Pentru unghii acasă

Unghiilor și îngrijirea le oferi aproape toate saloanele de frumusete. Ele oferă o gamă largă și variată de servicii de manichiura de obicei pentru a construi cu elemente decorative. Expertul efectua aceste proceduri în mod eficient și rapid. Fiecare cabină are totul pentru unghii și shellac, nu trebuie să cumpere propriile lor. Nu toată lumea își poate permite un salon de unghii. Femeile în concediu de maternitate și tinerii studenți, fac din ce în ce capacitate pe cont propriu, la domiciliu. Acest lucru economisește mult. Materiale și toate necesare aveți nevoie pentru a cumpăra propria ta. Materiale selectate în mod corespunzător și instrumente - un factor important pentru o manichiura de calitate. Extensiile necorespunzătoare pot distruge unghiile și le-au o lungă perioadă de timp pentru a recupera. Extensiile de unghii necesită răbdare și îndemânare. Este necesar să urmați cu atenție instrucțiunile pentru a obține un strat neted și netedă. Potrivit pentru începători gel Modelare, este mai ușor și mai accesibil.Ce instrumente pentru a utiliza?

Pentru unghii acasă

Noi vedem ce ai nevoie pentru a construi. Un set de instrumente pentru clădiri și materiale vândute în magazine cosmetice. Lista este destul de vastă. Primul - o lampă pentru uscarea șelac. Pe măsură ce gelul se usuca numai sub lumina ultravioleta, atunci nu fără ea. Aceasta depinde de calitatea de uscare a rezultatului final. Prin urmare, pentru a salva pe acest instrument nu poate, deși costul său este destul de mare.

Ce ar trebui să acorde atenție?

Pentru unghii acasă

Mai întâi de toate - este puterea. Optim ar trebui să fie 24W și de mai sus. În al doilea rând este dimensiunea lămpii. Lămpi concepute pentru două mâini în același timp, mai grele și mai scumpe. Ele sunt mai potrivite pentru uz profesional in saloane. La domiciliu, mai bine de a alege un model de mici dimensiuni compacte. Opțiuni suplimentare includ un temporizator, oglindă, suflare și mai mult. Ele nu sunt fundamentale, astfel încât acestea să poată fi eliminate. Designul lămpilor UV poate fi orice. Unii îl alege sub spațiul interior, celălalt pentru gustul personal.

Următoarele instrumente nu sunt la fel de scumpe, dar ele trebuie să fie actualizate periodic. Unele perechi ar trebui să fie mai multe, pentru plăci pozitive și gel. Principalul lucru este calitatea și ușurința de utilizare. Prin urmare, pentru a alege brandurile numai dovedite. • pila de unghii pentru unghii naturale
 • Pilă de unghii pentru unghii artificiale
 • pilit
 • Foarfece pentru manichiură
 • perie
 • Împătimiții de duritate medie
 • Bastoane pentru cuticule

placi Emery au diferite forme și mărimi, în funcție de destinație. Pentru unghiile naturale au nevoie de tăiere moale până la 80 grit. Pentru gazon artificial mai dure. Gelul este mai maleabil decât acrilic, deci abrazivitate ar trebui să fie de până la 140 de nisip. Ușor curbat ferăstrău retezate excesul de gel în jurul cuticulei. Oval - linia marginea liberă a unghiei. Dreptunghiular - da netezime. Perie, precum și diferă în funcție de destinație. Pentru gel folosind o perie tare, dreptunghiulară sau pătrată.

Pentru unghii acasă

Polisher pentru plăci de unghii sau piele de bivol, unul dintre instrumentele de prelucrare a stratului de gel. Ei retezate și unghiile lustruite. În plus, aveți nevoie de un sterilizator pentru instrumente, care acționează ca o lampă UV pentru uscarea unghiilor.

Majorarea unghiile?

Materiale pentru capacitatea de gel este cel mai bine pentru a cumpăra în cantități mici, pentru a putea utiliza materiale de la diferiți producători. Este cel mai bine dovedit de către Shellac CND, primul producător de lacuri gel.

Pentru unghii acasă

Un set de materiale pentru escaladare lac gel:

 1. geluri colorate
 2. gel Incolor - bază
 3. gel masthead
 4. gel sculptarea
 5. Sfaturi și lipici
 6. dezinfectanți
 7. degresant
 8. Fluidul de fixare
 9. Oil

gel colorat - material dens, grele. Culoarea poate fi orice. Basic - o grosime și transparentă, se aplică la culoarea. Masthead - folosit la capăt, etanșează capacul, dă o strălucire lucioasă. Modelarea - este folosit pentru a crea forma unghiilor. Sfaturi sau forme de unghii au diferite materiale: hârtie, plastic, metal. Există forme superioare și inferioare. Matrița superioară este plasat pe unghie.

Pentru unghii acasă

Agentul dezinfectant degresant, folosind un expert în salon și la domiciliu. Lichidul de fixare leagă suprafață artificială moleculare și placa de unghii. Opțional decoratiuni diferite: strasuri, sclipici sau folie. Fiecare maestru au întotdeauna mai multe opțiuni de decor.

Pentru unghii acasă

Aici este un set de bază de instrumente, ceea ce este necesar pentru oricine care vrea să învețe gel de unghii la domiciliu! De-a lungul timpului, aceasta poate fi modificată și completată, în funcție de preferințe. Fiecare instrumente și materiale de brand pot varia în calitate și preț, principalele produse certificate. Acest lucru va proteja împotriva riscului de a achiziționa un fals.