pisicile britanice și pisoi de diferite poreclelelor Dna Tigers delicate

Bine ati venit la Gentle Tigers cușcă!

Pagina dedicată vânzării de animale pisicute care au fost născut în canisa noastră și vândute în acest moment, precum și pe această pagină veți putea vedea poze cu pisici și părinți pisici. Aici puteți viziona și, eventual, pentru a alege un prieten de mai mulți ani.Page pisici britanice este dedicat producătorilor noștri: Odin - ciocolata reperat si Bonifazui - bicolor alb-negru. Natura magnifică a pisicilor noastre și a transmis copiilor lor. Toate acestea tors laskuchki. Mulți oameni sunt surprinși că britanic o astfel de natura noastră docil uimitoare, pentru că s-au întâlnit la începutul acestei rase doar independent și, uneori, chiar natura dăunătoare.

Page pisici britanice este dedicat draga noastra: Britanicul Elizabeth ciocolata de culoare argintie reperat, de culoare Roksana marmura neagra, de Belladonna culoare rosu cu alb - bicolor, pisicile noastre iubite toarce întotdeauna mame, care, de asemenea, poarta gena a fost numit din cauza canisei Gentle Tigers.Pe pagina albumului, veți vedea poze cu pisici, pisici si pisoi din rasa britanica din canisa noastra.

Un pic despre canisa Gentle Tigers.

Nume Gentle Tigers, care se traduce ca - Gentle Tigrii a venit din caracterul pisicilor noastre - toate sunt afectuos și sociabil! Și trasatura lui caracterul ei transmit copiilor lor - pisoi!

Favorit pentru canisa noastra culoare ciocolata sub toate formele sale, tigrat ciocolata, ciocolata de argint reperat (Whiskas), o marmură de ciocolată. ne place, de asemenea, acest frumos - pisici Harlequin. marmură neagră. marmura violet, albastru marmura.

O nouă direcție este încă de culoare rară în rasa britanica - bicolor. Alb-negru - bicolor, roșu și alb - bicolor, tigrat ciocolata si alb - bicolor.

Desi punct de vedere geografic ne sunt situate în orașul Saratov. acest lucru nu ne împiedică să vândă cu succes pisoi în alte orașe. Este întotdeauna posibil să fie de acord cu privire la modul de a le ridica sau înainte.

Apel: 8-9173038881 scrie:

Cu respect proprietarului canisa - Elena Razumova.

Site-urile noastre funcționează pe un hosting sigur și convenabil Yutex verificați mai jos cu termenii și ratele: ei nu te vor dezamăgi