Pisici războinici umbre lungi Hunter

Pisici războinici umbre lungi Hunter

Pisici războinici umbre lungi Hunter
Format de carte electronică: PDF
Dimensiune. MB
Descărcări: ori

umbre lungi pe care doriți să citiți alte cărți Hanter Erin. Ea a vrut să vorbească cu el despre ceea ce a văzut doar un vis, dar patul era frate gol - Lionblaze zori plecat de patrulare. V-am făcut destul pentru urmașii lor? Am creat triburile, le-a condus în cel mai dificil moment și să învețe să trăiască în conformitate cu legea militară! Da, o datorăm toată lumea! - noi toți tânjim pentru pădure, - a oftat tunete.

Acum, de ce te-ai decis să-i distrugă? Dar, inainte de a termina, un vânt puternic a venit, iar pisicile stea a început să se topească ca ceață. Mi-ar place acest gât nerecunoscător rupte barsuchihe, dar ceea ce este utilizarea? Totul este pierdut, nu există nici o salvare! - nu înțelegem - Thunder a început, în căutarea distrată până la miezul nopții. Liderul lor, chernozvezd, a venit pe insulă însoțită de un sol, un singuratic ciudat, apărut recent pe malul lacului, și a declarat că pisicile sale nu mai cred în protejarea tribului înstelat.

Cu siguranță nu crezi că te va asculta, tunete? - lână indignată crescute pisică neagră. Nici vindecator știa că acest lucru se va întâmpla, și el știa asta! Review-uri și comentarii pentru Warriors carte-pisici - 15. Aș dori să știu, nu le-au tot tribul întors cozile lor la strămoșii stelare și privi în fălcile singure Crazies! Fiecare cuvânt o piatră grea a căzut în stomac Holly, țintuindu-o la pământ. Ei Lionblaze l-au întâlnit la intrarea în tabără în timpul veghe de noapte de la inițierea lui în războinici.