sau mai târziu, la un canal de scurgere a băncii. NONE.
4) Dacă vă decideți să caute și meteorolog, singurul indicator de fiabilitate - preț redus și statistici pentru mai mulți ani. Toate site-urile în cazul în care eticheta de preț este de patru (în ruble) - sunt înșelătoare.

Toate întotdeauna arată foarte convingătoare și dorința de a câștiga la un moment dat nor de bani și să fie bogat, cu multe suprapuneri de bun simț. Și Photoshop fotografiile deja invizibile, și ideea că Mercedes a fost luată la box-office - nu merg la cap.

Modul cel mai elegant de a lua bani de la populație - site-ul în cazul în care eticheta de preț pe previziunile stabilite în zona 1-2t.r. site-ul următor unwinds și funcționează în felul următor - menținut pe linia de plutire, atâta timp cât posibil, și când rezultatele previziunilor încep să resetați banca și vei sfârși prin a lua previziunile lor pentru a „vedea ce se va întâmpla în continuare, pentru că am luat previziunile lor și observă faptul că toți sincer, nu trag statistici „- acestea sunt remiză bătături plus pentru plus. Ideea este de a avea cel putin 1-2 clienti pe zi. În absența costurilor de evacuare se transformă în jurul valorii de 1K de dolari, ceea ce este destul de respectabil, având în vedere faptul necesitatea de a aloca pentru proiectul privind puterea de 5-10 minute pentru a așeza prognoza.

De fapt, un mod inteligent de a vă convinge, că într-adevăr găsit acum pe cineva care te va imbogati - mult. Singurul sfat care il pot da este - pentru a alege un site unde prețurile sunt, s-ar putea, fără pungă se obține în cursul lunii pentru a lua prognozele și a pus pe ele și să nu se rupă părul, atunci când dintr-o dată au zero afară de banca, si cel mai mult importante - fixare meci de Internet nu există. Doar accepta-l și amintiți-vă, dacă ții banii.2-3 luni, perioada minimă pentru care este posibil să se tragă concluzii cu privire la meteorolog. În loc de 2-3 predicție, așa cum cred unii. Și nici măcar 12 sau chiar 20.

Cine știe - că Infa informații privilegiate din cadrul echipei, care pot afecta în mod direct rezultatul meciului (probleme cu compoziția, de exemplu).
Strange (contractuale) meciuri - meciuri, atunci când o echipă fuzionează în mod intenționat un meci.

Eu lucrez numai cu hochei, acolo am toate de comunicare, ea însăși un copil în hochei. Prin urmare, în principiu. atunci când jucătorii echipei ajung la meci cu o altă echipă, în cazul în care acestea au o mulțime de amici, încep să thump - de multe ori se produce. Și a doua zi cu o mahmureala rula nerealist de greu, e un pariu pe noi și TM (număr mic de goluri în meci). Ei bine, acesta este un exemplu de informații privilegiate. Se ruleaza bine, dar cu siguranță nu întotdeauna.

Și acum pe meciurile contractuale. Opinia nespecialist este extrem de simplu. Echipa de asemenea, condensat, care înseamnă că este un meci de la 1000%. Puteți pune rinichi și să livreze! Dar ideea este că aceste meciuri sunt deținute. 80% din valoarea maximă! Iar esența pariuri pe ele este aceeași ca și în prognozele convenționale. Am pus aceeași sumă pentru fiecare eveniment. Doar această sumă ar putea fi mult mai mare.

Cum nu se poate obține meci de fixare? o mulțime de opțiuni aici vor vorbi despre cele mai populare

1) Prea mulți oameni au învățat despre joc, informația vine la conducere sau de la antrenor și scurgere este anulat. Deci, jucătorii de multe ori, fie nu se potrivesc cu nimeni despre a spune, fie unul sau doi prieteni din copilărie, cu care să exploreze ar merge. Și de multe ori, echipa a fost de acord că, în cazul caselor de pariuri CF prosyadet (ceea ce înseamnă că Infa de la cineva scurgeri în serios), scurgerea este anulat. V-ați configurat deja pe acest meci și a vedea modul în care animalele de companie nu sunt drenate, și înfunda foarte bun
2) că ați înțeles, trebuie să fuzioneze, astfel încât nasul tantar nu va submina. Asta este, pentru a primi în sus și nu fac nimic - este imposibil. Deci, este pentru portari în hochei este știința jocului. Nu nu poate sta pe panourile, în cazul în care există o luptă în fața porții sale. Antrenorul va înțelege imediat că portarul dorește în mod deliberat pusttit pucul în plasa lui. Prin urmare, este necesar să se prezinte lupta, dar este, de asemenea, extrem de dificil. Și de multe ori meciuri bizare nu se termina modul în care avem nevoie. Motivul pentru care - echipa adversa, care este de a câștiga, de asemenea, în timpul descărcării. Și cred că, spun ei, bine, Cho ne deranjează? Suntem, de asemenea, eliminate. Dar, în cele din urmă la rasslabone nu se poate face nimic
3) forță majoră. Scopul Silly din lovitura de incepere un minut înainte de sfârșitul anului. Acest lucru se întâmplă foarte rar, dar se întâmplă!
4) Chiuveta nu au participat toți, iar principalii jucători. Cine să înțeleagă că, fără a le echipa nu poate câștiga. Și decide să nu vă notifice ceilalți membri ai echipei (sau pur și simplu nu doresc zgomot). Dar, în cele din urmă tânăra creștere începe să se agite și a fumului și câștigă meciul
5) Gradinita. Deci, este numit. jucătorii neexperimentați care decid doar să pună piciorul pe calea care fuzionează meciuri, decide ca suficient pentru a da un pic și totul va fi în ciocolată. Și apoi strigă, spunând: „Da pentru a le arunca fiecare pentru a acoperi în poarta, și chiar atinge obiectivul nu a putut fi atins“


Sper ca munca mea va fi de folos. Cu stimă, BestHockeytips

87 86 plusuri minusuri

Descoperi ramură 0

ATP, util și post informativ

Descoperi ramură 0

Acum serios. Prietenul meu a acumulat la cabana 4 Leman pariuri numai pe Nechi.

Am un prieten acolo care program de turism a zburat în spațiu, și acolo a văzut un OZN, și i sa spus că a fost mult timp cunoscute, și am fost prieteni cu străini, dar că nimeni nu poate spune. Asta chiar acum serios

ramură Descoperi 6

Credeti sau nu e treaba ta. Dar obisnuitii liga vedea prețul corpului asocierea cu 100-200k vyhlom sub lam - afaceri ca de obicei.