pisicile domestice

Acasă> Animale> Animale Pisici

pisicile domestice

De ce toarce pisicile?

Acum, nimeni nu știe exact ce face pisica toarce. toarce pisica de multe ori, atunci când îl mângâia mâna lui, cu toate acestea, se poate toarce și când aproape goale. Inutil să tors realizate folosind oase subtiri speciale care se extind de la baza limbii la partea de jos a craniului. Aceste oase sunt numite sublinguală. corzile vocale Cat în timpul inhalării și expirația să vibreze, această vibrație este transmisă oaselor hipoglos, în cele din urmă se transformă tors. Mai ales interesant este faptul că pisicile pot toarce atunci când doresc.De ce pisicile limbaj grosolan?

Există două motive pentru care limba aspră unei pisici. În primul rând, pisica - un prădător care preys pe o varietate de rozătoare mici și păsări. Pentru a nu răni gura în timp ce mănâncă victima, pisicile au umflături pe limbă. Acestea împiedică deteriorarea limbii în cazul contactului cu alimentele gura tare. Al doilea motiv - este o tendință de a curăța pisica. Ea se linge, iar rugozitatea limbii îi permite să mai eficient „spală“.De ce mustăți pisică?

Corpul principal atinge pisica - e mustata ei. Are aproximativ aproximativ 24 extrem de mustață, cu care animalul este liber să se plimbe în jurul camerei în întuneric total. firele de păr sensibile ale unei pisici sunt pe bărbie, pe picioare și deasupra ochilor. Mustăți percep cele mai mici vibratii in aer care apar câțiva inci de la ei. Când pisica este în întuneric, și se confruntă cu un perete, aerul, care este generat de mișcarea animalelor, lovește de perete și se întoarce spre pisici, obtinerea mustata ei. Astfel, animalul știe că există un obstacol în fața ei.

De ce o pisica merge de la sine?

scriitor indian Rudyard Kipling a scris o poveste numită „Pisica care merge de la sine.“ Această lucrare a fost scrisă pe baza unei legende indiene. Se vorbește despre modul în care omul vechi ar putea îmblânzi multe animale care ar deveni mai târziu acasă. Era un câine, o vacă și un cal. Toate acestea au fost de acord să fie dependentă de un om. Singurul animal care a refuzat să-l asculte, era o pisică. În ciuda acestui fapt, el a outwitted vechi femeie pisica și a început să trăiască împreună cu oamenii, fac absolut nimic. Cu toate acestea, pisica nu a putut păcăli un om și un câine. Prin urmare, pisicile iubesc mai mult decât femeile, și bărbații nu sunt atât de mult. Un câine a devenit mult timp dușmani de pisici.

Cine domesticit pisica?

Cat domesticit de oameni de mii de ani în urmă. Este cunoscut faptul că egiptenii au păstrat 5 mileniu aceste animale la domiciliu, pentru că au pisicile erau considerate sacre. Egiptenii l identificat cu zeul Soarelui, Ra. Am scris despre acest istoric grec antic Herodot. Pisicile sunt animale de companie deja 7000 de ani.

De ce pisicile sunt animale de companie populare?