Pe picioarele sale sunt unghiile negre ce să facă și de ce se întâmplă

Sfaturi pentru începători și profesioniști cu experiență

Pe picioarele sale sunt unghiile negre ce să facă și de ce se întâmplă
Probabil toată lumea se confruntă cu un cui sau înnegrire pe picior sau braț. Eliminați acest dezavantaj este destul de dificil, astfel încât cele mai multe dintre fete / femei ascund sub manichiura întunecare cu lacuri opace. Această caracteristică este un semnal de probleme de sănătate. Din articol, veți învăța în detaliu, din cauza a ceea ce se poate transforma unghiile negre, precum și modul de a scăpa de această problemă.Cel mai frecvent factor care determină o înnegrire a unghiilor este hemoragia uzuală sub placa. Aceasta poate fi o consecință a prejudiciului sau a unui știft convențional. Navele sub unghie pot exploda de la pantofi prea inconfortabil. Deci, nu se poate vedea cum sa întâmplat.

În cazul în care înnegrirea de unghii a avut loc ca urmare a acestei - nu vă faceți griji. Tu absolut nimic să se teamă. Singurul lucru care este posibil - vechi culoarea unghiilor nu poate fi restabilită. Negru dispare după regrowth plăcii sănătoase.

înnegrire unghii pe picior din cauza prejudiciului este definit destul de simplu. Innegrire se află în același loc (poate fi marginile neclare), păstrând forma. La fața locului nu mai poate întuneca în timp, granița va fi mai clar, iar dimensiunea va scădea treptat. Acest fenomen este uneori însoțită de evacuare a patului de unghii, urmată de mănunchiul.

De multe ori, închiderea la culoare a unghiilor pot fi cauzate de utilizarea lacuri ieftine, fără bază de protecție. acoperiri de vopsea ieftine sunt compuse din componente agresive, care sunt capabile să mănâncă bine în farfurie. În acest caz, pentru a scăpa de Browning trebuie să aștepte pentru restaurarea unei plăci de unghii sănătoase.

Cauze interne întunecare a unghiilor

Dacă vedeți că înnegrirea nu lasă nici după restaurarea unei plăci sănătoase - consultați imediat un medic. Aceasta boala este foarte contagioasa si dificil de tratat. Deci, nu încercați să rezolve problema - trebuie să mergeți imediat la spital. Auto-medicamente nu ajută aici.O altă cauză comună - o tumora benigna. În acest caz, vasele de sânge se extind, iar unghia apare înnegrite. Acest fenomen cauzeaza sindroame dureroase severe, și de a ajuta la rezolvarea problemei, deoarece numai profilul medicului.

Unghiile al treilea motiv înnegrite sunt frecvente boli somatice ale organelor interne. Foarte des unghiile înnegrește în boli ale sistemului cardiovascular și rinichii. Mai rar, acest fenomen poate semnala o infecție sau prezența diabetului zaharat.

Cum să se ocupe cu întunecarea de cuie

Pe picioarele sale sunt unghiile negre ce să facă și de ce se întâmplă
În cazul în care problema este cauzată de o accidentare, aveți nevoie pentru a scăpa de ea în același mod ca și cu hematom convențional. Trebuie doar să urmați instrucțiunile simple, iar unghia va creste considerabil mai repede, și un hematom - îndepărtat. Ca rezultat, placa va reveni la starea anterioară într-o perioadă relativ scurtă de timp.

Ce trebuie să faceți:

 1. După accidentarea imediat, puneți degetul în ceva rece - apă sau un bol de gheață. Chill funcționează favorabil pentru a se asigura că hematomul a dispărut, și nu lăsați-o să apară din nou.
 2. Mai mult, în cazul în care din nou, nu a fost negru, să efectueze procedura cu o răceală de 3-4 ori pe zi, în scopul de a accelera recuperarea unghiilor.
 3. Tratați degetul cu dezinfectant pentru a preveni pătrunderea bacteriilor care contribuie la dezvoltarea infecției.
 4. Dacă înnegrire a fost cauzată de un prejudiciu foarte puternic - un hematom ea poate fi, de asemenea, foarte mare. În acest caz, trebuie să-l deschidă. Fă-te că nu ar trebui - dureros de dificil și amenință să diverse consecințe negative. În acest caz, solicitați ajutor medical.

Dacă credeți că cauza întunecarea unghiilor este o ciuperca - contactați imediat un medic. Inainte de a merge la spital, este necesar să se pregătească în mod adecvat la ciuperca nu se răspândi, și nu infecta alte persoane.

Cele mai multe dintre aceste măsuri sunt reduse la igiena personală normală și regulile de conduită în locuri publice:

 • schimba frecvent șosete;
 • solarii, saune, piscine, purtați întotdeauna adidași închise;
 • nu lasa pe nimeni poarte pantofii;
 • nu este necesar să se meargă desculț chiar și la domiciliu;
 • ceas pentru piele deget de la picior a fost întotdeauna uscat;
 • Nu folosiți aceleași unghiera pentru unghiile afectate și sănătoase;
 • Urmați manipularea plăcilor de unghii de două ori pe zi.

Pentru a rezuma, cu siguranță, va fi înțeles că, dacă unghia degetului înnegrit pe un picior sau braț - set cauza finală nu este atât de simplu. Dacă în leziuni fost de fapt, ar fi încă bine. Cu toate acestea, ciuperca și boli ale organelor interne necesită îngrijire medicală imediată. O astfel de probleme nu este ușor să te vindece. O astfel de abordare poate doar răni.

Medicii cred că innegrirea unghiilor este cel mai adesea cauzată de simpla traumă în viața de zi cu zi, aspectul pe care s-ar putea nici măcar nu observați. Prin urmare, în cele mai multe cazuri, tot felul de griji ar putea fi nefondate.