Peisaj secțiunea de proiectare în panta de ghidare video!

Spre deosebire de site-ul pe panta unui peisaj neted este că dezvoltarea sa necesită un studiu atent și luarea în considerare a caracteristicilor naturale, care sunt direct legate de topografia.Peisaj secțiunea de proiectare în panta de ghidare video!

Proiectarea zona de tramvai pe pante

În porțiunile înclinate, există avantaje incontestabile - ca regulă, nu ar trebui să fie o problemă a apelor subterane de mare, iar acest site nu poate fi numit plictisitoare, și unele dezavantaje. Acestea includ un număr mare de excavații necesare și mai puțină libertate în alegerea locațiilor pentru clădiri. Pentru rezultatul unui design peisagistic pentru a vă mulțumi de mai mulți ani, trebuie să se apropie de crearea sa bine.

Este deosebit de important să se ia în considerare următoarele caracteristici ale terenului:

 • · Orientarea pantei pe părțile laterale ale lumii.
 • · Unghiul pantei.
 • · Direcția și forța vânturilor dominante.

Primul element din această listă va spune despre zona de iluminare. Este un mod de lumină, setați panta dvs., va juca un rol decisiv în alegerea plantelor. Versantul sudic este luminat de soare de dimineața până seara târziu. Aici zăpada se topește mai devreme, dar mai puternic decât solul se usuca, iar multe dintre plantele din latitudini de sud suferă de căldură toridă. North Slope - cel mai puțin expusă radiației solare, iar acest lucru limitează utilizarea lumina iubitoare de plante. pantele vestice și estice sunt destul de favorabile pentru plasarea zonelor verzi, doar să ia în considerare direcția de umbra este necesară.

unghiul de înclinare dictează în mare măsură zona de zonare, precum și nevoia de dispozitiv scări, terase, ziduri de sprijin. Aceste structuri de inginerie nu numai a face un complot armonios și confortabil. Cu cât mai mare pantă, cu atât mai puternic eroziunea când solul vegetal superior spălate în jos. Crearea etape interfereaza cu acest proces.

caracteristică Neplăcut de relief oblică este mișcarea maselor de aer pe pantă. Aerul rece curge zastaivayas descendente în depresiunile naturale sau create artificial,. În aceste locuri sunt posibile înghețuri târzii. vânt cald, în creștere în sus, seacă solul în lunile calde. Structura de poziționare și zona de relaxare pe panta de pe site-ul aveți nevoie în vederea vîntului.

Cum de a începe dezvoltarea pantei

Peisaj secțiunea de proiectare în panta de ghidare video!

layout design site-

Imaginați-vă complexitatea porțiunii conice, pur și simplu, prin tragere la planul său pe hârtie, este foarte dificil. Este mult mai clar pentru a crea aspectul său spațiu. Acest lucru se poate face folosind o argilă convențională. Acordarea de aspectul site-ului cel mai apropiat de realitatea unui unghi de relief și de pantă, veți vedea în mod clar caracteristicile sale, pentru a identifica locația cea mai potrivită a casei și a altor clădiri, trotuare, zone de parcare și de odihnă. În această etapă, corelarea cu mișcarea de relief traiectoria soarelui, este necesar să se ia în considerare locația optimă a grădinii, copaci înalți, zona de grădină. Asigurați-vă că pentru a decide problema organizării circulației persoanelor de pe site-ul - poate fi necesar să facă o scară. Și acum, este în valoare de a planifica locația cea mai avantajoasă pentru rockeries sau grădină alpină, un pârâu uscat - aceste elemente decorative mai adecvate și foarte avantajos să se uite la site-uri cu un teren dificil.Peisaj secțiunea de proiectare în panta de ghidare video!

Proiectarea zona de tramvai pe pantă - fotografie

Apoi vine rândul său, design de comunicații. O atenție deosebită trebuie acordată problemelor de apă și canalizare. O porțiune înclinată nu implică în mod necesar existența retras, ascuns din unghiuri de vizualizare, astfel încât toate structurile de inginerie trebuie să fie punct de vedere estetic perfectă. În aceeași etapă a rezolva problema cu drenarea organizației. Fluxurile de apă trebuie să trimită într-un mod special rezervat pentru ei la pat, sau în timp, scutirea va suferi modificări. Unele site-uri sunt situate pe pante, în partea de jos a împotmolit. Această problemă este rezolvată de amenajare a teritoriului iaz sau săparea de șanțuri.

Începe să se stabilească terase. Ele reprezintă porțiuni drepte de diferite lățimi, crescute la diferite niveluri. Terasa de fund poate fi delimitat de un perete de reținere, special ridicat, dar în zone mari terasarea, uneori, costa fără ele. În acest caz, panta accentuată între terase ar trebui să protejeze geotextil.

Caracteristici Alegerea plantelor

Peisaj secțiunea de proiectare în panta de ghidare video!

Plante pentru porțiunea situată pe versantul

Desigur, alegerea finală a plantelor pentru spații verzi dictate de gusturile proprietarilor site-ului. Dar, asigurați-vă că pentru a ține cont de respectarea de arbori și arbuști caracteristicile climatice ale zonei selectate și pentru a da prioritate speciile cele mai rezistente, cu sistem radicular bine dezvoltat. Acestea sunt principiile de selecție a plantelor pentru pantă:

 • · Porțiune de relief complex implică o compoziție specie complicată și plantelor. Acest lucru înseamnă că, pe o pantă trebuie să găsească un loc și copaci de conifere și foioase, arbuști mici și de gazon netedă. O astfel de diversitate va da o parte din naturalețe.
 • · În plus față de decorative, plante efectua consolidarea funcției de pantă. gazon dens păstrează sol, arbuști în pantă previne apariția alunecărilor de teren.
 • · Plante vii pe pante, trebuie să pună cu o lipsă de umiditate. Alegeți o specie în condiții naturale populează dealurile și pantele munților.

Dacă vorbim despre zonele situate pe dealurile din centrul România, există o bună conifere senzație - pin, pin de munte, ienupăr, specii de molid. De foioase ar fi de preferat de mesteacăn, alun, microbiotei, în climat umed - salcie. Arbuști potrivite pentru cultivarea pe pante, o mulțime. De exemplu, dracilă, Dogwood alb, lila, fructe de soc, matura - o varietate de forme si culori permite deja pentru a crea compoziția perfectă. plante cu flori de foioase indispensabili - gazde, daylilies, iriși. Excelent de gazon gazon Păiuș va crea. Și, desigur, ziduri de sprijin decora tot felul de plante pentru rockeries - Sedum, stonecrops, zhivuchka.

Peisaj secțiunea de proiectare în panta de ghidare video!

design interesant zonă suburbană pe pante

Pantă, cu toate dificultățile sale, face posibilă pentru a crea un design unic și distinctiv al site-ului. Principalul lucru - să ia în considerare factorii de mediu, de a depăși eroziunea solului, creând o zonare plăcută și popula site-ul cu plante adecvate.

A se vedea, de asemenea:

 • Peisaj secțiunea de proiectare în panta de ghidare video!
  Țară de 10 acri: cum să-și planifice și să construiască?
 • Peisaj secțiunea de proiectare în panta de ghidare video!
  Selectarea și crearea independentă de iluminarea peisajului site-
 • Peisaj secțiunea de proiectare în panta de ghidare video!
  Cum de a alege un plante agatatoare pentru gradina grădinărit verticală
 • Peisaj secțiunea de proiectare în panta de ghidare video!
  Alpine aluneca mâinile sale