Perdele pentru dormitor cu procesul său de cusut mâini

Ideea este de a coase perdele pentru dormitor cu mâinile lor, multe sexul frumos vine după ce face cunoștință cu prețurile pentru serviciile de studio. Aceasta nu este o plăcere ieftină. Prin urmare, o gazdă acasă să ia totul sub conducerea sa: dezvoltarea propriului său design individual și coase perdele pentru dormitor, în conformitate cu dorințele și stilul general al camerei, astfel încât, ca rezultat al fiecărui element privit armonios și la modă. Atunci când femeile, conduse de aventurism, încearcă să își creeze propriile mâini și pentru a sublinia stilul de interior pentru casa, au o experiență de neuitat plăcere și bucurie, susținută de lauda altora.Perdele pentru dormitor cu procesul său de cusut mâini

Dormitor modern - nu este doar un loc de dormit, dar, de asemenea, un fel de refugiu pentru un om care își petrece toată ziua în modul activ. Prin urmare, nu ar trebui să fie frumos, confortabil și confortabil. Perdele - este o bară subțire, care vă permite să completeze în mod semnificativ ideea estetică, sentimentul posibilități creative atunci când coaserea perdele pe cont propriu, fără nici aptitudini speciale.

Perdele pentru dormitor cu procesul său de cusut mâini

Perdelele din dormitor ar trebui să fie în armonie cu stilul de ansamblu interior

perdele moderne și alegerea materialului pentru ei

Conceptul de perdele de design pentru dormitor este un set de criterii, cum ar fi estetica și mijloace de a reglementa pătrunderea luminii naturale din fereastra în cameră. Acest lucru poate fi realizat în cazul în care perdele coase, combinând materiale transparente și dense.

Perdele pentru dormitor cu procesul său de cusut mâini

atmosferă romantică în interiorul dormitor poate crea un perdele clasic

Dacă doriți să sublinieze note dormitoare dragoste, este recomandat să se concentreze pe stilul clasic, dar astfel încât acesta a fost combinat cu designul general al camerei, și fiecare element în particular. Aproape orice interior se potrivesc perdele italiene, pe lângă deschiderea ferestrei, la un perete sau chiar tavan. De asemenea, foarte frumos ar arata daca perdele coase pentru dormitor cu mâinile în romane sau stilul japonez. Astfel de țesături de țesut sunt atașate la capetele cornișă de metal sau de inserții rigide speciale. perdele perfecte pentru dormitor într-un stil minimalist.

În general, varietatea de mobilier modern, accesorii și o varietate de materiale de finisare dă naștere la gama îmbunătățirea continuă a țesăturilor și a altor elemente, astfel încât mâinile lor pot crea o adevărată capodoperă.

Perdele pentru dormitor cu procesul său de cusut mâini

Perdele pentru dormitor cu procesul său de cusut mâini

Doamna casei sau a apartamentului, a decis să înlocuiască perdelele uzate în dormitor în casă, ar trebui să înceapă cu selectarea unui material adecvat. Pentru a face acest lucru, trebuie să ia în considerare cerințele de bază pentru performanță, deoarece scopul lor nu se limitează la conceptul de decor, care servesc pentru a proteja camere de curiozitate nedorite și de iluminat cameră.Cerințe importante pentru perdele de cusut pentru dormitor cu propriile lor mâini sunt de a stabili:

 1. Aspectul estetic.
 2. Combinat cu designul general al camerei în toate privințele.
 3. Obstacolele în pătrunderea luminii.
 4. Funcționalitate.

2-3 vending recomandat pentru a compara proba sub formă de bucăți de material și de a determina cea mai potrivita tesatura pentru selectarea celei mai potrivite opțiuni. Când selectați orice element pentru dormitor ar trebui să fie amintit faptul că toți ar trebui să contribuie la relaxare și stabilirea pe somn, asa ca cel mai bine este să se concentreze la crearea de perdele pentru dormitor în mijloc și culori pastelate.

Perdele pentru dormitor cu procesul său de cusut mâini

Tot ce ai nevoie pentru a coase perdele

Invent și de a crea - acesta este un proces creativ și interesant, care necesită o atenție specială și de timp, care nu este un păcat să-și petreacă pe o astfel de experiență plăcută.

Înainte de a cumpăra tot ce ai nevoie, ar trebui să planifice și schița pe hârtie schiță a viitorului produs. Acest lucru va ajuta la alegerea materialului și pentru a determina valoarea sa, precum și ridica toate elementele suplimentare. Pentru dormitor ferestre nevoie pentru a face măsurătorile sale care trebuie să fie înmulțită cu 1,5, după 2 sau 3, în scopul de a atinge parametrii doriți pentru a coase perdele cu lumina si falduri de lux. De exemplu, pentru falduri aproape insesizabile vor fi suficiente pentru a utiliza un factor de 1,5.

Dar cum să coase perdele pentru dormitor pe cont propriu, fără nici accesorii speciale de îmbrăcăminte? Deoarece răspunsul este evident, este necesar să se pregătească următoarele elemente:

 1. tesatura selectate.
 2. Foarfece și fire de culoare corespunzătoare.
 3. O mașină de cusut pentru a coase perdele.
 4. săpun subțire, cretă sau creion.
 5. Pins.
 6. centimetru de cusut.
 7. Cornice si accesorii.
 8. Lungimea liniei de 1 m.
 9. Clipuri pentru fixarea perdelelor cu mâinile.
 10. Fier.

Perdele pentru dormitor cu procesul său de cusut mâini

Procesul de produse de croitorie

Tot ceea ce omul creează pentru casa familiei, cu propriile lor mâini, mai ales drag lui. Prin urmare, ar trebui să se facă eforturi pentru rezultatele mult timp pentru a vă mulțumi și încântat alții. Și aici este instrucțiuni detaliate cum să coase perdele pentru dormitor rapid și eficient.

Treceți la direct posibil după efectuarea selectarea unui material de perdele pentru dormitor și toate componentele necesare. În primul rând, la fel ca în coaserea orice lucru, trebuie să luați măsurători și de tăiere. În ceea ce privește perdelele din dormitor, aveți nevoie pentru a deveni lungime dispărut și lățimea produsului, și apoi se taie panza. Trebuie amintit despre materialul de stoc (până la 15 cm lățime și 30 cm lungime), deoarece modul de a coase tesatura, nu îl tratează marginea? Acest cel puțin va reduce dimensiunea de perdele finisate, și strica efectul dorit.

Perdele pentru dormitor cu procesul său de cusut mâini

Specialiștii aspect de studio face pe o masă mare, și atunci când cusut perdele pentru dormitor cu propriile lor mâini acest rol poate fi de încredere cu podeaua netedă. Folosind centimetri săpun subțire și să facă și să tragă marcaje pe web, și apoi se taie excesul cu foarfeca.

Dacă nu știi exact cum să coase, folosiți fierul, care poate fi călcate viitoare linie de copci. Acest lucru va face marginile netede, și vă dau încredere în lucrarea propriilor mâini.

Se recomandă să ia două benzi de 18 cm lungime, 2-3 cm, care se va retrage pentru a furniza, dacă se dorește să se includă în banda decorate model de perdea. Ori în jumătate și bandă SEW Luând. După aceea, se prepară o fâșie de 20-22 cm în lungime și pliată ea două pe lungime, și îndepărtați prostrochite. Materialul finit trebuie tăiat în 3 părți egale.

Marginile benzii, care au rămas netratate, trebuie să activați în propriile lor mâini și cusute pe pânza de buclele 1 și 2, în mijlocul marginilor. benzi decorative este trecut prin bucla, iar capetele sunt cusute la marginile laterale ale produsului. Când totul este aproape gata, aveți nevoie pentru a pune împreună perdelele și utilizarea de captare pentru a face draperia. Engagement, la rândul său, ar trebui să fie atașat la un cârlig sau un alt element de sprijin pe perete.

perdele gata făcute în dormitor, cusute propria lor, ar trebui să fie de fier cu atenție fierul cu funcția de abur pentru a face modifică pentru toate îmbinările. Apoi, le puteți atârna pe un bucle pre-înregistrate cu cornise.

Perdele pentru dormitor cu procesul său de cusut mâini

Dacă aveți dorința de a aduce o contribuție la crearea de stil și camere confort și să încerce ceva nou în viața ta, atunci nu ar trebui să fie frică de muncă dificilă și migăloasă. La început poate părea că perdelele pe cont propriu și fără experiență pentru a coase nu este posibil, de exemplu, la fel ca în fotografie, dar este necesar să se înceapă, iar acest lucru va atrage procesul creativ cu o forță incredibilă. Ca rezultat, nu va petrece doar un timp plăcut, dar, de asemenea, mândru să fie o lungă perioadă de timp pentru a admira munca lui.

Iti place sa coase, dar nu știu cum să taie.

V-ați săturat de scotocesc prin revistele în căutarea unui vykroiki adecvat și să le personaliza pentru tine.?

Decizia corectă ESTE.