Pierde inelul de nunta, care citesc ca semne, vom face o vacanță de mai bine!

Pierde inelul de nunta, care citesc ca semne, vom face o vacanță de mai bine!
Orice inel - un fel de talismane și amulete. În diferite culturi, acestea confortabil de purtat produse sunt adesea vorbite în scopul de a servi ca protecție împotriva necazurile și nenorocirile, o barieră în calea răului. Forma produsului în sine este infinit și eternitate - conceptele spirituale sunt indisolubil legate de viața și moartea oamenilor. Aceste ornamente sunt un set de valori, poate simboliza dragostea, înțelepciunea, integritatea, puterea și tăria. Despre ei o lungă perioadă de timp legende și basme compuse, cu ajutorul lor compuneți, fata de multe ori se întreba la gâtuirea. In cele mai multe legende antice menționezi vamale transmit cu mostenitori putere inele.O importanță deosebită în toate culturile era un astfel de decor ritual, cum ar fi inele de nunta. Aceste simboluri antice ale căsătoriei de secole au fost plină cu multe sensuri simbolice. Dar, probabil principala valoare a angajamentului matrimonial a fost întotdeauna o legătură între doi oameni, continuând chiar și după moarte. Interesant, obiceiul de a purta bijuterii de nunta pe deget inelul este înrădăcinată în interpretarea relației dintre acest deget la inima printr-un vas de sânge.

Un pic de legende și superstiții

Pierde inelul de nunta, care citesc ca semne, vom face o vacanță de mai bine!
Strămoșii noștri au venit la întrebarea de angajament foarte serios, simboluri de nunta acum atât de mult timp sunt înconjurate de o varietate de diferite credințe și superstiții. Iată câteva exemple de cele mai comune credințe care au supraviețuit până în ziua de azi:
  • Inele de nunta ar trebui să fie făcute din metal neted, fără pietre și gravura - atunci viata de cuplu va fi plat, iar pietrele de pe calea lor de viață se întâlnesc.
  • Cunoscut traditie pentru a da un inel de mireasa in ziua de angajare. Această fată cadou poartă verigheta pe degetul ei, si dupa nunta - cu nunta. O astfel de decor angajament, spre deosebire de nunta, ar trebui să fie în mod necesar, cu o piatră.
  • Magazin de produse nunta pentru a fi împreună. Pentru o mai bună fixare a viitorului căsătoriei pot fi conectate sau prin congelare într-un pachet cu apă.
  • Produsele de nunta de achiziție ar trebui să se facă în același timp și în același loc. Acest lucru va asigura o viață lungă căsătorit.
  • nunta decorare, pronunțate, ar trebui să fie numai de la părinți care au indicat nunta de argint. inele Casatorit bunici, sarbatorit deja nunta lor de aur, tinerii căsătoriți vor fi cel mai bun cadou. Dar, inele de nunta văduvelor poate aduce o tânără nenorocire de familie.
  • Inele căsătorit pe mâinile în mănuși nu poate fi purtat.
  • In ziua verighetele pe de altă parte, cu excepția pentru o nunta, nu purta.
  • Produse de nuntă nu trebuie dat altora pentru a încerca, împreună cu montarea, ele pot ridica o viață de familie fericită și bunăstarea materială.
  • Cei de pe inelul de nunta înainte de al pune pe degetul - un semn rău. Se crede că cel al cărui inel a căzut, se va schimba în căsătorie. Cu toate acestea, este posibil să se evite punerea în aplicare a mărcilor - martorul este suficient pentru a firului prin inelul, iar după ceremonia de nunta arde deteriora. Flacarile distruge posibilitatea de dezastru.
  • Pierderea unui inel de nunta - semn alarmant rău, ceea ce este de bun augur de familie nenorocire, a prezis prăbușirea sau retragerea sa din viața unuia dintre soți.

Potrivit psihologilor, sorții rele sunt doar avertismente persoana pe care el sau relațiile sale cu alte persoane sunt expuse riscului.

În cazul în care pierderea soțului ei a făcut

Pierde inelul de nunta, care citesc ca semne, vom face o vacanță de mai bine!


Semne de nunta bijuterii, tind să fie mai aproape de femei. A fost o jumătate slabă a omenirii este tot mai interesați de semne, cred în exercitarea lor indispensabil. Prin urmare, pierderea soțului ei un inel de nunta poate excita soția decât el însuși a pierdut. Conform semnelor naționale, în cazul în care soțul își pierde simbolul angajament, el poate părăsi familia în sine, sau sa „ascuns“, sau este în așteptare pentru un fel de boală care poate duce la deces. Acest semn, în cazul în care cu siguranță cred că ar putea deveni realitate, este mai mult ca o poveste de groază. Această credință, în cazul în care nu a realizat, aceasta va fi în mod necesar negativ în viața oricărei familii.

Dacă ați făcut o pierdere de soție

Interpretarea Populară de soția bijuterii nunta pierdere nu este cu mult diferit de interpretarea aceeași pierdere, soțul perfect. Credinte promit să divorțeze de soț sau posibil vaduvie.

Ideea de bază în superstiții populare, în acest caz - este o amenințare de distrugere a relațiilor de familie și integritatea familiei, care simbolizează simbol de implicare invulnerabilitate. La urma urmei, în conformitate cu legenda inele de nunta sunt protejate de șocuri puternice ale vieții, invidie și boală.

Ce ar trebui să fac în această situație?

Pierde inelul de nunta, care citesc ca semne, vom face o vacanță de mai bine!
Descoperit inelul de furt, primul lucru de făcut - este de a utiliza gândirea rațională, să-și amintească în ziua precedentă. Încercările de a aminti și de a analiza acțiunile lor de multe ori duce la faptul că lucrul pierdut este de câteva zile mai târziu. În cazul în care pierderea nu este găsit, atunci ar trebui să nu fie descurajat și sari la concluzii. credințe populare, desigur, foarte interesant, dar credința oarbă în ele pot desena viata unei persoane evenimentele din care el a fost frică și a încercat să fie evitate. Psihologii descriu aceste evenimente ca o inconștiente probleme de atracție mentale și necazuri. Se observă că gândul, de multe ori defilare în capul meu, tind să fie în cele din urmă transpuse în realitate. Prin urmare, gândurile deranjante mai bine puse deoparte și să înceapă să acționeze. Un fapt interesant este faptul că toate semnele și superstiții par om prost la o invenție, atâta timp cât nu se produce cu evenimentele direct legate de aceste semne. Odată ce acest lucru se întâmplă, mintea scrolled gândurile și premonițiile cele mai rele.

În cadrul acțiunilor decisive menite, mai presus de toate, recunoașterea din a doua jumătate a pierderii inelului. Este de dorit ca durata de viață a satelitului a scos lui podoabă conjugale nepereche rămase.

Pierderea unuia dintre inelul de logodna necesită înlocuirea întregii perechi. Astăzi cumpăra nou angajament de caractere nu va fi nici o problemă. Se recomandă, înainte de a purta o nouă pereche de sfinți biserica, iar decorul nepereche rămas atribuită templu în formă de donații. Nunta biserică a oamenilor considerate a fi binecuvântați în cer, astfel încât achiziționarea unui nou pereche de inele casatorite poate fi scuza perfecta pentru o nunta. Adesea, astfel de evenimente aduc un nou impuls relațiilor stabilite între soți, marchează o nouă etapă a vieții împreună. Această evoluție poate fi percepută pe deplin într-un mod pozitiv, deoarece pierderea inelului este mai mult decât o problemă psihologică, dar un adevărat simt semne de nu teribil.

Ce se întâmplă dacă înregistrați lipsește?

Pierde inelul de nunta, care citesc ca semne, vom face o vacanță de mai bine!
Este cunoscut faptul că orice farmece pentru o lungă perioadă de timp a aparținut oricărei persoane să-și păstreze o informație despre proprietarul și energia lui. mascota Pierdere - este cu siguranta un semn rău. Și dacă găsiți acest simbol? Ce va însemna acest lucru pentru vizor? Înțelepciunea populară spune că există mai multe interpretări de acest gen găsește. Pe de o parte, găsirea de decoratiuni de nunta poate notifica găsitor de noi cunoștințe, întâlniri sau chiar o posibilă căsătorie. Dar, pe de altă parte, această descoperire aparent norocos, poate fi plin de pericole. După ridicarea inelul de logodna, Finder nu știe nimic despre problemele sale fostul proprietar, viața de familie și de viață ale fostului proprietar. Purtați și purta bijuterii nunta altcuiva nu este recomandată, după cum puteți învăța de la problemele altor persoane, pentru a lua sarcini karmice altor oameni. În cazul în care a găsit bijuterii de aur și este imposibil să se întoarcă la fostul proprietar, atunci ai nevoie pentru a trece inelul de la magazinul unui bijutier pentru retopire la un alt produs. Și este mai bine să-l ia la un magazin de amanet. A primit bani pentru ea poate fi dat în scopuri caritabile. Astfel de acțiuni ar fi cea mai corectă - pentru că banii vor merge la Finder este ușor, iar ușor de bani a promit întotdeauna mari probleme.

Ei bine, dacă pierzi un inel de logodna, și apoi pentru a găsi, acest semn înseamnă că puteți uita de toate temerile de divorț, de îngrijire a familiei a doua jumătate a ei, și alte nenorociri. Mai mult decât atât, un număr de legende spune că relațiile de familie într-un astfel de caz va fi chiar mai puternic.

Pierde inelul de nunta, care citesc ca semne, vom face o vacanță de mai bine!
În concluzie, observăm că pierderea unui inel de logodna este de obicei experiența solidă pentru oameni superstițioși. Un astfel de eveniment în viața oamenilor care aparțin semnele cu un grad suficient de ironie, cu greu le face mult mai îngrijorat. Ei ar crede mai degrabă în teoria inevitabilitatea mici make-up pentru pierderea, concepute pentru a le proteja de pierderi mari decât profeții despre divorț și moartea. Și, de regulă, oamenii ironici trăiesc căsnicie lungă și fericită, în ciuda pierderii de bijuterii de nunta.