pictura arta pe unghii cum să facă acest lucru, sfaturi pentru începători, foto și video

Care poate fi cel mai personal și fermecător, în cazul în care nu pictura arta pe unghii. După re-afișa imaginea creată de expertul este aproape imposibil. Si din cauza acestui design este personal și subliniază imaginea frumoasă și unică a sexului frumos.pictura arta pe unghii cum să facă acest lucru, sfaturi pentru începători, foto și video

Sfaturi practice pentru incepatori

galbenele pictat - un tip destul de popular de design de manichiură. Și nu pentru că această artă este destul de ușor, dar pentru că este destul de comună în rândul femeilor.

Procesul de vopsire poate fi realizată cu ajutorul unor vopsele sau vopsele acrilice. Imaginea este făcută pe unghiile vopsite deja. Ca instrument pentru prelucrarea imaginilor, puteți utiliza acul, perii speciale, bețe și chiar o mulțime de dispozitive diferite.

modele complicate asociate cu imaginație și de calificare profesională, care desfășoară pictura. Cu ajutorul arta picturii poate fi absolut orice desena modele pe galbenelele.

pictura arta pe unghii cum să facă acest lucru, sfaturi pentru începători, foto și video

Supliment lista pe care se poate utiliza folie mikroblestok, nisip, dantelă. profiluri separate sunt capabili de a plasa un strat transparent de lac uscat petale de flori și alte ornamente.

Principalul avantaj al tipului descris de tablou este că producția este Gladenkaya de design de gălbenele. Și se spune că elementele proeminente nu va provoca disconfort.

Până în prezent, acest tablou cui este considerat a fi o parte integrantă a unei manichiura de moda exclusiv. Acesta poate fi nu numai ca un design independent, ci ca un element în astfel de soiuri de artă de design ca o cascadă sau acvariu. In plus fata de pictura poate servi ca un fir, piercing, sclipici și multe altele.

Bazându-se pe gălbenele pot fi aplicate fie pe întreaga suprafață sau este reprezentată de elemente individuale. De exemplu, acesta poate fi: fluture, inima, arc, caracter.

pictura arta pe unghii cum să facă acest lucru, sfaturi pentru începători, foto și video

Dacă aveți de gând aplicarea modele complicate, atunci este recomandabil să nu-l trage la toate galbenelele. Acesta va fi suficient pentru a elibera un cuplu de cuie. De obicei, acestea sunt degetul mijlociu și index. Cu toate acestea, dacă preferați, puteți decora unghiile și toate, principalul lucru pe care cifra nu a fost monoton. De exemplu, acum în mare murala a cererii pe o singură temă, dar cu diferite imagini: semnele zodiacului, caractere și așa mai departe.

Cuprins artistice unghii pictura si a permis-te dacă dețineți cel puțin un pic de calificare la desen, perseverență, diligență și timp liber. Pentru a realiza proiectarea propriei sale, ar trebui să instrumente și materiale speciale.

Tabloul poate fi aranjat cu ajutorul unor perii speciale, ace sau bastoane. Materialul pentru acest proces poate servi ca o vopsea de apă, acrilică pe bază de apă sau lac. Cel mai bun exemplu de realizare va fi listat mai întâi. Deoarece acestea sunt ușor diluate cu apă, ele pot fi amestecate pentru a obține nuanța dorită, precum și acestea pot fi ușor spălate dacă modelul nu era în inimă.Trebuie remarcat faptul că această listă este absolut inofensiv pentru galbenelele, astfel încât acesta poate fi folosit fără ezitare ca fiind artificiale, precum și pe propriile lor cuie.

Cauzatoare de desen să fie obligatoriu asigurați-o cu lac.

pictura arta pe unghii cum să facă acest lucru, sfaturi pentru începători, foto și video

Proiectare unghiilor ca linii

picturi destul de simplu sunt considerate a fi linia în ordine aleatorie. Pentru cauza lor, nu este necesar să posede abilități speciale pentru a realiza abstractizare.

pictura arta pe unghii cum să facă acest lucru, sfaturi pentru începători, foto și video

Pentru acest tip de aplicare a unui tablou colorat suficient de unghii de gălbenele într-un singur strat. Opțiunea cea mai avantajoasă pe astfel de ilustrații ar arata lac în nuanțe de culoare roșie.

Deci, pentru desen linii trebuie să fie perie subțire. Este destul de simplu și ușor de utilizat. Dar dacă nu este nimeni, puteți aplica și o perie regulat, care este complet cu un lac.

Pentru a efectua un model delicat, puteți folosi scobitori. finisaj negru poate fi folosit pentru înregistrarea liniilor aleatoare. acestea sunt aplicate pe baza de gheare - acest lucru va fi punctul de plecare. Lac ar trebui să fie luate în cantități mici, astfel încât să nu fi transformat bloturi în loc de linii. Având în vedere că linia ar trebui să fie subțire, atunci acestea trebuie să fie trase acul sau o perie subțire.

După desen toate liniile de imagine primite ar trebui să fie acoperite cu lac. Tot desenul este gata!

Nail Design în formă de flori

Flori - variație optimă pentru incepatori. Pentru ca, floarea poate fi eliberat de la orice accident care rezultă blots.

pictura arta pe unghii cum să facă acest lucru, sfaturi pentru începători, foto și video

Înainte de a trece la proiectarea de model, este necesar să se aleagă unghii umbra poloneză pentru miez. Populare sunt nuanțe de galben și alb.

Apoi, aveți nevoie pentru a alege nuanta potrivita pentru petale. Aici, opțiunile pot fi un set imens.

Deci, punând punct, la jumătatea distanței, trebuie să completeze un accident vascular cerebral minor, pentru a forma petalele unei flori a viitorului. În același mod și de a emite petalele rămase. Floare este gata! Puteți aranja restul unghiilor. În final, fixați întotdeauna în partea de sus cu lac clar.

Există o altă metodă de a forma o floare pe unghiile ei. Pentru a face acest lucru, folosind o scobitoare sau o perie subțire pentru a umple în mijlocul unui cui de flori. Apoi, face câteva ovalelor într-un cerc - sunt petale obținute.

Mijlocul unei flori poate fi eliberat nu numai sub formă de puncte, dar, de asemenea, pentru a trage linii convergente la un moment dat. Pentru înregistrarea florii trebuie să fie o nuanta de lac de unghii.

Efectuarea de circuit grafic cu

Efectuarea de desen contur - acest lucru este destul de o parte importantă în arta picturii. Pentru a obține în cele din urmă compoziția originală, avem nevoie nu numai experienta, ci, de asemenea, capacitatea de a trage bine.

La crearea datelor de imagine cel mai des utilizate vopsele acrilice. Ele sunt ușor să se amestece, au o nuanțe bogate și adânci, precum și acestea sunt persistente.

pictura arta pe unghii cum să facă acest lucru, sfaturi pentru începători, foto și video

Circuit de dorit să se aplice o perie subțire. Cu toate acestea, ea poate veni și acul. În timp ce utilizați, va fi dificil de realizat linii clare.

Partea pozitivă a artei picturii este că este tendințele modei de multe ori responsabile. Acest lucru sugerează că galbenelele poate afișa o imagine, repetarea modelului de pe rochie, elementele sale principale se prelinge în doar o remiză în aceeași schemă de culori.

Mai multe galbenelele poate afișa pe pictograma companiei. Când creați o manichiura festiv, puteți folosi paiete sau nisip colorat.

Master class cu privire la înregistrarea de gălbenele imagine abstractă

  • Clar gaura cui din cuticula. Marigolds pentru a da forma dorită cu ajutorul unui fișier de unghii.
  • Lac de unghii placa special concepute pentru tăiere, degresată gălbenele pentru lacul de unghii cu figura, ulterior, mai robust.
  • Aplicați bază incoloră pentru unghii de culoare nu este absorbit în unghie.
  • Vopsea unghiile orice lac strălucitor.
  • Așteptați până când se usucă. Apoi se prepară acrilice pensule, șervețele și apă.
  • gălbenele pictat ar trebui să înceapă cu degetul inelar. Pe aceasta imagine ar trebui să fie mai luminoasă și mai atrăgător: folosind alb acrilic, executa fluture schiță, a pus un număr de puncte care reprezintă mai multe linii ondulate.
  • Pe de altă parte galbenelele trage componente similare, nu repeta imaginea pe deget inelul. Pe degetul mic și degetul mare pentru a reprezenta doar linii ondulate și puncte.
  • Ia umbra de vopsea, aproape de fundal principal, și face câteva lovituri sub formă de frunze de o floare.
  • Acoperiți cuie Fixat.