Picnic mai multe moduri de a face memorabil

Picnic - este un mod minunat de relaxare. în special pentru cei care se bucură de un stil de viață activ. S-ar părea - picnic - de afaceri destul de dificil. Dar oamenii informați sunt mereu gândesc cum să faci un picnic interesant. Poate transforma într-o dată neobișnuită cu prietena mea? Sau au un polusportivny picnic? Sau picnic cu concursul „mărșăluind feluri de mâncare?“ Opțiuni - sute! Trebuie doar să viseze și cum să devină o aventură eveniment banal interesant!Cuvântul englezesc „picnic“ este cel mai bun stick-ul în generos nostru pentru diverse sărbători și festivaluri din țară. Picnic recunoaștem, la fel ca și aranjați-l în diferite anotimpuri ale anului, indiferent de vreme, pentru că, în caz de ploaie, există un cort în caz de îngheț - un incendiu și așa mai departe. Nu există bariere de suflet larg rus, dacă ea vrea să se relaxeze într-un cadru natural lângă râu sau lac, pe plajă sau în țară, în pădure sau pe un versant de munte.

Picnic mai multe moduri de a face memorabil

Există diferite moduri de a efectua un picnic. Romantic dragoste franceză pentru a merge pe o barcă, pudicul englezi au ieșit din oraș cu provizii de sandwich-uri preferate cu brânză și prăjituri de aluat.

Precum și relaxant și memorabil cu noi?Se prepară un picnic - nu este un astfel de lucru spontan. S-ar părea - ce-i asta? Este ușor de tăiat sandwich-uri și să cumpere un kebab gata găleată, pentru a lovi la drum. Dar nu lăsa să meargă, din cauza modului vă pregătiți pentru ea, depind în mod direct și toate viitoarele impresii de restul.

Picnic mai multe moduri de a face memorabil

IMPORTANT! Foarte, foarte mult depinde de ceea ce compania va fi selectat pentru o plimbare. Caută să invite prietenii. te iubesc, despre care știi cel mai mult este ca ei să se distreze, înflăcărată, și nu morocănos, cel puțin. În caz contrar, prima adiere rece sau ploaia se va transforma evenimentul într-o audiere whining despre acest lucru, un subiect incomod.

IMPORTANT! Nu te dus departe mănâncă. Încearcă să te convingi că ești în pădure sau pe plajă, nu pentru a sta la masă acasă în bucătărie și petrece timpul cu beneficii maxime pentru corpul tau gipodinamichnogo. Și dă-i aceeași mișcare, muta, sari, poate chiar rostogoli, dacă cineva are astfel de abilități. Surpriza din jurul taxa de energie. Lumina le pentru a împinge mișcarea activă, care, ca urmare, îmbunătăți în mod semnificativ atmosfera de petrecere a timpului tau.

Picnic mai multe moduri de a face memorabil

Nu va împiedica! Adăugați la aventura in natura un pic extreme. Poate că va fi de echitatie cu munți abrupte pe cele mai comune sanie, poate fi - sărituri curajos cu „bungee“ în râu cu un Yelp disperată, și, probabil, un joc de uitat Dumnezeu și om „face un salt“ va testa agilitatea si rezistenta.
Ei bine, trebuie să se adapteze? Deci, se pregătească bine și du-te în viitorul apropiat să se întâlnească cu tine de așteptare pentru natură!

Împărtășește cu prietenii tăi!