Pirozis cum să scap de ea la domiciliu

 • Cauzele de arsuri la stomac
 • bicarbonat de sodiu
 • carbon absorbant
 • apă minerală
 • semințe de floarea soarelui, dovleac și inul
 • ierburi
 • Alte modalități populare de a scăpa de arsuri la stomac
 • Dieta pentru arsuri la stomac

Pirozis - senzație de arsură, disconfort care apare în spatele sternului și răspândirea în sus din groapa stomacului. Această condiție poate fi cauzată de obiceiurile proaste și stilul de viață caracteristici precum și o serie de boli. Dacă această condiție apare rar, atunci este ușor de manevrat cu ajutorul populare metode. În acest articol vă va învăța cum să scapi de arsuri la stomac la domiciliu.Cauzele de arsuri la stomac

Pirozis apare în situațiile în care sucul gastric afectează mucoasa esofagului. Acest lucru se datorează reflux gastroesofagian - turnare prin conținutul sfincterul esofagian inferior prezent in stomac in esofag.

Pirozis cum să scap de ea la domiciliu

Pirozis cum să scap de ea la domiciliu

reflux gastroesofagian este cauza arsuri la stomac.

Pirozis cum să scap de ea la domiciliu

Ca urmare, distribuția conținutului stomacului în esofag există o senzație de arsură în spatele sternului.

Pirozis cauzate de următorii factori:

Pirozis poate fi, de asemenea, un simptom al diferitelor boli. Acestea din urmă includ:

 • Boala de reflux gastroesofagian - o patologie cronică, la care există o aruncare spontană regulat în esofag inferior și conținutul stomacului al duodenului.
 • Esofagita (inflamație a mucoasei esofagiene). Esofagita împărțit în esofagita de reflux (inflamarea mucoaselor cauzate de influența sucului gastric pe ea), chimice, fizice, alergice, nutriționale (care are loc la abuzeze de băuturi alcoolice, produse alimentare cald sau prea rece), profesional.
 • Diskinezia (dismotilitatea) al esofagului, stomacului și duodenului a intestinului.
 • Gastrita.
 • ulcer gastric și duodenal intestin.
 • Strictura (îngustarea rezistent) esofag.
 • hernie hiatala. În această stare, piept se misca partea de jos a esofagului și secțiunea adiacentă a stomacului.

Dacă pirozis deranjează mai mult de 1 dată pe săptămână, trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră pentru a fi examinat și de a determina cauza apariției sale. În cazul în care o senzație de arsură în spatele sternului nu este asociat cu boli grave, de multe ori cu arsuri la stomac pot fi depășite cu ajutorul acasă căi de atac.

bicarbonat de sodiu

Se diluează o jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu în 250 ml apă caldă. Primirea de fonduri ar trebui să fie de băut în inghitituri mici, în timp ce soluția este încă caldă. La un moment recomandat să consume mai mult de 50 mililitri de acest fluid și a reziduurilor acesteia trebuie aruncată.

Pirozis cum să scap de ea la domiciliu

Pentru a obține un efect rapid este necesar pentru a anula hainele strangerile și să ia o poziție semi-șezând. După 10 minute de simptome de arsuri la stomac ar trebui să dispară, uneori, efectul este aproape instantanee. Dacă nu, puteți lua din nou aceeași cantitate de soluție de sodă. În timpul zilei nu poate bea mai mult de un pahar de acest instrument.

De asemenea, utilizarea bicarbonat de sodiu, împreună cu oțet de mere. Apa caldă se dizolvă pahar pe jumătate plin lingurițe de bicarbonat de sodiu, și aceeași cantitate de otet natural de mere. Odată ce compoziția începe să spumă, este necesar să se facă 2-3 inghitituri mici.

Pirozis cum să scap de ea la domiciliu

Oțet, acidul citric poate fi înlocuit. Pentru prepararea unei astfel de soluții trebuie amestecat 150 ml de apă caldă, un sfert de linguriță de acid citric și o jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu. Uneori, în loc de acid citric a fost utilizat linguriță de ceai proaspătă de suc de lamaie.

Folositi bicarbonat de sodiu pentru a elimina arsuri la stomac poate, ocazional, și numai în acele cazuri în care o senzație de arsură în spatele sternului suficient exprimat, și alte mijloace pentru a scăpa de aceste sentimente neplăcute acolo.

Soda nu afectează cauza de arsuri la stomac, dar elimină doar simptomele. carbonat acid de sodiu reacționează cu acid clorhidric și sucul gastric prin reacție chimică, acesta se întărește, care este însoțită de formarea de dioxid de carbon. Ultima irită stomacul și după un anumit timp este creșterea producției de secreții în organism. Acest lucru conduce mai departe la apariția unor atacuri mai puternice de arsuri la stomac.

Folosirea constantă de bicarbonat de sodiu poate provoca următoarele reacții adverse:

Bicarbonatul de sodiu soluție este contraindicat la femeile gravide și care alăptează, persoanele cu hipertensiune arterială și tulburări cronice ale tractului digestiv.

carbon absorbant

Acest mijloc absoarbe o cantitate în exces de acid clorhidric în stomac și, prin urmare, poate reduce efectul iritant asupra membranelor mucoase ale esofagului. Când primele semne de arsuri la stomac suficient pentru a lua două comprimate de cărbune activat și apoi se bea un pahar de apă curată. Când retrosternal arderea de droguri mai pronunțat pulverizat într-o cantitate de 1 comprimat pe 10 kg greutate corporală și se dizolvă într-o jumătate de pahar de apă. Ia fondurile imediat și să bea complet.

Pirozis cum să scap de ea la domiciliu

Cărbunele activat ajută la eliminarea atac arsuri la stomac.

Carbonul activat este de asemenea posibil să se prepare o compoziție eficientă pentru a trata arsurile la stomac. 16 grame de medicament măcinat este amestecat cu 6,5 grame de ghimbir rădăcină, calamus sau busuioc. Mijloacele trebuie să fie luate de trei ori pe zi, spălare cu apă în jos.Cărbunele activat este sigur pentru sănătate și pot fi utilizate de către gravidă. Medicamentul nu irita stomacul. În cazul utilizării unui număr mare de instrumente pot fi efecte secundare, cum ar fi constipație, tulburări ale microflorei intestinale naturale.

apă minerală

Pirozis ar trebui să bea băuturi doar ușor alcaline, care trebuie să fie achiziționate în rețeaua de farmacii. Apa minerală ar trebui să fie în flacoane din sticlă, ambalaje din plastic nu este adecvat pentru depozitarea produsului. De exemplu, apa a recomandat să folosiți următoarele:

Pirozis cum să scap de ea la domiciliu

Când arsuri la stomac se recomandă utilizarea de apă minerală.

Pirozis cum să scap de ea la domiciliu

„Narzan“ apă minerală.

Apa minerală trebuie să fie încălzită la 40 ° C înainte de băutura trebuie să fie degazat, pentru aceasta se agită într-un vas cu gât larg și lăsate să se stabilizeze timp de câteva ore. Pentru a scapa de arsuri la stomac, trebuie să bea apă minerală de trei ori pe zi, timp de ¼ -1 pahar cu înghițituri mici. Durata cursului - 3 săptămâni.

semințe de floarea soarelui, dovleac și inul

Semințe de dovleac și semințe de floarea soarelui ajuta să facă față cu primele manifestări de arsuri la stomac. Pentru aceasta, ele sunt utilizate în formă proaspătă sau ușor uscată. Este necesar să se mestece în fiecare dimineață timp de 20 de semințe de dovleac sau de floarea-soarelui. De asemenea, atunci când o senzație de arsură în spatele sternului în timpul zilei pentru a mânca aceeași cantitate de semințe.

Pirozis cum să scap de ea la domiciliu

Semintele de in au proprietăți invaluitoare, este, prin urmare, de asemenea, utilizat pentru a trata arsurile la stomac. 100 de grame de semințe măcinate într-o moară de cafea și plasate pentru depozitare într-un borcan de sticlă. Apoi ia trei linguri linguri și pulberea rezultată se toarnă 250 ml de apă fierbinte, dacă este necesar. Împingător pentru noapte, trebuie să fie format din masa de dimineață, în consistență seamănă cu jeleu. La începutul zilei se bea înainte de mese și după o înghițitură de compoziție, în timp ce utilizarea restul înainte de culcare.

ierburi

Multe infuzii și decocturi de plante medicinale pentru a ajuta la eliminarea rapidă arsuri la stomac. Musetelul - este una dintre planta cea mai eficientă și în condiții de siguranță, care reduce aciditatea conținutului stomacului. 3 linguri linguri de flori uscate turnat un pahar de apă clocotită, insista timp de 20 minute și se filtrează. Înseamnă că trebuie să bea de trei ori pe zi, la un pahar de la recepție, durata de aplicare - 3 săptămâni.

Pirozis cum să scap de ea la domiciliu

ceai de mușețel reduce aciditatea conținutului gastric.

Pentru a scapa de arsuri la stomac, care are loc după o masă, este necesar să se pisa rădăcina de pavilion dulce și apoi bea un mic vârf de cuțit de pulbere care rezultă o jumătate de pahar de apă. Acest instrument nu este în valoare de utilizat pentru persoanele cu boli de rinichi în faza acută.

De asemenea, utilizat cottonweed. Se prepară o lingura o lingură de plantă uscată și mărunțită și a turnat-o a patra litru de apă clocotită. Mijloacele de împingere într-un loc cald de 2 ore, și apoi să ia o lingură de masă plină de 5 ori pe zi.

Adesea, un amestec de plante medicinale sunt utilizate:

 • Pentru lingurița sala de mese wort uscate St John se adaugă aceeași cantitate de frunze de patlagina și jumătate lingurița sala de mese de flori de mușețel sub formă de pudră. Compoziția a fost plasată într-un recipient de sticlă, unde este stocat în viitor. Dacă este necesar, luați 1,5 mese amestec lingurițe se toarnă un litru de apă clocotită și infuzat timp de un sfert de ore. Înseamnă a lua de trei ori pe zi, pe o lingură de masă.
 • Pregătește-te pentru lingurița sala de mese de plantă mărunțită sunătoare, coada șoricelului și cudweed. Compoziția se toarnă un litru de apă fiartă timp de 2 ore și se filtrează prin tifon. Înseamnă că trebuie să bea o jumatate de cana de 5 ori pe zi.

Pirozis cum să scap de ea la domiciliu

Pirozis cum să scap de ea la domiciliu

Pirozis cum să scap de ea la domiciliu

Alte modalități populare de a scăpa de arsuri la stomac

Elimina rapid senzația de arsură ajută sucul de cartofi, care este preparată imediat înainte de utilizare. Ia 3 cartofi, spălate, curățate și mărunțite cu ajutorul unei răzătoare. Masa rezultată stors prin tifon, sucul este lăsat în repaus timp de 3 minute și apoi se bea. Se recomandă să luați acest lucru înseamnă o oră înainte de a mânca în dimineața. utilizarea cursului - 10 zile.

Pirozis cum să scap de ea la domiciliu

Sucul de cartofi trebuie să fie preparată imediat înainte de utilizare.

In pirozis ușoară a recomandat să ingereze lingură de mese plină de miere dizolvat într-un pahar cu apă caldă. Se repetă această procedură ar trebui să fie utilizat de două ori pe zi, înainte de mese. Durata de utilizare a fondurilor - 1 lună.

In amestec arsuri severe constând din 100 de grame de miere și aceeași cantitate de suc de aloe. Mijloace ia 40 de minute înainte de a mânca.

Pirozis cum să scap de ea la domiciliu

Aloe este utilizat în tratamentul multor boli.

Pirozis cum să scap de ea la domiciliu

Mierea îndepărtează senzație de arsură.

Hrișcă - este un alt remediu disponibil pentru arsuri la stomac. pre-coapte ei într-o tigaie, cereale trebuie să dobândească o culoare maro închis. Apoi, măcinat într-o pulbere de cafea râșniță de orz. Înseamnă că trebuie să bea apă de trei ori pe zi, timp de o jumătate de oră înainte de un consum de masă. Doza unică este suficientă pentru a lua cantitatea de pulbere, care este plasat pe vârful unui cuțit.

Pirozis cum să scap de ea la domiciliu

Dieta pentru arsuri la stomac

Pentru a scapa de arsuri la stomac aveți nevoie pentru a schimba dieta. Recomandat frecvent manca portii mici de alimente. Acest lucru va ajuta pentru a evita supraalimentarea.

Acesta ar trebui să renunțe la ascuțite, acru, prăjit și afumat. Cel mai bine este să se pregătească masa pentru un cuplu, și se coace sau alimente tocană. Nu ar trebui să mănânce înainte de a merge la culcare, precum și înainte de exercițiu.

Pirozis cum să scap de ea la domiciliu

Vesela pentru un cuplu - baza puterii cu arsuri la stomac.

Pirozis cum să scap de ea la domiciliu

Dacă arsurile la stomac nu este recomandată aportul de alimente prajite.

Este necesar să se adauge la dieta:

 • legume proaspete;
 • fructe neacizi;
 • carne slabă și pește;
 • paste din grâu dur;
 • ouă fierte;
 • brânză de vaci;
 • smântână;
 • cereale (hrișcă, ovăz, griș, orez);
 • ceai verde;
 • apă minerală fără gaz;
 • compoturi neacizi.

În cazurile în care arsurile la stomac este cauzată de tulburări de alimentație, vicii, sau de a lua orice medicamente, acasă căi de atac poate ajuta la eliminarea rapid senzații neplăcute. Dacă arsurile la stomac apare mai mult de 1 dată pe săptămână, ar trebui să consulte un medic.

Pirozis cum să scap de ea la domiciliu