Pecingine simptomelor oameni, fotografie, tratament privarea unei persoane

Pecingine simptomelor oameni, fotografie, tratament privarea unei persoane

Medicina modernă încă nu poate răspunde la întrebarea de ce unii oameni sunt sensibile la șoc pecingine organism, în timp ce altele nu. Cu această ocazie, există mai multe versiuni, și nici unul dintre ei nu individualizeze cele mai potrivite.Potrivit experților care lucrează în acest domeniu (dermatologi) în organismul uman mai susceptibil de a priva un rezultat de situații de stres prelungite, precum și reducerea funcțiilor de protecție a sistemului imunitar.

În ciuda faptului că, în cele mai multe cazuri, lichenii sunt rezultatul distrugerii corpului virusului, ele pot apărea, de asemenea, din cauza unei predispoziții genetice. In studiul acestei boli si toate variantele sale s-a observat că, ca urmare a unei reacții alergice cauzate de consumul de anumite medicamente pot să apară, de asemenea, herpes zoster.

Grupul de risc include persoanele boala pecingine, de multe ori suferă de infecții respiratorii acute de natură virală, a lovit corpul, ca urmare a expunerii prelungite. Se crede că, în cele mai multe cazuri, zona zoster apare la o vârstă mai matură de la 30 la 70 de ani, iar copiii in juniori si adolescenti mai putin afectate de boala.

Etiologia (pentru) priva destul de diverse, totul depinde de caracteristicile individuale ale corpului fiecărei persoane. În unele există o pierdere treptată a pielii, în timp ce altele acoperă o erupție o dată mare suprafață a corpului.

Există mai multe specii de licheni, în funcție de forma care a afectat corpul, diferite erupții cutanate de culoare (de la roz pal la roșu), localizarea locului (aspectul este posibil, pe orice parte a corpului, dar în cele mai multe cazuri, există o pierdere la nivelul membrelor), sub formă de erupții cutanate (nu pot doar patch-uri solzoase, dar, de asemenea, vezicule pline cu lichid).

După cum sa menționat, herpesul poate afecta orice parte a corpului, mai puțin frecvent această boală afectează pielea gâtului, suprafața din spate, cap, și cazuri de erupții cutanate în zona genitală și gura foarte rare. Este cunoscut faptul că nu toate versiunile de separare ar trebui să fie tratate ca unele forme sunt ele însele, fără amestec din afară.

Sărbătorit și latentă (ascunsă) formează fluxul de boala, oamenii nu se pot observa, cum ar fi herpesul afecteaza pielea lui, cu această etiologie (flux) a bolii, în cele mai multe cazuri nu necesita un tratament special. Cu toate acestea, cele mai multe dintre zona zoster apare cu astfel de simptome, care este greu să nu observați senzația mâncărime constantă atrage atenția imediat.

Pecingine simptomelor oameni, fotografie, tratament privarea unei persoane
Deci, cine este, care este agentul cauzal al licheni? Cele mai multe specii de licheni provoca ciuperci microscopice care intră în organism. În momentul de față, am găsit o mulțime de specii de ciuperci, care sunt agenți patogeni zosterian. Printre aceste specii, sunt cei care nu pot trăi numai pe pielea umană, dar, de asemenea, animale (zooantropofilnye ciuperci), iar în astfel de cazuri, este probabil suficient de transmitere a bolilor de la animale la om.

Odata cu aceasta, sunt ciupercile care nu pot lovi animalele și își exercită influența numai asupra oamenilor (antropofilnymi ciuperci), iar transferul acestora se face numai prin contact apropiat cu o persoană infectată.

Al treilea tip de ciuperci - este geofilnye ciupercile, acestea sunt, de asemenea, capabile de a lovi corpul uman și al antropofilnymi metode de transmisie diferite, în cazul în care ultimul caz, este în contact apropiat cu o persoană bolnavă, apoi, în acest caz, ciuperci intră în organism în contact cu solul (habitatul lor).

Sistemul imunitar al majoritatea oamenilor este la un nivel la care reacția sa de apărare este suficientă pentru a opri activitatea vitală a ciupercii, care a căzut în organism, care elibereaza persoana in curs de dezvoltare zoster. În cazul în care sistemul imunitar al unei persoane este slăbită de o serie de motive (hipotermie prelungită, lupta împotriva bolii pentru o perioadă lungă de timp, vârsta copiilor, infecția cu HIV, prin transfer frecvent de situații de stres), există o proliferare rapidă a ciupercii în straturile pielii, mănâncă agent de ciuperci ( keratina) conținute în stratul cornos al pielii. Severitatea simptomelor depinde nu numai de speciile de fungi care a lovit organismul uman, dar, de asemenea, de modul în care organismul a reacționat la o interferență terță parte în activitatea sa.

Tipuri de privarea unei persoane

semne de privând posibil să se determine speciile existente, dar diagnosticul exact este necesar pentru a vizita un dermatolog imediat ce el va fi capabil de a alege tratamentul potrivit.

Pecingine simptomelor oameni, fotografie, tratament privarea unei persoane
zosterian roz (zona zoster Gibert) nu este încă pe deplin înțeles, cauza exactă a acum mai este în cauză, potrivit unor ipoteze, agentul cauzal este un virus.

În cele mai multe cazuri, boala femeile sensibile, în special primăvara și toamna, pentru că în aceste vremuri de ani, corpul nostru este slăbit ca urmare a hipotermie, deficit de vitamina și o serie de alte motive.Pecingine simptomelor oameni, fotografie, tratament privarea unei persoane
Pecingine (trihofitia) provocate de ciuperci (trifitony) care afectează pielea, este numele lor a stat la baza al doilea nume al bolii. ciuperca Impetigo este considerat un tip de grup herpes. Ciupercile, este agentul cauzal al bolii, sunt de două feluri: antropofilnymi și zooantropofilnye. Diferența lor fundamentală a fost deja descrisă mai sus.

În cele mai multe cazuri, copiii soi cel mai des privând sunt expuse, în special cei care merg la grădiniță sau în alte instituții preșcolare. Pecingine infestarea apare ca urmare a contactului prelungit apropiat cu o persoană infectată sau prin partajarea cu ei utilizarea produselor cu caracter personal de îngrijire (pieptene) și îmbrăcăminte exterioară (articole de acoperit capul).

Microsporia - este o altă specie de fungi de licheni, mai mult decât atât, există momente când mikrosporiya confundate cu herpesul. Agenții cauzali ai acestor boli sunt diferite, atunci când microsporia această ciupercă, numită mikrosporium Kanis (trăiesc în blana animalelor, mai ales pisici), este diferit de ciuperca care cauzeaza herpesul. Boala afecteaza cel mai adesea copii, deoarece ei sunt, din cauza curiozitatea lor vin în contact permanent cu animale, nu numai acasă, ci și pe stradă.

Pecingine simptomelor oameni, fotografie, tratament privarea unei persoane
Herpesul zoster este o specie virală de lichen. Ea devine dezvoltarea sa atunci când sunt ingerate virusul herpetic. În locurile de localizare sunt cele mai multe ori nervii intercostali (zona dintre coaste). Varicela este o formă de herpes zoster (la copii), în piele adult afectează zona zoster.

Dezvoltarea bolii apare pe fondul hipotermiei transferate, funcționarea sistemului imunitar redus în prezența HIV la vârstnici. Herpesul zoster afecteaza cel mai adesea acei oameni care nu sunt bolnavi în copilărie vărsat de vânt.

Chromophytosis (multicoloră) este o specie fungică de lichen.

Pecingine simptomelor oameni, fotografie, tratament privarea unei persoane

Lichenul plan afecteaza nu numai pielea, ci, de asemenea, placa de unghii și membranele mucoase. grup de risc pentru boala acest tip de licheni sunt femei cu vârste cuprinse între 40 și 60 de ani, sub rezerva boli ale căilor biliare și tractului digestiv, precum și cele care suferă de diabet zaharat.

Pecingine la oameni, simptome

În funcție de varietatea de licheni au, de asemenea, o varietate de simptome.

Când herpesul este cel mai adesea cade sub înfrângerea scalpului. A apărut inițial pe ea sub forma unei erupții cutanate de pete cu margini zimțate, senzație de mâncărime apare în inflamație. În cele mai multe cazuri, coaja erupții cutanate și acoperite cu o crustă de păr alb, pentru a rupe de pe pantofii lor, la o distanță scurtă (1-3 mm) de la nivelul scalpului (apar pete chel).

Apariția primelor semne de impetigo după infectare nu poate avea loc imediat, dar peste 5 zile. Pecingine pe fata afectează barba și mustața (pentru bărbați), de asemenea, scalpul se rupe. În alte zone ale corpului în cazul în care acesta nu este la fel de pronunțată un capac de păr, acest tip de centre și-a exprimat privarea roz pal.

Când roz localizarea zosterian devine corpul uman (piept, umeri, spate, abdomen, cutele pielii). Erupția cutanată, de obicei, solzoasă și poate fi de la roz pal la nuanță maronie din jurul lor este în general prezent ramă roșie.

De obicei, pielea persoanei infectate apare inițial un singur loc, numit placa de bază, iar apoi în jurul lui apar chiar mai mult. Dimensiunile spot care variază de la câțiva milimetri la centimetri în diametru. Erupția este însoțită de senzație de mâncărime.

Atunci când zona zoster se produce leziuni ale sistemului nervos central (trunchiurilor nervoase in orice locatie), care duce la durere de-a lungul acestora. De asemenea, există o senzație de arsură și mâncărime. Apoi, să apară pe caracterul veziculoase erupții cutanate (umflaturi, in interiorul careia este un lichid), care începe în timp să izbucnească, care va aduce chiar mai mult disconfort.

Cu toate acestea, după căderea de pe crusta, format ca urmare a tuberculilor rupte, nu a lăsat urme pe piele. Se crede că atunci când această specie primele semne ale privativa și-a exprimat durerea în zona coastelor și un puternic sentiment de mâncărime. Zona zoster afectează nu numai spațiile intercostale, dar alte zone ale corpului, principala condiție pentru selectarea atunci când o localizare a virusului este prezența trunchiurilor nervoase mari. Odată cu dezvoltarea celor mai grave forme ale acestui tip de posibile leziuni oculare, care, în unele cazuri, duce la pierderea vederii.

Când microsporia pe zona capului păros există erupții (pete de diferite dimensiuni, în cele mai multe cazuri, roz pal, solzos în centru, pe marginea unei perne întunecate), ceea ce duce la ruperea părului la o distanță de 10 centimetri la rădăcină (pentru herpesul aceasta cifra este mult mai mică). Distribuția speciilor de licheni are loc nu numai pe cap, erupția poate afecta, de asemenea, la nivelul gâtului, feței și membrelor. Când microsporia nu, de obicei, pronunțată sentimente de mâncărime.

Pacienții se plâng adesea în lichenul plan pe puternic sentiment de mâncărime în locuri în care erupții cutanate lovit sub forma de umflaturi rosii (violet-roșu) de culoare, de cele mai multe ori apare în prezența micro-traume ale pielii. Cea mai mare parte lichenul roșu de localizare poate fi nu numai pielea, ci și mucoasa (clară, spre deosebire de alte soiuri de licheni).

În cazul în care cursul în continuare a denivelările boala fuziona pentru a forma placi destul de mari. Dacă zosterian lovit membranele mucoase, observate erupții cutanate roz deschis, uneori gri. În leziunile ale unghiei, începe distrugerea prin tocare.

Când daune pitiriazis versicolor pielii apare sub forma unor pete solzoase incolore, care sunt cele mai vizibile pe zone ale pielii bronzate. Zone mici exfolierea acestor pete pot detecta boala și în zonele cu pielea deschisa la culoare. Petele de culoare cu pityriasis versicolor pot varia.

Înapoi la cuprins

Pecingine la om, tratament

Atunci când detectat pe corpul primelor semne de lipsirea vă trebuie să se întoarcă imediat la o experiență, pentru că numai el poate decide cum să vindece pecingine în cazul dumneavoastră, în cel mai rapid timp și cu eficiență ridicată. Depinde de mai mulți factori, cum ar fi zona zoster prezentat este considerată o etapă inițială a bolii sau caz avansat, și mulți alți factori.

tratament lichen roz. în unele cazuri se remit spontan în decurs de 2 luni, în alte situații necesită antihistaminice de primire (reduce răspunsul alergic), cum ar fi „Zirtek“, „Tavegil“.

Tratamentul pecingine. Înainte de tratament pentru a se rade complet tot parul, apoi lubrifia zona de soluție de iod 3-5%, iar înainte de culcare lubrifiați salicilic sulfuric (gudron) unguent zona afectată.

Tratamentul microsporia în cele mai multe cazuri, este similar cu tratamentul pecingine.

Tratamentul de herpes zoster. atunci când atribuirea accentul de tratament se face pe primirea de medicamente antivirale, cum ar fi „aciclovir“, „valaciclovir“.

Tratamentul licheni pitiriazis. Ea se bazează pe utilizarea de medicamente antifungice, în cele mai multe cazuri, topic (geluri, loțiuni, soluții) medicamente „Exoderil“ și altele.

Tratamentul lichenul plan: mâncărimea primul lucru eliminat ( „Tavegil“ „Zyrtec“), atunci terapia care vizează consolidarea sistemului imunitar.