Pentru copii unghiilor-musca de ce există și cum să intarca de la ea

Pentru copii unghiilor-musca de ce există și cum să intarca de la ea

Pentru copii unghiilor-muscand este destul de comună și este o problemă pentru mulți părinți nu au nici o idee despre ce să facă cu ea. Cu toate că unele dintre ele sunt observate la copiii cu propriile sale degete în gură și mușcat la baza unghiei, nu acordă întotdeauna atenția cuvenită acestui fapt, și chiar tind să creadă un astfel de obicei inofensiv, în speranța că, odată cu vârsta tot ceea ce copilul merge de la sine. Faptul că mulți copii (de obicei destul de fete) cred serios că prin a face acest lucru cu unghiile lor, fă-te o manichiură. În același timp statistici cu privire la această problemă este foarte interesant: ca regulă, acest obicei apare la copii ajunge la șapte ani. De ce într-adevăr, copiii ciugulit picioarele și cum să se ocupe cu ea, înțelege estet-portal.com.5 cauze principale psihologice de ce un copil mănâncă cuie

În cazul în care copilul este prea mult pentru a interzice un obicei de unghii malofagi poate fi intenționată. „Ah, astfel încât să nu permiteți-mi să comand ceva și acel ceva, atunci voi face acest lucru intenționat!“ - probabil pentru că sună un protest în subconștientul copilului într-un alt ban.

Dacă vorbim despre motivul pentru care vârsta de șapte ani un copil începe să muște unghiile sale, aici psihologi copii sunt practic unanime. În această perioadă, copilul ieri, a vizitat grădinița devine un școlar. Pentru un copil este întotdeauna stresant, pentru că puteți juca, alerga în jurul valorii în grădină, sărituri, râzând, și așa mai departe. D. Ori de câte ori doriți, și la școală toate strict în sala de clasă să se așeze într-un singur loc timp de aproape o oră, iar în timpul pauzelor mai ales „nu razoydoshsya “. Copilul este aproape tot timpul tensionate si unghiilor-musca devine pentru el un fel de mântuire, eliberarea de stres, sedare. De multe ori, el face acest lucru fără să știe.

tulburări psihogene prelungite

Experții sunt preocupați de astăzi tot mai mulți copii sunt tulburări neurologice. Motivul pentru acest lucru poate avea loc cu complicații ale sarcinii mamei sau probleme care apar în mod direct în timpul travaliului. Și măsură ce se maturizează agravata doar problema planului neurologice copilului. Și pentru că unghiile „pokromsat“, în acest caz - este ca o suzeta pentru sugari nevoie: este liniștitor.Încercând să se concentreze, de multe comite în necunoștință de un complet diferite acțiuni: unele vânt parul de pe degete, alții - scoate limba lui, și cineva - musca unghiile. Astfel de metode de copii încerca să trimită gânduri la canalul dorit. Și se pare că au un gând ulterior, și nu în mod specific.

Copilul este aproape tot timpul tensionate si unghiilor-musca devine pentru el un fel de mântuire, eliberarea de stres, sedare. De multe ori, el face acest lucru fără să știe.

Pentru copii unghiilor-musca de ce există și cum să intarca de la ea

Mamă „ambulanță“: pentru a dezvata copiii roaderea unghiilor

În primul rând, în cazul în care acest obicei prost și copilul devin inseparabile unul față de celălalt, aveți grijă să nu-l abuzeze, asa ca nu va atinge lui. Un efect mult mai mare aduce conversația cu copilul și prezentarea de argumente cu privire la ceea ce acest obicei se poate întoarce la el.

Conversația nu au recurs la un ton didactic, care, spune el, musca unghiile - un semn de maniere proaste.

Puteți „bump“ pe o obiecție echitabilă a copilului, care este adus în sus este doar tu. În procesul de dialog rămâne calm, astfel încât să va atinge scopul mai repede. Lista cu următorul text:

  • întreba tacticos: ceea ce copilul este nedumerit. Poate ei ceva îngrijorător, și apoi de aici, este probabil originea acestui obicei. Înțelege peste tot;
  • sub unghii se acumulează nenumărate germeni care pot provoca boli si bolnavi copii nu le place;
  • obține on-line și arată copilul fotografii impresionante de dinți pentru copii mutilate lui, unghiile. Fii diplomat: încercați ușor pentru a insufla copilului că arată inestetice;
  • și în ultimă instanță - această metodă este adecvată numai pentru fete - face manichiura copil. În primul rând, cine ar vrea să strice o astfel de frumusețe, și în al doilea rând, lac suficient de amar și neplăcut gust. Dar noi repet: aceasta este o măsură extremă, și, desigur, în primul rând, ar trebui să vorbești cu copilul dumneavoastră.

Încearcă să fii un prieten, consilier și asistent al copilului pentru a rezolva problemele sale psihologice.

  • 4 motive inutil să fie nervos în primele luni de viață
  • 5 sfaturi simple: cum să ajute copilul să facă față timiditate
  • 6 aspecte importante ale modului de a cultiva un dialog deschis, îngrijirea si un copil sanatos
  • Ascariasis la copii: Este vorba despre o boală periculoasă
  • Varicela la copii: simptome si tratament
  • Tot ce trebuie să știți atunci când alegeți o mama de alimente pentru copii

Partenerul nostru - portalul ECONET