Pentru a vinde sau transfera plăcuțele de înmatriculare, avtoklub78

Ni se cere de multe ori întrebări despre camerele vechi de pe masina: cum să-i părăsească, împreună cu achiziționarea unui automobil nou, dacă acestea pot apoi da sau de a vinde, a instala un alt proprietar auto, etc. În acest articol am scris despre principalele puncte legate de păstrarea numerelor de stat vechi.Pentru a vinde sau transfera plăcuțele de înmatriculare, avtoklub78

Când vine momentul pentru a le pune pe o mașină nouă, veți avea mai mult timp să plătească aceeași sumă - 2850 ruble: pentru camerele înșiși (deși ele sunt vechi), COP și modificări ale TCP. Este ușor de calculat că păstrarea camerelor vechi costa până acum cel puțin 5700 de ruble. Acest MREO fără. servicii, iar în cazul în care nu ridica din nou ratele.Și acum punctul principal. Numerele memorate pot fi setate numai pentru achiziționarea unui autoturism, înregistrat la proprietarul anterior a plăcuței de înmatriculare. El nu le poate vinde sau pune pe vehicul ruda sau un prieten, sau altcineva. Numai pe masina, proprietarul care a fost el însuși. De asemenea, este imposibil de a lega plăcuța de înmatriculare de pe mașina de altă parte (aceste întrebări au fost, de asemenea).

Pentru a pune un număr de pe masina svezhepriobretennoy vechi nu este neapărat să vândă mașina în care au fost în picioare. Puteți veni doar la autoritatea de înregistrare, pentru a elimina camera ei, obține în schimb celălalt, și ei, de asemenea, vor fi stocate timp de 180 de zile. În acest timp, puteți cumpăra o mașină nouă și a pus plăcuța de înmatriculare.

Se pare că păstrarea camerelor lor vechi nu ieftine, dar poate că este justificată pentru cei care la un moment dat plătit pentru numere de „frumos“ sau serie specială.