pisici Pepiniere Neva Masquerade

pisici Neva Masquerade sunt o sursă de mândrie națională în România, pentru că biografia lor în strânsă legătură cu reprezentantul Siberian de pisici domestice, cunoscută încă din vremea lui Petru cel Mare. Aceasta este, rasa de aproape 300 de ani, ceea ce este într-adevăr nu de mult, dar a fost cu ea a început istoria felina românesc.

pisici Pepiniere Neva Masquerade

Datorită munca grea a crescătorilor de la sfârșitul secolului al XX-lea s-au format rasa standard pisicile din Siberia si Neva Masquerade au fost recunoscute la nivel internațional. Primii indivizi pur sânge Neva Masquerade a apărut în București este de aproximativ 80 de ani și a primit o parte a numelui în onoarea frumosului oraș de pe Neva, iar al doilea - datorită culorii sale bine îmbrăcat. Apoi lucrați la rasa a continuat la Moscova, unde servește în prezent un număr mare de pepinieră pisici Neva Masquerade.

Neva Masquerade pisica este diferit de antrax? Unele organizații internaționale feline o privesc ca o separat, chiar dacă rasa care alăptează, dar de fapt mascarada are exact standardul pe care Siberiana, și diferă numai în culoarea siamez elegantă.

apariție

Păstrând setul complet de relativa genetic al pisicii sale siberian, Neva are un aspect extraordinar, este un deliciu autentic: un corp impunătoare, de culoare-culoare ascutiti, frumos guler strat gros de bogat și de lux coada mare. Botul este decorat ca o masca mascaradă, care dă aspectul imens ochi albaștri adâncime specială și expresivitate. Limbuțele, urechile și coada poate fi decorat cu model întunecat sau cu dungi, care este un ecou Brindle siberian Cat. Masculii din această specie de pisici de talie mare. Acesta din urmă este foarte elegant și grațios.

Aspectul Neva mascaradă pisica Noble și mândru la prima vedere poate părea dur, dar în realitate, reprezentanții acestei rase este blând, bun și pacient prieteni, adulți și copii. Ele sunt inteligente, jucaus si sociabil, dar, în același timp, este discret. Neva Masquerade pisica - un bun ascultător, orice anxietate și tristețe, ea a izgonit pe torsul lui melodios.

riscul de alergie

Această specie este considerată cea mai puțin alergene deoarece proteina saliva si pielea Neva mascaradă pisici conține o cantitate minimă Fel D 1 de proteine, care este cauza reacțiilor alergice. Un fapt curios se consideră că pisicile se răspândesc mai mulți alergeni decât femelele. indivizii castrați de ambele sexe devin mai puțin alergene.

beneficii pepinieră

De ce este mai bine să ia un pisoi dintr-o pepinieră certificat pisici Neva decât cu mâinile sau pe piața de păsări de curte?

Începătorii „proprietar pisica“, care doresc să cumpere un pisoi rasa pura au de multe ori nici o idee despre cum arată o pepinieră. Ei își imaginează că această cameră căptușită cu celule și Aviary, în cazul în care se stinge pisica, pisici si pisoi. Dar, în realitate, grădiniță - este doar o casă obișnuită sau un apartament, unde reprezentanții tribale roci trăiesc împreună cu oameni: umbla liber, joacă, de a comunica între ele și chiar dorm împreună cu proprietarul.

pisici Pepiniere Neva Masquerade

În aceste pepiniere au caracteristici care determină calitatea rasei standardelor de animale și de conformitate:

 1. Breeder trebuie neapărat învățământul special - este felinology care duce munca de reproducere pentru a îmbunătăți și stabilizarea rocilor, selectează cu atenție partenerii pentru împerechere, este în măsură să determine calitatea și pisoii rasa au cunoștințe și competențe în toate aspectele legate de pisici, deoarece fiecare generație de pisoi trebuie toate caracteristicile superioare celei anterioare.
 2. Pepiniera nu acceptă animalele de pe stradă - acest lucru nu este un adăpost.
 3. fiecare pepinieră pisoi să crească ca o gazdă pentru tine, nu salva pe calitatea produselor alimentare, medicamente și vitamine, produse de igienă, precum și serviciile unui medic veterinar.
 4. Cușca trebuie să fie înscriși în cel puțin unul dintre sistemele feline (de exemplu, WCF), și constau în iubitorii de club pisica, care pregătește toate documentele pe canisa, genealogia, valorile pe pisicuțe, precum și titlurile adulților.
 5. Angajații vor informa cu siguranță viitorul proprietar al pisoiului pe argumente pro și contra, și dedice toate subtilitățile de îngrijire a animalelor.
 6. Breeders sunt obligați să participe la expoziții, în cazul în care le primesc de evaluare a experților fiecare pisica expuse și pisica și să obțină acces la reproducție rasa.
 7. Orice membru al pepinierei pe prima cerere a clientului este obligat să furnizeze dovada înregistrării organizației, toate certificatele pentru perechea de titluri de pisoi care se afla spre vanzare, precum și admiterea la reproducție.

Ce este WCF

Această Federația Cat Mondială - o asociație internațională a cluburilor feline, fondat în 1988 la Rio de Janeiro (Brazilia) și înregistrată ca o organizație europeană în Germania și Belgia. Compoziția WCF include mai mult de 540 de cluburi din diferite țări.

Federația este un membru al Congresului Mondial al felinelor. Are patru comitete: standard, judiciare, de audit, și prezintă.

Activitatea care conduce Federația include:

 1. Înregistrarea pepiniere.
 2. Formarea judecătorilor și a licențelor emitent să le.
 3. Elaborarea și aprobarea standardelor rasei.
 4. Eliberarea de licențe de expoziție.
 5. De control prezintă reguli urmează.
 6. Extinderea și consolidarea relațiilor internaționale.

Este important ca presedintele Anneliz Hakman WCF este un membru al Parlamentului European, astfel încât federația poate participa la discuțiile cu privire la orice legi referitoare la animale.

În cazul în care pentru a cumpăra un pisoi

pepinieră de bază în cazul în care puteți cumpăra Neva Masquerade pisoi, destul de mare. Am selectat cele mai bune pepiniere din Moscova, crescătorii care sunt responsabili pentru puritatea rasei și pisoi de sănătate, au o reputatie excelenta printre colegii și clienții, precum și constau în asocierea internațională a cluburilor feline.

„Perla Neva“

pisici Pepiniere Neva Masquerade

Animale de companie „Perla Neva“ sunt câștigătorii unui număr de diferite exponate, ce mai pot fi găsite pe site-ul pepinieră în secțiunea „victoriile“.

Director: Ekaterina Volodina, pepinieră fondatorul felinologist instructor MFC "fleece" de pisici Neva Masquerade.

„Iubiților frumusete»

pisici Pepiniere Neva Masquerade

Șef: Galina Igorevna Naumova

„Ceata Moonlight“

pepinieră colectivă, pisicile care sunt cei mai buni absolvenți sale cu premii în numeroase expoziții. De „ceata lunar“ crescut profesional pisici Siberian: culoarea tradițională și Neva Masquerade. Breeder se concentreaza pe consolidarea tip rasa și blânzi, animale de companie nedăunător.

pisici Pepiniere Neva Masquerade

Pepiniera opereaza Groomer, care pregătește profesional animalele pentru a afișa.

pisici Pepiniere Neva Masquerade

Șef: Galina Arkharova

„Magie de zăpadă“

pisici Pepiniere Neva Masquerade

Head: Klyueva Svetlana Nikolaevna

pisici Pepiniere Neva Masquerade

Cele mai puternice caini din lume top 10
 • pisici Pepiniere Neva Masquerade

  Cel mai frumos câine din lume top 10
 • pisici Pepiniere Neva Masquerade

  Spectrul de Neksgard pentru câini
 • pisici Pepiniere Neva Masquerade

  Leptospiroza la câini: simptome și tratament
 • pisici Pepiniere Neva Masquerade

  Kanikvantel pentru câini: instrucțiuni de utilizare
 • pisici Pepiniere Neva Masquerade

  pisici Pepiniere Neva Masquerade

  Piometriei la pisici: simptome și tratament
 • pisici Pepiniere Neva Masquerade

  Alergiile la câini: simptome și tratament